Sizce haklı mıyım?

Merhabalar kısaca konuya değineceğim

Yıllar önce sosyal medyadan biriyle tanıştık ve kafalarımız, kişiliğimiz uyduğu için konuşmaya devam ettik fakat bir sorunumuz var hala yüz yüze görüşmedik. Evet farkındayım bu olmaması gereken bir şey fakat karşımdaki kişinin ideolojisini, hayata bakış açısını, sohbetlerimizi seviyorum.

Görüşemememizin sebebi onun henüz gelmemiş olması. Ben gidemem çünkü aramızda baya mesafe var günü birlik gidilecek bir yer değil kaldı ki olsa bile gitmem ilk buluşmada onun gelmesini isterim. Kendi kazancı var fakat ailevi sorunlardan dolayı gelemiyor. Biliyorum isteyen fizandan bile gelir ama o bir şey olacaksa en iyi şekilde olmasını istiyor keza ben de öyle. İki hafta sonra geleceğini söylüyor ve bunu artık rutin hale getireceğini söylüyor. Ben bu ilişkiye bir şans vermek istiyorum ancak benim sinirlerimi tepeme çıkaran bir durum var. Bu kişinin bir kız arkadaşı var aslında aralarında en ufak bir şey bile olmadığını biliyorum ama bu devirde kimseye güvenmemek gerek, insanız aklımıza kötü şeyler geliyor. Yüz yüze ayda bir kez veya iki ayda bir kez anca geliyorlar zaten ama onla buluşup benle hala görüşmemesi çok canımı sıkmaya başladı. Dediğim gibi seviyorum ve onla düzgün bir gelecek istiyorum sizce ne yapmalıyım, bu düşündüklerimde haksız mıyım? Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum🙏🏻
Aile sorunlarım var diyorsa yalan söylüyor ,aile sorunum dediği evli olması bile olabilir😂

Evlidir
Yıllar önce sosyal medyadan biriyle tanıştık ve kafalarımız, kişiliğimiz uyduğu için konuşmaya devam ettik fakat bir sorunumuz var hala yüz yüze görüşmedik. Evet farkındayım bu olmaması gereken bir şey fakat karşımdaki kişinin ideolojisini, hayata bakış açısını, sohbetlerimizi seviyorum.

Görüşemememizin sebebi onun henüz gelmemiş olması. Ben gidemem çünkü aramızda baya mesafe var günü birlik gidilecek bir yer değil kaldı ki olsa bile gitmem ilk buluşmada onun gelmesini isterim. Kendi kazancı var fakat ailevi sorunlardan dolayı gelemiyor. Biliyorum isteyen fizandan bile gelir ama o bir şey olacaksa en iyi şekilde olmasını istiyor keza ben de öyle. İki hafta sonra geleceğini söylüyor ve bunu artık rutin hale getireceğini söylüyor. Ben bu ilişkiye bir şans vermek istiyorum ancak benim sinirlerimi tepeme çıkaran bir durum var. Bu kişinin bir kız arkadaşı var aslında aralarında en ufak bir şey bile olmadığını biliyorum ama bu devirde kimseye güvenmemek gerek, insanız aklımıza kötü şeyler geliyor. Yüz yüze ayda bir kez veya iki ayda bir kez anca geliyorlar zaten ama onla buluşup benle hala görüşmemesi çok canımı sıkmaya başladı. Dediğim gibi seviyorum ve onla düzgün bir gelecek istiyorum sizce ne yapmalıyım, bu düşündüklerimde haksız mıyım? Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum🙏🏻

tanımadığım bir kıza neden güvenmem gerekiyor onu anlamadım

uzun zamandır sanaldan görüştüğünüz ve bire bir görüşmek için güvendiğiniz kişiye güvenmeniz yeterli olurdu, bu güven için yüz yüze tanışlığa gerek yok sanıyorum, arkadaşım diye tanıttığı bir kızla başka türden bir ilişkisi olduğu hakkında şüphe duyabileceğiniz biriyle ilerisi için bir şey düşünemezsiniz.

uzun zamandır sanaldan görüştüğünüz ve bire bir görüşmek için güvendiğiniz kişiye güvenmeniz yeterli olurdu, bu güven için yüz yüze tanışlığa gerek yok sanıyorum, arkadaşım diye tanıttığı bir kızla başka türden bir ilişkisi olduğu hakkında şüphe duyabileceğiniz biriyle ilerisi için bir şey düşünemezsiniz.
kıza güvenmiyordum farklı bir niyeti olabilir diye

Yani uzak mesafe deyince ben de yurt dışı sandım iç anadolu ege o kadar da gelinmeyecek bir yol değil soru sahibi haklısın ilk buluşmada ben de karşı tarafın gelmesini isterim. Çok oluru yok gibi :/

Gerçekten isteyen fizandan gelir bence çok güvenme

Nasıl bir ailevi problemi var ki görüşmeye gelemiyor yıllardır/aylardır? Böyle bir şeyi neden ve nasıl kabul ettiniz? Ayrıca, tek kez yüzyüze gelmeden nasıl "seviyor" olabilirsiniz?
Garip.

Son düzenleme:
Sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
3 ay önce bunu yazmışsınız. İnsan İç Anadolu- Ege mesafesini yürüyerek gelir. 17 yaşlarındayken tanışmışsınız, hiç mi başka erkek arkadaşınız sevgiliniz olmadı? Bu kişi daha çocuk, babasının lafından bile çıkamıyor. Araba babasının, para babasının, işyeri babasının. Daha hafta sonu başka şehirdeki arkadaşımla buluşacağım demiyor, diyemez de. Yok kıza güvenmiyorum, yok ailevi sorunları var ondan gelemiyor... Şans vereceğim dediğiniz bir ilişki yok ortada. İki hafta sonra gelse bile bir sonraki gelmesi aylar bulur. Kızacaksınız ve kabullenemeyeceksiniz ama bu çocukla bir geleceğiniz yok. Daldaki kuş için benim diyorsunuz.

