Paris Paylasim Alani (Tanisma)

kizlar sehrazat benim ehliyetten arkadsim siteyi tavsiye ettim sizlerle tanismak istiyor ,tanisirsaniz sevinirim
biz gorusuyoruz birbirimizi taniyoruz ,sizde tanisin gercek cok tatli biri ben cok seviyorum onu umarim oda seviyodur beni :))
insallah musait oldugum zamanda ayarlayalim goruselim hepimiz
ha bide yeni gelinimiz tuba var onuda bekliyelim oda parise gelcek gorusmek istiyodu zaten
hepinizi tek tek optum kizlar gorusuruz tekrara.s.

merhaba arkadaslar. yeni uye oldum; sizlerle tanisip arkadas olmak isterim:)

merhaba arkadaslar. yeni uye oldum; sizlerle tanisip arkadas olmak isterim:)

hosgeldin canim aramiza iyiki uye oldun pisman olmucaksin burda guzel dostluk ve arkadasliklar elde edebilirsin
kendini tanitirsan tanisiriz canim
sanirim evlisin nekadardir fransadasin ,fransanin neresindesin
optum canim gorusuruza.s.

....................................................

Son düzenleme:

Cappadocia canim evet ben Paris merkezde oturuyorum, sende misafirlerini hayirlisinla yolcu et sonra haberlesir :içelim:bulusuruz kismetse gorusmek uzere opuyoruma.s.

ay canim onemli degil amacimiz arkadaslik zaten ,bizde senin gibi yanliziz turkiyeden geldik tum arkadaslar orda kaldi burda hic yok ,ama iyiki burasi var burda birsuru arkadasim oldu
daha yeni evlisin ne guzel omur boyu mutluluklar canim,kaldigin yeri isim olarak bilmiyorum ama paristemi veya hangi bolgedesin, ne guzel canim sen simdi fransizcayi catir catir konusuyosundur:roflol: ah bizimde oyle sansimiz olsaydi ne var sanki :))
buraya geldiginde nerde kaldin canim sadece amacin dil ogrenmekmiydi ,bak iyikide gelmisin esinle tanismisin ne guzel :roflol:
canim ben paris cevresindeyi yani 91 bolgesi oluyo ben 5 senelik evliyim baya oldu:roflol:
bebegim yok daha ins olmasini bekliyoruz :roflol:
calisiyorum ,hemde ehliyete gidiyorum cok zor valla insallah alirim
senin ehliyetin vardir kesin ,zaten olmasada dil var alirsin
ben dil kursuna gitmedim yani devamli gitmedim haftada 2 saat belediyenin var oraya gidiyodum ama ordada bisey anladigim yok ,kendi basima ogrenmeye calisiyorum evde
boyle boyle canim:roflol:
optum tekrar gorusuruza.s.

Cappadocia canim evet ben Paris merkezde oturuyorum, sende misafirlerini hayirlisinla yolcu et sonra haberlesir :içelim:bulusuruz kismetse gorusmek uzere opuyoruma.s.

ay ne misafiri canim keske oyle olsa ben birlikte yasiyorum ,onlar izine giderse demek istedim bikac aya ancak giderler daha :roflol: zaten aklimda gorusuruz insallah bakalim bi bos kalimda kolay gerisia.s.

.....................................................

Son düzenleme:
evet bende diyorum keske daha oncelerde bulsaydim diye simdi bilgisayari aciyorum ilk buraya giriyorum sanki benim sitem gibi oldu insan guzel arkadasliklar elde ettikce daha cok seviniyo insallah daha yenisin cok arkadasin olur baks strasbourgda arkadaslar var onlarada yaz tanis onlarla
evet canim ya ben orly tarafinda oturuyorum paris bizede yakin ama size daha yakin oluyo ,cunku ben ehliyete turk okuluna gidiyorum sadece code icin 95 bolgesine gidiyorum trenle sanirim senin oturdugun yerden geciyorum maisons alfort burdan geciyorum ben
evet canim turkler var cevremde cokta neye yariyoki bak ben arkadas bile burdan ariyorum herkes isinde gucunde ,fazla gelip gitmeler yok ,keske bence olmasa iyi olur sen olmadigi icin olsun diyosun bende oldugu icin omasin diyorum ,onlar cevrede oldukca ben ancak turkce ogrenirim fransizca degil:roflol:
evet canim 5 senelik evliyim ama bebek bekliyorum derken daha yok ortalikta insallah olur dmek istedim tedavideyim suan
sen dusunuyomusun bebek gerci yeni evlisin dur bakalim biraz
ccanim sen kac yasindaydin soylemsi ayip olmasinda :)
evet 2 saatte olsa faydali oluyo evde kelimelere falan calisiyorum orda yazma okuma ve cumle kurmayi ogreniyoruz ,benim yazmam ve okumam konusmamdan daha iyi kuyunca anliyorum daha fazla ,bu aralar gidemiyorum ehliyete gidiyorum su code alim tekrar baslicam insallah
tekrar gorusuruz canim optuma.s.

