- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
Ben de yine Paristeyim.. 4.cu defa.. Yine ucuncu bir ev buldum. ... 1.bolgedeyim.... (Egzos koklamaya...)
merhaba
ben ve eşim 2006 yılında billancourt'da yaşadık.ben fransızca bilmiyordum hiç ve kursa başladım.parisi çok seviyorum.eşimle sürekli müzeleri,şatoları... gezdik.
en son 2,5 ay önce gittim parise.birçok sergi ve müzeleri gezdim ayaklarım acıyana kadar.
bu yıl içinde de çok defa gideceğim parise.eşim ev tutacak yine billancourt'da.
ama fransızca çok zor yaa. hele şu r harfleinden nefret ediyorum. bir türlü beceremiyorum onlar gibi söylemeyi.
gercekten ben de bir ara sizlerle bulusup tanismayi cok isterim :) senin daha once burdan tanisip gorustugun arkadaslarin oldumu aysecik im?
Ben de yine Paristeyim.. 4.cu defa.. Yine ucuncu bir ev buldum. ... 1.bolgedeyim.... (Egzos koklamaya...)
mrb kizlarrr nasilsiniz ben ismimi degistirdim artik bunu kullancam umarim alisirsiniza.s.a.s.
mrb kizlarrr nasilsiniz ben ismimi degistirdim artik bunu kullancam umarim alisirsiniza.s.a.s.
Canim ben diger forumda gorunce sen oldugunu anladim birkezde burada gorunce suphem kalmadi bak sen yazmadan cozmusum bile umarim iyisindir opuyorum
demkki seviliyorum ,bak hemende nasil anlasilmisim,bu nick daha guzel bana daha cok yakisiyo
iyim ablacim ya seni sormali sen nasilsin ,nasil geciyo gunler ,is bulabildinmi daha beklemedesin sanirim insallah hersey gonlune gore olur ablacim benim optum seni gorusuruz by bye a.s.a.s.a.s.
Canim sana yakisan bir nick hayirli olsun, bende iyiyim oglum Pazartesi okul ile tatile gitti onun ozlemi var kismetse Cumartesi donecekler, is bulamadim henuz beklemedeyim hersey kismet, seninde hersey gonlunce olsun ablandan kucak dolusu sevgiler opuyoruma.s.[/QU
merci ablacim yakistirdigin icin ,oglun yarin donuyo yani az kalmis 1 gun daha ozlem cekeceksin ,nereye gittiler tatile uzakmi gittikleri yer
insallahta is bulursun kismet tabiki ,ablacim benim seninde hersey gonlunce olur insallah kendine dikkat et gorusuruz yine bye byea.s.a.s.
merhaba arkadaşlar,
14 -18 mayıs tarihlerinde ailecek Paris'te olacağız. Nereleri gezmemizi önerirsiniz? CDG Hiltonda kalıcaz. Biraz şehir dışı sanırım. Disneyland'a gidicez el mecbur:) Nereden alışveriş yapalım, fiyatları uygun olan bi yerler varsa söylerseniz sevinirim. Oğlum 7 yaşında onun da güzel vakit geçireceği yerler varsa gitmeyi isteriz. Görmeden gitmeyin diyeceğin,iz yerler varsa önerilerinizi beklerim.