• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paşamın Odası

Josephine_

08.07.07 Sonsuz Aşk'a
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
86
0
16
Samsun
Hanımlar henüz 1 ay oldu alalı.Perde halı yatak örtüsü ve aksesuar eksiklerim var onlarıda bu yaz halledicem inşallah..




xmvr53.jpg


24qmmuw.jpg


10fuotd.jpg


262xfew.jpg


2mzh2s8.jpg


316uvlh.jpg
 

Eklentiler

  • $DSCN4131.webp
    $DSCN4131.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 120
Çok cici olmuş güle güle kullanın ancak erkek çocuk odası için sankı bıraz fazlaca pembe ve turuncu göze çarpıyor mobılya kulplarını mavi turkuaz gıbı bır renge değiştirebilirsin birde gardolap üzerindeki kucuk hayvan figürleri sanırım sticker onlarda boğmuş kapagı biraz.Duvarlarına buyuk süslemeler ve çerçeve içinde resimler kullanabilirsin diye düşünuyorum.
 
Tşk ederim.:17:

Evet hayatım tek oğluma ait değil oğlum ve kızıma ait oda:1: Başlığa kızımı eklemedim evim küçük 2 ayrı oda yapamadım.

Evet çerçeveleri düşünüyorum ama alamadım henüz malum yeni doğum yaptım sayılır.

Yaza toparlanınca kesinlikle tamamlicam.
 
Ah lütfen kusura bakmayın ben paşamın odası deyınce abla olabılecegını dusunmemıstım ıkı cocuk bırı kız dıgerı erkek ıcınse çok uygun olmuş odanız gule gule kullanmak nasıp olsun ınşallah.
 
Bende aynisini diyecektim renk olarak :) Ama cok cici cok duzenli bir oda :)

Gule gule kullansin iki kardes :)
 
çok güzel bir oda yapmışsın darısı bize olsun inşlhh

allahım hayırlı günlerde yatmalarnı nasip eğlesin:54::54:
 
cok güzel cok ferah bi oda olmus dier eksiklerde tamamlanınca eminim cok daha güzel olacak.ayrıca catı katı olmasıda cok daha sevimlilik katmıs odaya güle güle kullansın dagatsın pasanız odayı :)
 
oy yerım ben o mınık pasanın ellerını çok gzl canım odası oglunun güle güle kullansın ınş.bnde kızımın odasını alıcm bu yaz eklıcem snra :)
 
bayıldımmmmmm çok tatlı çok şeker olmuş güle güle otursun uyusun içinde yavrun :emir_bebek:
 
Back
X