:roflol:
merhaba cappadociacim :) demek ehliyet kursuna giderken bu taraftan geciyorsun; e beklerim artik bi gun, hem tanisma imkanimiz da olur :)
turkler var cevremde ama neye yariyorki demissin... belki haklisin ama benim cevramde hic turk olmadigindan hic arkadasim da yok , o yuzden cok bunaltici bi durum; aksamlari gorebiliyorum esimin yuzunu de. calissam belki hersey daha kolay olacak ama kismet. sen ne is yapiyorsun bu arada? ve ne zamandir calisiyorsun?
bu arada yasimi sormussun. 26 yasindayim ; daha bebek dusunmuyoruz, hayirlisi :) tedavideyim demissin; insallah tedavin en kisa surede yanit verir tatlim.
e bana kendinden bahset biraz :) esinle nasil tanistin nasil geldin gurbet ellere :) eminim herkesin ilginc bi hikayesi vardir.
optum seker
evet kiz valla ordan geciyorum tren garina yakinmisin sen artik ordan gecerken sana bakinirim nerde oturuyo aceba diye:roflol: canim sen parisle ic ice sayilirsin cok yakinsin
aslinda cevrede bikac turk olsun ama anlasabilcegin arkadas olabilcegin kisi olsa da iyi olur,insallah olur ,en iyisi benmi tasinsam yanina ne yapsam:roflol:
canim ya valla senin icinde zor bide yeni evlisin esin aksama kadar iste yabanci bi ulkede tanidik yok turkte yoksa allah yardimcin olsun ,nasil geciriyosunya zamanini ,bak iyiki buldun bu siteyi ,bi arkadasin bu site olur artk:roflol:
canim bizim ayakkabi anahtar iste birsuru seyleruzerine is yerimiz var ,benimde turkiyede meslek lisesinden dikis bilgim var ,bende yandaki dukkanada dikis yani tami isleri yapiyorum ,benim icin cok iyi oluyo calismak gercekten guzel ozellikle burda
sen calismayi dusunuyomusun insalah istedigin gibi is bulursun
evet canim suan tedavideyim hemen olmuyo tedaviyle insallah ,ama suan ehliyetimde var hemen olmasa diyorum:roflol: iste hayirlisi neyse o olsun tabi,ama yasim daha kucuk oldugundan dolayi okadar cok takmiyorm kafama ,doktor kesinlikle olur dedi icin insallah olur
esimle tanisma hikayesi ilginc degil normal bisey:roflol: canim ben akraba evliligi yaptim dayimin olu olur ,normalde hic gormezdik birbirimizi gorunce carpildik biranda:roflol: aslinda akraba evliligine cok karsiydim ama simdi iyim allaha sukur ,ama kimseyede tabi tavsiye etmiyorum ,boyle oldu
uffff ben amma yazdim ha arada giriyorumya bayabi yaziyorum :roflol:
gorusuruz canm yine optuma.s.