Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canimcim.
aslinda yalnizlik alisilabilir bir durum; ama insanin iki cift laf edebilecegi, birlikte bisiler paylasabilecegi bi arkadasinin olmasi onemli bisey bence. ben bunu ariyorum.
dedigim gibi insallah sizinle guzel dostluklar kurarim.
merhaba cappadociacim :) demek ehliyet kursuna giderken bu taraftan geciyorsun; e beklerim artik bi gun, hem tanisma imkanimiz da olur :)
turkler var cevremde ama neye yariyorki demissin... belki haklisin ama benim cevramde hic turk olmadigindan hic arkadasim da yok , o yuzden cok bunaltici bi durum; aksamlari gorebiliyorum esimin yuzunu de. calissam belki hersey daha kolay olacak ama kismet. sen ne is yapiyorsun bu arada? ve ne zamandir calisiyorsun?
bu arada yasimi sormussun. 26 yasindayim ; daha bebek dusunmuyoruz, hayirlisi :) tedavideyim demissin; insallah tedavin en kisa surede yanit verir tatlim.
e bana kendinden bahset biraz :) esinle nasil tanistin nasil geldin gurbet ellere :) eminim herkesin ilginc bi hikayesi vardir.
optum seker
Cappadocia bende misafir geldiler sandim , neyse onemli olan huzurlu olman biz nasil olsa gorusuruz ama hic olmazsa buradan haberlesiyoruz, benim ve esimin ailesi burada degil, oglum ben ve esim yasiyoruz cocuk olunca okulu tatili derken kendimi ona gore programliyorum sanada hayirlisinla ehliyetini aldiktan sonra bebis kismet etsin, gorusmek uzere sevgilerimlea.s.
keske misafir olsaydi ,evet dedigin gibi burda grusuyoruz buna kimse engel olamaz:roflol:
benim annem almanyada ,esimin ailesi burda ve birlikteyim suan
ne guzel kucuk bi ailesiniz aileler turkiyede ,canim sen normalde nerelirdin ,esinle sen nasil tanistin anlat bakim bi:roflol:
insallah simdi derdim ehliyet onu alim ,sonra olsun bebek degilse hemen olsa ehliyet kalir
optum canim tekrar gorusuruz insallaha.s.
Evet canim ufak bir aileyiz darisi basina, ben Istanbul'luyum esim Urfa'li, gorucu usulu gibi oldu bizim evliligimiz, kismet olunca bir sekilde karsina cikiyor.
Senin icin onemli olan ehliyeti hayirlisi ile almani dilerim, sevgilerimle gorusmek uzere opuyoruma.s.
ayıpsın kız beyz gelinlik olalım arkadas illa paris olurmu kız istanbulun neresındensın öptm seni
birgun hepimiz bulussak ne guzel olur deyilmi ama.
cok guzel olur canim goruselim:içelim:
kizlar buluscaksaniz ben de geleyim :)
merhaba
ben ve eşim 2006 yılında billancourt'da yaşadık.ben fransızca bilmiyordum hiç ve kursa başladım.parisi çok seviyorum.eşimle sürekli müzeleri,şatoları... gezdik.
en son 2,5 ay önce gittim parise.birçok sergi ve müzeleri gezdim ayaklarım acıyana kadar.
bu yıl içinde de çok defa gideceğim parise.eşim ev tutacak yine billancourt'da.
ama fransızca çok zor yaa. hele şu r harfleinden nefret ediyorum. bir türlü beceremiyorum onlar gibi söylemeyi.
merhaba fairycem
evet doğru anlamışsın.
eşim şu an pariste,1 yıl orda olacak.ben de giderim sık sık yanına.
çok seviyorum gercekten.nerde parisle ilgili yazı görsem hemen okurum bildiğim yerlerden mi bahsediyor diye.en çok insana geçmişte yaşıyormuşsun hissini vermesini seviyorum.