Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok cici olmuş güle güle kullanın ancak erkek çocuk odası için sankı bıraz fazlaca pembe ve turuncu göze çarpıyor mobılya kulplarını mavi turkuaz gıbı bır renge değiştirebilirsin birde gardolap üzerindeki kucuk hayvan figürleri sanırım sticker onlarda boğmuş kapagı biraz.Duvarlarına buyuk süslemeler ve çerçeve içinde resimler kullanabilirsin diye düşünuyorum.
Ah lütfen kusura bakmayın ben paşamın odası deyınce abla olabılecegını dusunmemıstım ıkı cocuk bırı kız dıgerı erkek ıcınse çok uygun olmuş odanız gule gule kullanmak nasıp olsun ınşallah.
cok güzel cok ferah bi oda olmus dier eksiklerde tamamlanınca eminim cok daha güzel olacak.ayrıca catı katı olmasıda cok daha sevimlilik katmıs odaya güle güle kullansın dagatsın pasanız odayı :)