• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde telefon çalma sesi duyma

Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Ani kulak çınlaması yaşıyor olabilirsiniz. Kbb uzmanına bir baktırın.

Çınlamayla alakası yok çınlamayla bir benzerliği bile yok
Çeşit çeşit çınlama şekli var, telefon ve kapı ziliyle karıştırılabilenler de dahil. Ben işitme engelliyim bana mı öğreteceksiniz? 😄

Hanımefendi ben hiç birşey beklemiyorum.hiçbir fikrim olmadığı ve garip geldiği için buraya yazdım zaten.
Evde ikinci bi telefon yok diyorsunuz, aşagıdan gelmez diyorsunuz, kulak çınlaması değil diyorsunuz e ne diyelim o zman? Gayipten sesler duyuyor olabilirsiniz bence.

Bizim komşunun telefonunun titresim sesi zinn zinn bizim evde caliyo mübarek😂

Evde ikinci bi telefon yok diyorsunuz, aşagıdan gelmez diyorsunuz, kulak çınlaması değil diyorsunuz e ne diyelim o zman? Gayipten sesler duyuyor olabilirsiniz bence.
Aynen hanımefendi garipten sesler duyuyorum ben. Ne saçmasınız cidden ya birşey diyesim gelmiyor

Arkadaşlar merhaba ortada arama vs yokken ara sıra evde telefon arama yani çalma sesi duyuyorum birisini arar gibi ama bakıyorum öyle bir durum yok ve bunu gerçekten duyuyorum bu sesi çıkaracak bir durum ihtimal yok kafam cidden karıştı bu ses ne olabilir yaşayan var mı lütfen bilgilendirin ciddiye alırsanız sevinirim:)
Benim evimde mustakil. Ama hangi ev bilmiyorum yakalasam telini imha edicem. Sabah muhtemlen ise gidiyor evde bi tel var ve alarm bi basliyor belli saatte calmaya yarim saat susmuyor. Ugultu seklinde geliyor. Yasadigim muhitte cok gurultu yok yani baska evden gelen bi arama sesi alarm sesi vs ugultu seklinde rahat duyulabilir.

Ya adi şimdi aklıma gelmedi ama bilimsel bir açıklaması vardı bunun, hani bilmem ne fobi bilmem ne loji falan yazıyorlar.
Mesela sürekli takip edildiğini sanma sürekli telefon çaldigini sanma sürekli telefon titrediğini sanma hatta okuyunca çok şaşırmıştım ve evet ya oluyor bunlar demiştim telefon titriyor gibi hissederiz bazen.
Onedio gibi yerlerde de ara ara çıkar hatta bu yazı.
Olabiliyormus yani

Aynen hanımefendi garipten sesler duyuyorum ben. Ne saçmasınız cidden ya birşey diyesim gelmiyor
kadina sacmasiniz demissiniz de izahi olmayan seyin mizahi olur insanlar secenekleri sunmuslar evde baska telefon yok, kulaklarinizda cinlama uguldama yok, komsudan gelme ihtimali de yok cami hoparlorunden yada okul zillerinden gelmiyorsa sizin kendi kafanizin icinden duydugunuz bi ses o zaman zaten izahi olsa siz yaparsiniz

Back