Canim aramiza hosgeldin, umarim guzel dostluklar kurarsin guzel bir yere geldin, kismet olursa tanisiriz, ben Paris'te yasiyorum sevgilerimlea.s.

Aysecik im hosbulduk. evet benim de dilegim hepinizle guzel dostluklar kurabilmek. hepinizle tanismayi cok isterim!

....................................................

Son düzenleme:
Ben Paris,i üç günlük yapılan bir turistik gezi ile tarihi yerlerini ve Sen Nehrinde yapılan bot gezisiyle gördüm. Unutulmaz hatıralarla ayrıldık.Şimdi ben sizi bloguma bekliorum.

www.husniyece.blogcu.com

Husniyece Hanim Paris'i gezip gormus olmaniza ve guzel hatiralarla anmaniz sevindim.

Ben blogunuzu ziyaret edenlerdenim o guzellikleri asla kacirmam tekrar emeklerinize saglik sevgilerimlea.s.

Aysecik im hosbulduk. evet benim de dilegim hepinizle guzel dostluklar kurabilmek. hepinizle tanismayi cok isterim!

Fairycem canim burada arkadasliklar kurarsin bundan emin ol bak aramiza katildin bile, evliligin cok yeni Allah huzurlu mutlu gunler versin, ehliyetini Turkiye'de buraya gelmeden once aldiysan sorun olmadan degisirebilirsin, ama buraya giris yaptiktan sonra Turkye'ye gidip aldiysan o zaman degistirmiyorlar onu biliyorum, bende ehliyetimi alip gelmistim burada degistirdiler, birseye ihtiyacin olursa buradan ulasabilisin sakin cekinme ben Paris'in icinde oturuyorum Allah bagislarsa 11 yasinda bir oglum var, 15 yildir Paris'teyim bende cok yalnizlik cektim ne esimin nede benim ailem burada degil, Turk arkadaslarimda olmadan 5 yil gecirdim sonra birkac kisi tanidim az ama oz, oturdugum yerde zaten Turk pek yok bende mecburen Fransizca konusmak zorunda kaldim, ama bu aslinda daha faydali, kismet olursa tanisiriz hersey gonlunce olsun sevgilerimlea.s.

ay ne misafiri canim keske oyle olsa ben birlikte yasiyorum ,onlar izine giderse demek istedim bikac aya ancak giderler daha :roflol: zaten aklimda gorusuruz insallah bakalim bi bos kalimda kolay gerisia.s.

Cappadocia bende misafir geldiler sandim , neyse onemli olan huzurlu olman biz nasil olsa gorusuruz ama hic olmazsa buradan haberlesiyoruz, benim ve esimin ailesi burada degil, oglum ben ve esim yasiyoruz cocuk olunca okulu tatili derken kendimi ona gore programliyorum sanada hayirlisinla ehliyetini aldiktan sonra bebis kismet etsin, gorusmek uzere sevgilerimlea.s.

selam aysecik cim;
evet ehliyeti alali 6 sene oluyo; evliligimde 1 senelik iste; dedigin gibiyse degistirebilirim herhalde buradan; sanirim prefecture e falan gitmem gerekecek.
aslinda arkadastan baska birseye ihtiyacim yok su siralar; esim fransiz oldugu icin inanirmisin hic turk yok cevremizde; malum benim ailemde turkiyede.
allah bagislasin oglunu; adi ne? demek 15 yildir paristesin; ve 5 sene arkadassiz gecmis, ne kadar zor olduunu anlayabiliyorum. peki sonra nasil arkadas edinebildin? dedigin gibi fransizcani gelistirmen acisindan ise yaramistir belki de bu yalnizlik :)
ay iyiki sizi buldum; yalnizlik gercekten hic hos degilmis.

Canim Allah sanada hayirlisinla evlat kismet etsin, ben zor gunler yasadim bu gercek yalnizlik cok zor ama zamanla alisirsin, ama yalnizligin ardindan tanidigim insanlardanda cok uzuntu aldigim icin bir bakima yalniz kalmak daha iyiymis dedigim gunler olmadi dersem yalan olur, az ama oz arkadasin olsun yeter ustelik cevrende Turk olmadigi icin fransizcani ilerletmen icin sana faydasi bile olacak meraklanma, bizlerde senin gibi gurbetteyiz kiminin ailesi yaninda kiminin cevresinde Turkler cok gurbette oldugunu anlamiyor bile ama burada bizler variz hepimiz ayni duygulari yasadik vede yasiyoruz birbirimizi anliyoruz o yuzden birseye ihtiyacin olursa cekinmeden yazabilirsin sevgilerimle
a.s.:1hug:

Fairycem canim pardon ehliyet icin sorunu cevaplamamisim, ehliyetini prefecture"den degistirebilirsin sorun olmaz cunku Fransa'ya gelmeden almisin ehliyetini opuyorum sevgilerimle

.....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…