Paris Paylasim Alani (Tanisma)

ya arkadaşlar illa parismi olmalımı yani biz türkiyedeyiz ama arkadaşlık olamazmı ben arkadaş arıyorum

beyaz gelincik canim hosgeldin aramiza sende tabiki illa paris degil ,turkiyenin heryerden olabilir
zaten amacimiz arkadaslik ,bu bolum paris uzerine oldugu icin burda bulustuk
sende katil aramiza canim optyum tekrar gorusuruza.s.

sen evli olmus olsaydin gunu gunune haberlesiz yapardik :roflol: ama sen evlen tadini cikar evliligin hemen bebek yapma ,ben gercekten doya doya cikardim ,bide su ehliyeti alsam ,hemde dil ama tabi bu arada bebegimde olsun istiyorum
sen dilini ogren sonra tam zamani dediginde yap canim hatta ozamana kadar ben yapmazsam yine heber ver ben yapiyorum sende yap diye :roflol:
bende optum canimŞeniz tekrar gorusuruza.s.

ben 77 de oturuyorum chelles de 15-20 dk rer ile paris .

Merhaba bende 77 bolgesinde Torcy'de oturuyorum,ama chellles taraflarini bilmiyorum hic gitmedim.Onceden 93 bolgesinde aulnay sous bois'da oturuyordum, buraya tasinali birbucuk sene kadar oldu.

iyim canim seni sormali sen nasilsin
fazla girmiyorum arda giriyorum
yeni uye olmamis olsaydin ana sayfadaki sohbette konusurduk ama insallah zamanin gelince konusuruz

valla ya su dil cok oldu yani normal bisey konusamiyoz fransizcadan baska
dugun hazirliklar hersey hazirmi simdi icin kipir kipirdir senin degilmi ne guzel gunler oh oh herseyin tadini cikar

Kizlar ben 8 aylik hamileyim, tup bebek yontemiyle hamile kaldim Turkiyede tup bebekleri sezeryanla dogurtuyolarmis ama ben sezaryen olmak istemiyorum burda yani Fransada tup bebek yontemiyle bebek sahibi olanlarin fikrine ihtiyacim var.Acaba burda yani Fransadada sezaryen yapiyolarmi cok merak ediyorum.

valla ya su dil cok oldu yani normal bisey konusamiyoz fransizcadan baska
dugun hazirliklar hersey hazirmi simdi icin kipir kipirdir senin degilmi ne guzel gunler oh oh herseyin tadini cikar

EVET AYY HİÇ FRANSIZCA KONUSMAYALIM BİZENE ELİN FRANSIZCASINDAN BİZ ÖGRENMEYE BAKALIM AMA CANIM:)))EVET HERSEY HAZIR CANIM YA SEN DANTEL FELAN YANİ CEYİZ GÖTÜRDÜNMÜ KULLLANABİLİYOMUSUN ÖPTM

canim ,benim bu konuyla ilgili hic bi fikrim yok ,buradaki arkadaslarda ,kimi yeni evli, kimi evlencek,kiminin bebegi yok,sen bu konuyu bide almanyadakilerine sor belki onlar bilirler ,yurkiyede illaki sezeryanmi olmasi gerekmis a.s.

EVET AYY HİÇ FRANSIZCA KONUSMAYALIM BİZENE ELİN FRANSIZCASINDAN BİZ ÖGRENMEYE BAKALIM AMA CANIM:)))EVET HERSEY HAZIR CANIM YA SEN DANTEL FELAN YANİ CEYİZ GÖTÜRDÜNMÜ KULLLANABİLİYOMUSUN ÖPTM

tabi canim elin fransizcasi elin memleketide buraya gelince onlara ayak uydurmak zorundayiz ;bi konusama bakiyim nasil diyomusun bizene diye:roflol:
eve canim benim ceyizler geldi benim dugunde arabayla gelmislerdi onlar arbayla getirdi sonra ben ucakla geldigim icin rahat oldu
ayyy sen bide ceyizmi gitircen simdi ,aman hic getirme ben hic birini kullanmiyom ,gerci ben kayinvalide yanindayim oyuzden kullanmiyom ,sen kendi evinde oldugun icin kullanirsin
bide ben sevmiyorum fazla ceyiz islerini benimki hep sadeolcak
sen getircekmisin peki canima.s.

