- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
arkadaslar
bir gun ayarlayalimda bulusalim diyorum. cappadocia sen bir cok ksiiyi taniyorsun yap bir program. yemek yada kahve bana uyar . diger arkadaslar ne dusunur bilmem ama , ben dusundumki burda hep konustugunuz kisiiyi birde gorun .
bu konuda konsoloslukta programlar yapsa ne guzel olur aslinda. ermeniler museviler nasilda birbirine bagli. ya bizler koca bir sifiriz.birbirimizi hic tutmayiz.malesef ki bizler gurbetteyiz.konsoloslugun bedava kurslari olmasi gerekir bence.onlarda sanki turkiyede calsian devlet dairelerindeki memurlar gibiler.su dili nasil halledecez bilmem. olmuyor iste.calismak istiyorum dil problem.bu arada pariste turk tekstil sirketi biliyormusunuz.yani turkiye ile calisan . turkiyeye siparis yaptiran.boyle bir firma ariyorum bilginize arkadaslar .
evet canim ya cok arkadas olduk tanidik cokta bi bulusmak icin gelcek yok her birimi zbi yerlerde kimi turkiyeden gelcek daha ,keske yakin olsakta bulussak bes caylari yapsak ne iyi olur
canim ben kendi isimizi yaptigimiz icin hic bisekilde bilgim yok sen calismak icinmi ariyosuna.s.