Beyaz parkenin kullanımı zor olur. Yere düşen her şey görünür hemen. Bence beyaz değil de dışbudak veya akçaağaç düşün hiç olmzsa...Sevgiler.
bende beyaz parke kullanıyoruuum. bikere evi çok asil ve büyük gösteriyooo ammaa yere siyah bişey düşsün anında ben burdayım diyoo..mesela saç teli hemen göze çarpıyoo..amaa yaptrmaya değer bencee.istersen evimden bi kare gösteebilirim fikir olsun diye??
Kızlar..
Parkelerimizi sonunda yaptırdık..Cesaretimi toplayıp akçaağaç buz yaptırdım ve inanılmaz güzel oldu:))herkes çok beğendi:)
şimdi sıra kapılarda..
Kızlar..
Parkelerimizi sonunda yaptırdık..Cesaretimi toplayıp akçaağaç buz yaptırdım ve inanılmaz güzel oldu:))herkes çok beğendi:)
şimdi sıra kapılarda..
güle güle eskitin. eminim çok güzel olmuştur bende karar veremiyorum bir türlü akçaağaç mı kayınmı meşemi açık renk istiyorum ama mobilyamda açık koltuklar krem mobilyalar kayın rengi koyu renk daha güzel durur sankiama koyu istemiyorumm karar veremiyorum :bbo:
bişey diil arnavutgüzeli84 yardımcı olabildiğime sevindim.:lepi:
öylemiiii yaptırdınız demeeek..nasıl dediğim kadar varmış dimiiia.s ben sana demiştim asla pişman olmazsın,ve gören herkez hayran kalır..çünkü çok cesaret edemiyolar bu rengi yaptırmaya .hadi güle güle kullan ,ilk başta evin huzuru,mutluluğu ,bereketi,eksik olmazsın gerisi oluur..ee bizi nezaman davet ediyosun hayırlı olsunaayerimseniben..
kapı olarak ta sana fikir verebilirim ..istersen beyaz yaptır benimkiler öyle mesela ama wenge rengi de çok hoş duruyoo ,,yinede sen bilirsiiiin..Asıl merak ettiğim banyon ve mutfağın ne renk pekiii???CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?