VALLA CANIM BENDE COK DEİLDE BİR İKİ GETİRECEM İŞTE YA YATAK ÖRTÜSÜ NEVRESİM TAKIMLARI FELAN YEMEK MASA TAKIMI AZCIKTA DANTEL İŞLERİ İŞTE VALLA BİZİM KONYADA COK MEŞUR BUNLAR AMA BEN ORDA BİLMİYORUM KULLLNAIRMIYIM EVET BENİMKİ AYRI EVKAYNANAMLAR İSTANBUDA YASIYO ZATEN İSTANBULDA ODA DÖSEDİLER YATAK ODASI ORAYADA SERERİM BİRAZINI KIYAFETLERİMİN FELAN YARISINI ORAYA BIRAKACAM GELİP GİTTİKCE GİYERİM BENDE SADELİKTEN YAZAYIM CANIMSEN HER YIL TÜRKİYEY GELEBİLİYOMUSUN CANIM BENDE ÖPTM SENİ

CANIM TUP BEBEK GENELDE İKİZ ÜCÜZ OLDUGU İÇİN SEZEYANLA DOGUM OLUYO AMA YURT DISINDA PEK SEZERYAN YOK BİLİYORUM BELKİDE YANILIYORUM İNŞ SAG SALİM DOGURUSUN CANIM OPTM

Cappadokia Canim şimdi Bana 3 Aylik Vize Verilerya Zaten 1 Ayi Burda Gecti Orda 2 Aydan Sonra Ne Olcak Canim Hemen Oturum Alabilecekmiyim Ben Vize Günüm Bitince Verirlermi Anlatsana Canim Opuyorum Seni

tuba sende gurbetci olacan desen bizgibi senin icin hayirli neyse o olsun

Evet ya Turkiyede tup bebek yapan arkadaslarimin hepsi sezryanli, bana burda tup bebekleri sezryanla dogurtuyorlar dediler, yani Turkiyede.Umarim burda oyle bir mecburiyet
yoktur.Genede ilginiz icin tesekkurler kizlar optum:) Capadocia canim sen daha cok gencsin, sakin stres felan yapma kafayada takma fazla insallah olur hersey Allah'in takdirine bagli.Ben cok stres yapmistim, ama benim yasim geciyordu paniklliyordum.Senin oyle bir dezavantajin yok en azindan.oncelikle dilini gelistirmeye bak cocuk olduktan sonra zorlanabilirsin hem dil,hem cocuk.Benim yan komsum 5'mi 6'mi cocugu var arada karsilasiyoruz ben cocuk dogurmaktan dil ogrenemedim diyo, simdide yasim gecti kafam almiyor diyor.
.

Cappadokia Canim şimdi Bana 3 Aylik Vize Verilerya Zaten 1 Ayi Burda Gecti Orda 2 Aydan Sonra Ne Olcak Canim Hemen Oturum Alabilecekmiyim Ben Vize Günüm Bitince Verirlermi Anlatsana Canim Opuyorum Seni

canim sen buraya gelince esinle birlikte tum kagitlarinizi falan belediyeye goturursunuz,sonra sana resepse yani gecici oturum verirler
bana ilk once 1 aylik,sonralarda bikackez 3 aylik verdiler ,tabi bunun gunu gelince tekrar basvuruyosun
sonralarda muayene falan oldum bazi islemlerden gecti 1 senelik turum verdiler hemen 10 senelik verceklerdi esim fransiz oldugundan dolayi dil bilmem gerekiyomus bende bilmeyince ,1 sene verdiler ,bu bitince yine basvurduk bunda yine 3 aylik resepse verdiler ,sonra en sonunda 10 senelik oturumumu aldim ,yani buraya gelince dil sorunu bitmiyo ,burdada basliyo :) ben ozaman dil bilmiyom diye gec verdiler simdi nasil oldu bilmiyorum ,oturum almak daha zorlasti diyolar ne kadar dogru bilemme
belki sende benim gibi olursun ,ama insallah sonunda alirsin oturumunu onu kafana takmana gerek yok ,az az veriyolar ama sonunda aliyosun optum canim insallah sneinki kolay oolur vizeyi aldigin gibi :)

evet haklisin canim simdi dili ogreniyorum bide ehliyet var bebek olmadan hepsini halletmeye calisiyorum :)
bazen kafama takiyorum ama doktorum cok umit veriyo kesinlikle olur diyince bide yasim genc dedigin gibi insallah hayirlisiyla olur sonunda insallah olur bekliyorum cok kafaya takmadan optum canim gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…