4 ay oldu, yirmili yaslardayız. evli olma ihtimali yok.
4 ayda daha hiç görüşülmemişken başkasının hayatı hakkında söz sahibi değilsin. bence öbür kızı hiç karıştırma meseleyle alakası bile yok. çocuk seni görmeye gelmeyince sen de ötekini kıskanmaya başlamışsın. uzak mesafe deyince ben de biri ege, biri doğu anadolu falan sandım, herkes yurt dışı sanmış. ilişkiye cumburlop dalma derim, hemen kafanda ciddiye bindirme derim, hemen bağlanma derim, çocuk gelsin seni bir görsün, sen onu gör. ben erkek arkadaşımla yüz yüze tanışıp sohbet etmiş olmama rağmen, beni 1 kere tanıştığımız gün görmüş olmasına rağmen, bazı olaylar o oldu bu oldu konuşmaya başladık, o esnada kimseyle bir ilişki düşünmediğimi bilmesine rağmen, kalktı bir şekilde o sırada kaldığım şehre beni görmeye geldi, parası falan da yoktu, bende de yoktu. ilişki başladığında bir süredir bitirmesi gerektiğini düşündüğü, bazı şeylerden rahatsız olduğu bir arkadaşlığı (karşı cinsten) ben hiçbir şey talep etmeden bitirdi, kıza da bu davranışlar ve arkadaşlık yanlış dedi engelledi geçti. aslında sen karşı taraftaki iki insanı da tanımıyorsun henüz, o yüzden herhangi bir ön yargıya varma. ve sakın ilişkine 3. kişileri karıştırma bırak bir şey yapması gerekiyorsa o yapsın, yapmıyorsa da terk edeceksin. hemen güvenme biraz test et yahu, gerekirse şart koş yüz yüze görüşmeden devam etmek istemiyorum diye, ilk testin de bu olsun.

kıza güvenmiyordum farklı bir niyeti olabilir diye
yahu kızın farklı niyeti olsa bile adam reddeder olur biter, bunlar hayatta olabilecek şeyler. karşımdakinin niyetinden ben mi sorumluyum sanki ben tepkimi koyarsam o insanı hayatımdan çıkarırsam mesele kapanır. beni seven, medeni olan insan da bu konuya böyle bakar zaten. benim başıma gelirse ben de ona öyle bakarım. karşı cinsten arkadaş olmaz diye bir şey yok, bunun iş yeri var, denk gelince arkadaşının arkadaşı var, var oğlu var, hepimizin bir hayatı var. mesele aradaki güven, güvenmek için tanımak gerekir, mesela o insan ne mesafede tutuyor arkadaşlıklarını? ben farklı niyet sezdiğim kimseyle kibarlık olsun diye bile konuşmuyorum artık. sırf iş yerinde iletişim kurduğum birisi arkadaşlığımı farklı anlamış kafasında kurmuş diye istifa ettiğim bile oldu. (abartı evet ama oldu) mesele bu insan ilgi çekmeyi seviyor mu, milletin ilgisiyle kendini tatmin ediyor mu? ha herkes her şeyi yapabilir doğru, iyi de millet akrabasıyla, afedersin esk**tla bile aldatıyor. dediğin gibi yapan yapar, çevreden kısıtlamakla olmaz. yıllarca güvendim sonra bi gaflete düşüp aldatırsa da soğuk suyumu içerim terk ederim ne yapalım. bence kendini gerçekleştirmiş, prensipleri olan insan aldatmaz. onun için kuraldır çünkü o. önce hayattaki prensiplerini konuşmak lazım, seninle aynı pencereden bakıyorsa tamam güveniyorum der kafana takmaz geçersin. sürekli aldatılır mıyım diye düşünmekle ilişki de yürümez zaten. şuan etrafımda aldatan birisi olsun onunla da ilişkimi keserim, olayı da patlatırım doğrucu davut gibi. şükür ki yok da başıma bela almıyorum. daha önce aldatılmış ve aldatmış biri olarak yazıyorum. kıskanç ve bırak arkadaşım olmasını beni kendi patronundan, ikimizi tanıştıran arkadaşımızdan, efendim zibilyon tane bilmem nesinden kıskanmış, nefes aldırmayan bir ilişkisi olmuş biri olarak yazıyorum. hepsi tecrübe, geçiyor.

inşallah yanlış anlamazsın doğru tavsiyeler verdiğimi düşünüyorum sevgiler sana

Konunuz hep soru işareti yüz yüze görüşmediğiniz bir insanın diğer kızla arasında bir şey olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz? Hem bu devirde kimseye güven olmaz diyorsunuz hemde hiç görmediğiniz adama güveniyorsunuz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.

İşte yanlış başında olmuş. Tanımadığın birine güvenmek şov. Zaten senin hissettiğin duyguların milyonda birini hissetse hop yanında olurdu. Erkekler sonunu düşünmez. Sevdikleri an düşünmeden iç güdüsel hareket eder. Bence gerçek hayatına yönel boşver sanalı olanı olmayanı
sanırım böyle olmalıyım dediğiniz gibi

Senin onu istediğin kadar istese anne baba dinlemez çoktan çıkar gelirdi ve kız için yapabileceğin bişey yok kısıtlasan daha çok yönelir seven adamın yapacaklarını bir bilsen inanamazsın o kadar güçlü duygusu yok demekki

Back
X