Paris Paylasim Alani (Tanisma)

.........................................................................

Son düzenleme:
insallah canimcim.
aslinda yalnizlik alisilabilir bir durum; ama insanin iki cift laf edebilecegi, birlikte bisiler paylasabilecegi bi arkadasinin olmasi onemli bisey bence. ben bunu ariyorum.
dedigim gibi insallah sizinle guzel dostluklar kurarim.

Canim cok haklisin ama kendini yalniz hissetme bizler variz bir ara ayarlasak bulussak, inan benim burada cok ozel dostlar kazandim umarim senin icinde oyle olur, ehliyet isini ihmal etme birara verirsen rahat edersin opuyoruma.s.a.s.

.....................................................

Son düzenleme:
:roflol:
evet kiz valla ordan geciyorum tren garina yakinmisin sen artik ordan gecerken sana bakinirim nerde oturuyo aceba diye:roflol: canim sen parisle ic ice sayilirsin cok yakinsin
aslinda cevrede bikac turk olsun ama anlasabilcegin arkadas olabilcegin kisi olsa da iyi olur,insallah olur ,en iyisi benmi tasinsam yanina ne yapsam:roflol:
canim ya valla senin icinde zor bide yeni evlisin esin aksama kadar iste yabanci bi ulkede tanidik yok turkte yoksa allah yardimcin olsun ,nasil geciriyosunya zamanini ,bak iyiki buldun bu siteyi ,bi arkadasin bu site olur artk:roflol:
canim bizim ayakkabi anahtar iste birsuru seyleruzerine is yerimiz var ,benimde turkiyede meslek lisesinden dikis bilgim var ,bende yandaki dukkanada dikis yani tami isleri yapiyorum ,benim icin cok iyi oluyo calismak gercekten guzel ozellikle burda
sen calismayi dusunuyomusun insalah istedigin gibi is bulursun
evet canim suan tedavideyim hemen olmuyo tedaviyle insallah ,ama suan ehliyetimde var hemen olmasa diyorum:roflol: iste hayirlisi neyse o olsun tabi,ama yasim daha kucuk oldugundan dolayi okadar cok takmiyorm kafama ,doktor kesinlikle olur dedi icin insallah olur
esimle tanisma hikayesi ilginc degil normal bisey:roflol: canim ben akraba evliligi yaptim dayimin olu olur ,normalde hic gormezdik birbirimizi gorunce carpildik biranda:roflol: aslinda akraba evliligine cok karsiydim ama simdi iyim allaha sukur ,ama kimseyede tabi tavsiye etmiyorum ,boyle oldu
uffff ben amma yazdim ha arada giriyorumya bayabi yaziyorum :roflol:
gorusuruz canm yine optuma.s.

keske misafir olsaydi ,evet dedigin gibi burda grusuyoruz buna kimse engel olamaz:roflol:
benim annem almanyada ,esimin ailesi burda ve birlikteyim suan
ne guzel kucuk bi ailesiniz aileler turkiyede ,canim sen normalde nerelirdin ,esinle sen nasil tanistin anlat bakim bi:roflol:
insallah simdi derdim ehliyet onu alim ,sonra olsun bebek degilse hemen olsa ehliyet kalir
optum canim tekrar gorusuruz insallaha.s.

Evet canim ufak bir aileyiz darisi basina, ben Istanbul'luyum esim Urfa'li, gorucu usulu gibi oldu bizim evliligimiz, kismet olunca bir sekilde karsina cikiyor.
Senin icin onemli olan ehliyeti hayirlisi ile almani dilerim, sevgilerimle gorusmek uzere opuyoruma.s.

sanirim sende evlenip geldin buraya esinle turkiyede tanismisindir ,ailler turkiyede olunca malum turkiyede tanisiliyo :) evet benimde oyle ne kadar karsi oldugum bi evlilikti bilmem buyukmu soylemisim ne aynen benimde karsima cikti demekki kismet hakkimizda hayirlisi buymus
evet ehliyet cok onemli ah bi alsam su code bisekilde alirimda korkum direksiyon insallah bakalim basladik bakalim
canim sen paris tam icindeydin ,isim olrak tam nerdesin ,bende tren icin harita var onu buraya eklicem kimin nerde oldunu yazicamda ,boylelikle ne kadar yakinlikta uzaklikta oldumuzu ogrenirim ,insallah ismini bilebilirim
optum canim veya ablacimda diyebilirimù benden yasca buyuksun tekrar gorusuruz optummma.s.a.s.

merhaba
ben ve eşim 2006 yılında billancourt'da yaşadık.ben fransızca bilmiyordum hiç ve kursa başladım.parisi çok seviyorum.eşimle sürekli müzeleri,şatoları... gezdik.
en son 2,5 ay önce gittim parise.birçok sergi ve müzeleri gezdim ayaklarım acıyana kadar.
bu yıl içinde de çok defa gideceğim parise.eşim ev tutacak yine billancourt'da.
ama fransızca çok zor yaa. hele şu r harfleinden nefret ediyorum. bir türlü beceremiyorum onlar gibi söylemeyi.

selam eglantinecim
sen de parise asik olanlardanim desene:) herhalde is dolayisiyla geldiniz buralara; ve tekrar is dolayisiyla geleceksiniz oyle mi? dogru mu anlamisim fisfisfis

ben de parisi gezmekten hic SIKILMAYANLARDANIM, ayaklarin aciyana kadar gezmeni anlayabiliyorum o yuzden a.s

bu arada haklisin o "r'' ler biraz can SIKICI :dance:

merhaba fairycem
evet doğru anlamışsın.
eşim şu an pariste,1 yıl orda olacak.ben de giderim sık sık yanına.
çok seviyorum gercekten.nerde parisle ilgili yazı görsem hemen okurum bildiğim yerlerden mi bahsediyor diye.en çok insana geçmişte yaşıyormuşsun hissini vermesini seviyorum.

Ben de yine Paristeyim.. 4.cu defa.. Yine ucuncu bir ev buldum. ... 1.bolgedeyim.... (Egzos koklamaya...)

.............................................................................

Son düzenleme:
............................................................................................

Son düzenleme:

mrb eglantine bu arada hosgeldin aramiza ,sanirim devamli kalmiyosunuz bizim gibi, gidip geliyosunuz ,esin ne isle mesgulki burda 1 senedir , sizinki daha guzel biraz burda biraz turkiyede,paris evet guzel yer ama belirli yerlerinden baska fazla bi yer gezdim diyemem ,int arastiriyorum cok guzel yerler var ,ben paris icinde degil cevresinde kaliyorum ,buray geleli 4 sene oldu ama ,hala dil ogrenmeye calisiyorum ,devamli bi kursa gitmedim sadece haftada 2 saat oda fazla bisey olmuyo anlican , dedigin gibi fransizca cok zor ozellikle konusurken ,biz ne kadar fransizcayi iyi bilsekte ben sanmiyorumki onlar gibi duzgun konusalim,optum canim tekrar gorusuruz insallaha.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…