ozelden yaziyorummerhaba kızlar mizudan bi parfüm almaya karar verdim
ama şikayet varda bi sürü orjinal değil diye ilana rastladım
haliyle tereddütte kaldım farklı forumlarıda okudum
ama burdaki kk kızları kadar güven vermediler bana
şimdi sizden yardım istediğim konu acaba
aranızda ordan veya başka siteden alışveriş yapıpta
ama kapıda ödeme ile parfümü orjinal gelen varmı?
varsa link vermeden sadece site ismi ile yazarsanız sevinirim
yokmu alışveriş yapan mizudan kızlarr bi an önce almam lazım
mizudan değilde missperadan aldım hiçbir sorun yaşamadım
canım malum şikayet sitesine baktımda orası forum gibi değil karalamada olabilir elbette ama firmanın şikayetlere verdiği cvp standart yani şimdi örnek ben parfüm sahte yazıyorum şikayette orda ise %100 orjinaldir diyip geçiyor yetkililer.o cevabı alınca parfüm orjinal olmuyorki yani ilgisiz geldiler bana açıkçası.birde ucuzda değil alcagım parfüm 200 küsür tlBen mizu dan aldım bi kere, havaleyle ödemiştim kapıda değil fakat bi sorun yaşamadım yani orjinaldi :)
Bazen rakip firmaların seo elemanları karalama kampanyası yapabiliyor forumlarda filan sahte üyelik açıp. Karalayan üyenin mesaj sayısına filan bak 5-10 filansa inanma yani.
tatlım bellamola kapanmıs satıs yokben bellamola dan aldım sorun yaşamadım
canım malum şikayet sitesine baktımda orası forum gibi değil karalamada olabilir elbette ama firmanın şikayetlere verdiği cvp standart yani şimdi örnek ben parfüm sahte yazıyorum şikayette orda ise %100 orjinaldir diyip geçiyor yetkililer.o cevabı alınca parfüm orjinal olmuyorki yani ilgisiz geldiler bana açıkçası.birde ucuzda değil alcagım parfüm 200 küsür tl
tatlım bellamola kapanmıs satıs yok
Haa o site, anladım ben seni, ama o site resmi bi site bile değil önüne gelen girip yazabiliyor, orda karalama yapmak daha kolay hatta. Yani orayı kaale almayıp girip cvp yazmasalar bile olur hani.
Yine de sen bilirsin tabii ama gidip bi sephora dan filan alsan madem?
Bellamola kapalı demişsiniz ama site açık gözüküyor? Ben de oradan alışveriş yapıyorum çok memnunum.kapıda ödeme de var gözüküyor.
Bellamola derim
hah işte bende tam bundan bahsediyordumBellamola site olarak acik ama icinde urun yok uzun zamandir.
canım teşekkür ederim yorumun için peki açılmış ürün iadesi alıyorlarmı?Ben mizudan hem giyim aldim hemde 3 4 kere parfum aldim. Altlarinda bir seri no gibi bir sey oluyor parfumlerin onun ile internette arama yaparsan sahte olup olmadigini gorursun.
Ben aldiklarimda hic sorun yasamadim zaten aldigim parfum sephora da 200 se orda 180 oluyordu. Ben guvenli buluyorum. Zaten 7gun icinde iade sansin var kaldi ki kapida odemeli alicakmissin o zaman kapida iade edersen ki ben hic sorun yasamadim. Ama bu seninde olmicak anlamina gelmez tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?