Güzel temennilerin için çook teşekkür ederim canım..Valla gerçeği söylemek gerekirse beyaz yaptırma konusunda sen cesaret verdin bana :)) hele evinin de resmini görünce işte bu dedim..
Dediğin kadar var süpper duruyor ..Ben kirada oturduğum evde koyu laminant kullandım şimdi ikisini kıyaslayınca kesinlikle beyaz derim..
Gören herkes çok beğendi , hiç olumsuz tepki gelmedi , hatta nerden aklına geldi beyaz yapmak falan diyenler oldu , pek sık tercik edilmediğinden dolayı bu renk..
Parke yaptırdığımız yer bile ilk defa bu rengi evde uygulayacağız dedi:))) (genelde iş yerlerine yapmışlar..)
Kapı için de beyaz düşünüyorum , ama beyaz mı kırık beyaz mı onun tereddütündeyim..Bakalım..sen yine resim gönderebilirsen fikir edinmem açısından çok minnettar kalırım..Hatta fırsat bulabilirsem bende evimden kareler koymak istiyorum...
Biz evi yeni aldık ve haliyle bir dünya masraf yaptık
mutfak ve banyo şimdilik aldığım haliyle kullanacağım ama sonradan değiştirmek istiyorum tabii
mutfağı kahve - krem , banyoyuda gri yada kahve düşünüyorum bakalım artık daha onun zamanı var..
Yine de fikirlerini beklerim..
Sevgiler , saygılar a.s.