• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm alışverişi

$image.webp$image.webp$image.webp

Canim bak resimleri ekledim bu hediye olarak verildi bana 100luk ve 50lik almistim ona ragmen kodunu gorebilirsin

kızlar konu yoruma açık hala önerilerinizi beklemekteyim
güvenilir parfüm kozmetik alışverişi yapabileceğim kapıda ödemeli bir site arıyorummmmm

merhaba kızlar mizudan bi parfüm almaya karar verdim :12:
ama şikayet varda bi sürü orjinal değil diye ilana rastladım
haliyle tereddütte kaldım farklı forumlarıda okudum
ama burdaki kk kızları kadar güven vermediler bana
şimdi sizden yardım istediğim konu acaba
aranızda ordan veya başka siteden alışveriş yapıpta
ama kapıda ödeme ile parfümü orjinal gelen varmı?
varsa link vermeden sadece site ismi ile yazarsanız sevinirim

Ben mizudan 2 kere parfum aldim sikayetleri okuyunca tereddutte kaldim ama iyi anlarim parfumden orjinallerdi benimkiler Dior addict, Armani si ve Lancome la vie est belle 3 parfumu aldim ben sorun yasamadim :)

Dolce gabanna blau al harika ama 450 tp orjinali sen ne parfumu ariyosun okumadim ama basliga yorum attim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ya bunu ben de merak ediyorum.Ben de Hugo Boss Femme istiyorum orda cok ucuz ama acaba sahte mi diye tereddutte kaliyorum :(

Ben mizudan 2 kere parfum aldim sikayetleri okuyunca tereddutte kaldim ama iyi anlarim parfumden orjinallerdi benimkiler Dior addict, Armani si ve Lancome la vie est belle 3 parfumu aldim ben sorun yasamadim :)
tesekkruler referansın için canım umarım yanılmam acaba diyorum önce 30 ml mi alıpta denesemmi bilemedimki inşallah bende şanslı olurum senin gibi

Dolce gabanna blau al harika ama 450 tp orjinali sen ne parfumu ariyosun okumadim ama basliga yorum attim
yok canım ama bakıcam şimdi nasıl bir parfüm olduğuna.este lauder paradise alıcam bi kaç tane daha var

Evet ya bunu ben de merak ediyorum.Ben de Hugo Boss Femme istiyorum orda cok ucuz ama acaba sahte mi diye tereddutte kaliyorum :(
işte konuyuda o yüzden açtım canım alan arkadaşlar referans olsunlar bize

Canim ben soyle bisey okumustum .Boyle uygun olmasinin nedeni bu urunlerin orjinal olmasina ragmen kullanim suresi nerdeyse bitmis oluyormus yani atiyorum bi parfumun omru 3 yil ise 2 3 ay kalmis oluyormus bilmiyorum dogru ifade edebildim mi ama oyle yaziyordu

Son düzenleme:
checkcosmetic.com'a parfüm şişesinin altındaki kodu yazıp üretim tarihine bakın mutlaka parfüm aldığınızda.

Ben bellamolla'dan aldım 2 kez. Hiçbir problem olmadı. Harika bir site. Kapanmamış, güncelleniyor şu anda.
Açılmasını dört gözle bekliyorum. Aldığım parfümler de 2013 üretimliydi üstelik.

İnternetten alışveriş her zaman çok daha ucuz. Her şeyde öyle, mesela kitaplar da mağazalarda çok pahalıyken internette ne kadar ucuzdur bilirsiniz. Korkacak bir durum yok yani. Ucuzsa sahtedir gibi bir şey yok. En azından bellamola kesinlikle güvenilir. Bunu kendim gördüm.

Canim ben soyle bisey okumustum .Boyle uygun olmasinin nedeni bu urunlerin orjinal olmasina ragmen kullanim suresi nerdeyse bitmis oluyormus yani atiyorum bi parfumun omru 3 yil ise 2 3 ay kalmis oluyormus bilmiyorum dogru ifade edebildim mi ama oyle yaziyordu

Ben de aynı şeyi söyleyecektim..parfümler orjinal ama son tüketim tarihine çok az bir zaman kalmış oluyor..

Ben de aynı şeyi söyleyecektim..parfümler orjinal ama son tüketim tarihine çok az bir zaman kalmış oluyor..

checkcosmetic.com'a parfüm şişesinin altındaki kodu yazıp üretim tarihine bakın mutlaka parfüm aldığınızda.

Ben bellamolla'dan aldım 2 kez. Hiçbir problem olmadı. Harika bir site. Kapanmamış, güncelleniyor şu anda.
Açılmasını dört gözle bekliyorum. Aldığım parfümler de 2013 üretimliydi üstelik.

İnternetten alışveriş her zaman çok daha ucuz. Her şeyde öyle, mesela kitaplar da mağazalarda çok pahalıyken internette ne kadar ucuzdur bilirsiniz. Korkacak bir durum yok yani. Ucuzsa sahtedir gibi bir şey yok. En azından bellamola kesinlikle güvenilir. Bunu kendim gördüm.

evet haklısın cnm ama işte malum kozmetik ürünleri gibi değilki kitap cd vb.bella hala kapalı acaba acılacakmı?

hemen hemen gelen herkes bellayı söyledi ama işte şu an açık değil ve tarihte yok ne zaman açılır bilinmez
evet kızlar 2-3 ay kalma olayını bende okudum bı yerde oda tereddüt ettiriyor beni sonucta dolum parfüm değil bu 20 30 liraya 2-3 ayda yenısını alasın 200 300 tl vercez buna.

kızlar yakın dönemde parfüm alıp memnun kalan varmı online sitelerden?

Parfümü online almıyorum. Hatta kozmetiği de... Maalesef skt si geçmiş ürün gönderiyorlar.

Back
X