Merhabalar kısaca konuya değineceğim
Yıllar önce sosyal medyadan biriyle tanıştık ve kafalarımız, kişiliğimiz uyduğu için konuşmaya devam ettik fakat bir sorunumuz var hala yüz yüze görüşmedik. Evet farkındayım bu olmaması gereken bir şey fakat karşımdaki kişinin ideolojisini, hayata bakış açısını, sohbetlerimizi seviyorum.
Görüşemememizin sebebi onun henüz gelmemiş olması. Ben gidemem çünkü aramızda baya mesafe var günü birlik gidilecek bir yer değil kaldı ki olsa bile gitmem ilk buluşmada onun gelmesini isterim. Kendi kazancı var fakat ailevi sorunlardan dolayı gelemiyor. Biliyorum isteyen fizandan bile gelir ama o bir şey olacaksa en iyi şekilde olmasını istiyor keza ben de öyle. İki hafta sonra geleceğini söylüyor ve bunu artık rutin hale getireceğini söylüyor. Ben bu ilişkiye bir şans vermek istiyorum ancak benim sinirlerimi tepeme çıkaran bir durum var. Bu kişinin bir kız arkadaşı var aslında aralarında en ufak bir şey bile olmadığını biliyorum ama bu devirde kimseye güvenmemek gerek, insanız aklımıza kötü şeyler geliyor. Yüz yüze ayda bir kez veya iki ayda bir kez anca geliyorlar zaten ama onla buluşup benle hala görüşmemesi çok canımı sıkmaya başladı. Dediğim gibi seviyorum ve onla düzgün bir gelecek istiyorum sizce ne yapmalıyım, bu düşündüklerimde haksız mıyım? Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum