- 11 Nisan 2008
- 1.753
- 1.668
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kucun gıbı bızım evdekının boyutu daha buyuk ama yınede aklımda olsun teşekkurlerSelam,
Bende 70*100 mothercare urban detour park yatak var.
Ölçüler uygunsa size bildirirsiniz resim çekerim.
dedıgım gbı boyutu su an ıcın kucuk ama aklımda olsunbende var 70*100 ebatında vısco yatağıyla bırlıkte verebılırım
ustu cıbınlıklı dusunmuyorum canım , teşekkurlerCanım bizdede var ama hiç kullanılık değil 150 tl ama antalyadan ptt kargo ile 15 tl anca tutar katlanıp sökülüp çantasına katılınca küçülüyo ya ama üstü cibinlikli modellerden
cnm park beşik için bu boyuta büyük demişti alırken satıcı bilmem daha büyüğü varmış demekki yinede idareten olarak istersen60 tlye bırakırımcanım kucun gıbı bızım evdekının boyutu daha buyuk ama yınede aklımda olsun teşekkurler
dedıgım gbı boyutu su an ıcın kucuk ama aklımda olsun
ustu cıbınlıklı dusunmuyorum canım , teşekkurler
120 ye kadar var canım . benımkıde ondan .cnm park beşik için bu boyuta büyük demişti alırken satıcı bilmem daha büyüğü varmış demekki yinede idareten olarak istersen60 tlye bırakırım
sağol canım aynen bızde ananeeye arıyoruz ole ıdareten.60'a 120 ve 70'e 110 oluyorlar genelde..
Biri dar-uzun, diğeri geniş-kısa..
Kendim her ikisinden de kullanıyorum. Biri anneannede.. 70*110 daha kullanışlı..
Söylemek istedim :)
fıyatı ne kadar yataklı ve yataksız olarakKraft 70x110 cm baby jorn vısco yatagıyla bırlıkteEki Görüntüle 1390929 Eki Görüntüle 1390931 Eki Görüntüle 1390933
sehır dısı cok tutar kargosu , teşekkurlercnm benimkide 70*110 olması lazım satıcı büyüğü bu demişti ben 70 sözünden öle demiştim enine bizimki şehir muğla
Merhaba yatagıyla birlikte vericem 130 tlfıyatı ne kadar yataklı ve yataksız olarak
sehır dısı cok tutar kargosu , teşekkurler
ıdareten arıyorum canım 2 ev ııcn. bızde var yoksa su anda kullandıgımız. o yuzden yuksek bızım ıcın. teşekkurler canımMerhaba yatagıyla birlikte vericem 130 tl
Rica ederim canım inşallah bulursunıdareten arıyorum canım 2 ev ııcn. bızde var yoksa su anda kullandıgımız. o yuzden yuksek bızım ıcın. teşekkurler canım