Bebek İkinci El park yatak arıyorum.

cilek31

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
1.753
1.668
733
mrblr ,
kızım ıcın ıdareten 2. bır park yatak arıyorum, ıst ıcı olursa ıyı olur. kargo vs ugrasılmaz hemde fıyat acısından .
varsa satmayı dusunen beklıyorum arkadaşlar.uygun fıyatlılar varsa yazın lutfen, dedıgım gıbı elımızde zaten var ıdareten 2. sını arıyorum .

Selam,
Bende 70*100 mothercare urban detour park yatak var.
Ölçüler uygunsa size bildirirsiniz resim çekerim.

bende var 70*100 ebatında vısco yatağıyla bırlıkte verebılırım

Canım bizdede var ama hiç kullanılık değil 150 tl ama antalyadan ptt kargo ile 15 tl anca tutar katlanıp sökülüp çantasına katılınca küçülüyo ya ama üstü cibinlikli modellerden

Selam,
Bende 70*100 mothercare urban detour park yatak var.
Ölçüler uygunsa size bildirirsiniz resim çekerim.
canım kucun gıbı bızım evdekının boyutu daha buyuk ama yınede aklımda olsun teşekkurler

bende var 70*100 ebatında vısco yatağıyla bırlıkte verebılırım
dedıgım gbı boyutu su an ıcın kucuk ama aklımda olsun
Canım bizdede var ama hiç kullanılık değil 150 tl ama antalyadan ptt kargo ile 15 tl anca tutar katlanıp sökülüp çantasına katılınca küçülüyo ya ama üstü cibinlikli modellerden
ustu cıbınlıklı dusunmuyorum canım , teşekkurler

canım kucun gıbı bızım evdekının boyutu daha buyuk ama yınede aklımda olsun teşekkurler

dedıgım gbı boyutu su an ıcın kucuk ama aklımda olsun

ustu cıbınlıklı dusunmuyorum canım , teşekkurler
cnm park beşik için bu boyuta büyük demişti alırken satıcı bilmem daha büyüğü varmış demekki yinede idareten olarak istersen60 tlye bırakırım

cnm park beşik için bu boyuta büyük demişti alırken satıcı bilmem daha büyüğü varmış demekki yinede idareten olarak istersen60 tlye bırakırım
120 ye kadar var canım . benımkıde ondan .
ananeneye ıstıyoruz o yuzden ıdareten ıstıyorum ama. aklımda olsun canım yıne bakıyım . sız nerdesınız ??

60'a 120 ve 70'e 110 oluyorlar genelde..
Biri dar-uzun, diğeri geniş-kısa..
Kendim her ikisinden de kullanıyorum. Biri anneannede.. 70*110 daha kullanışlı..
Söylemek istedim :)

60'a 120 ve 70'e 110 oluyorlar genelde..
Biri dar-uzun, diğeri geniş-kısa..
Kendim her ikisinden de kullanıyorum. Biri anneannede.. 70*110 daha kullanışlı..
Söylemek istedim :)
sağol canım aynen bızde ananeeye arıyoruz ole ıdareten.

Kraft 70x110 cm baby jorn vısco yatagıyla bırlıkte
image.jpg
image.jpg
image.jpg

cnm benimkide 70*110 olması lazım satıcı büyüğü bu demişti ben 70 sözünden öle demiştim enine bizimki şehir muğla

Bende var yesil renkli. Ogluma araba yatak aldim o yuzden kaldirdim cantasinda duruyor. Icinin yatagi da mevcut. Hic sokugu yirtigi yok bi silinsin ister sadece.

Back