Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar mizudan bi parfüm almaya karar verdim
ama şikayet varda bi sürü orjinal değil diye ilana rastladım
haliyle tereddütte kaldım farklı forumlarıda okudum
ama burdaki kk kızları kadar güven vermediler bana
şimdi sizden yardım istediğim konu acaba
aranızda ordan veya başka siteden alışveriş yapıpta
ama kapıda ödeme ile parfümü orjinal gelen varmı?
varsa link vermeden sadece site ismi ile yazarsanız sevinirim
tesekkruler referansın için canım umarım yanılmam acaba diyorum önce 30 ml mi alıpta denesemmi bilemedimki inşallah bende şanslı olurum senin gibiBen mizudan 2 kere parfum aldim sikayetleri okuyunca tereddutte kaldim ama iyi anlarim parfumden orjinallerdi benimkiler Dior addict, Armani si ve Lancome la vie est belle 3 parfumu aldim ben sorun yasamadim :)
Dolce gabanna blau al harika ama 450 tp orjinali sen ne parfumu ariyosun okumadim ama basliga yorum attim
yok canım ama bakıcam şimdi nasıl bir parfüm olduğuna.este lauder paradise alıcam bi kaç tane daha var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte konuyuda o yüzden açtım canım alan arkadaşlar referans olsunlar bizeEvet ya bunu ben de merak ediyorum.Ben de Hugo Boss Femme istiyorum orda cok ucuz ama acaba sahte mi diye tereddutte kaliyorum![]()
Canim ben soyle bisey okumustum .Boyle uygun olmasinin nedeni bu urunlerin orjinal olmasina ragmen kullanim suresi nerdeyse bitmis oluyormus yani atiyorum bi parfumun omru 3 yil ise 2 3 ay kalmis oluyormus bilmiyorum dogru ifade edebildim mi ama oyle yaziyordu
Ben de aynı şeyi söyleyecektim..parfümler orjinal ama son tüketim tarihine çok az bir zaman kalmış oluyor..
evet haklısın cnm ama işte malum kozmetik ürünleri gibi değilki kitap cd vb.bella hala kapalı acaba acılacakmı?checkcosmetic.com'a parfüm şişesinin altındaki kodu yazıp üretim tarihine bakın mutlaka parfüm aldığınızda.
Ben bellamolla'dan aldım 2 kez. Hiçbir problem olmadı. Harika bir site. Kapanmamış, güncelleniyor şu anda.
Açılmasını dört gözle bekliyorum. Aldığım parfümler de 2013 üretimliydi üstelik.
İnternetten alışveriş her zaman çok daha ucuz. Her şeyde öyle, mesela kitaplar da mağazalarda çok pahalıyken internette ne kadar ucuzdur bilirsiniz. Korkacak bir durum yok yani. Ucuzsa sahtedir gibi bir şey yok. En azından bellamola kesinlikle güvenilir. Bunu kendim gördüm.
Canim ben soyle bisey okumustum .Boyle uygun olmasinin nedeni bu urunlerin orjinal olmasina ragmen kullanim suresi nerdeyse bitmis oluyormus yani atiyorum bi parfumun omru 3 yil ise 2 3 ay kalmis oluyormus bilmiyorum dogru ifade edebildim mi ama oyle yaziyordu
bende aldm söylediğiniz siteden.evet orjinaldi ama 10 senelik parfümdü.kesinlikle tavsiye etmiyorum.