O kadar bunaldım ki nasıl anlatıcam onu bile bilmiyorum. Şuan sinir krizi geçiriyo gibiyim. Kendimi durduramıyorum ağlamama engel olamıyorum. Birilerine anlatmazsam çıldıracak gibi hissediyorum.
Mesele annem. Hiç bi zaman aramamız iyi olmadı. Çocukken çok dayak yedim. Bi yaramazlık yaptığımda öyle bi patlatırdı ki suratıma. Kaç kez bu yüzden dudağımın patladığını bilirim. Soran oluncada düştüm bi yere vurdum derdim. Ne çocukluğumu çocukluk gibi yaşadım ne büyüklüğümü. Ne yapsam ne etsem yaranamadım sevdiremedim kendimi bu kadına. Ne yaparsam yapıyım görmüyo. Kardeşimin altını bile temizlerdim küçücük yaşımda yinede hiç bi işe yaramam ben.Yaptığım bişeyde illaki kusur arar. Bi ev süpürürüm titiz bi insanımdır üstelik tek tek halıları kontrol eder.Bi kusur buldu mu akşama kadar dinlerim lafını. 4 Sene kilometrelerce ötede başka bi şehirde tek başıma okudum. İnanın ölsem en son ailemin haberi olurdu. Bazen 1 aya yakın hiç aramadıklarını bilirim. Milletin ailesi günde iki kere arayıp nasılsın der bizimkiler ölsem en son duyarlar. Nişanlımın annesi bile daha çok düşünüyo beni.
Her sorunumu tek başıma halletmeye o kadar alışmışım ki nişanlım bile farketmiş. Bir şey iste benden diye yalvardı resmen geçen gün neredeyse.
Şu yaşıma geldim üni mezunuyum yaza evlenicem kardeşime kızdım diye elinde terlikle yine vurdu. patladım artık içimde ne varsa söyledim.Birde sürekli der sen niye bu kadar sinirli bi insansın diye. Kim sinir hastası etti beni. Adam gibi muamele mi gördüm sevgi mi gördüm ki. Çocuk sevmeyi bile beceremiyorum. Soğuksun der herkes sıcak nasıl davranılır bilmiyorum ki.
Sen sinir hastası ettin beni diyorum geber de kurtulayım diyo ya. Ben napıyım bilmiyorum ki atıyım mı şu pencereden kendimi napıyım ben. Nasıl yarancam bu kadına. Gülmicek mi benim yüzüm. Babamın evinde sığıntı gibiyim resmen. Evi süpürüp siliyorum mutfağını temizliyorum yinede bi halta yaramıyomuşum.
En çokta zoruma giden ne biliyo musunuz. Bana o kadar eziyet çektiren kadın 3 tane kardeşim var benim bi küçüğümüde dövmüştür hatırlarım ama diğerlerine fiske vurduğunu görmedim. Vurmasın zaten canım onlar benim. Kıskançlık değil ama madem vurmadan da oluyodu benim günahım neydi ya. Adam gibi davranmayı biliyodu sarılıp öpmeyi biliyodu benim günahım neydi.
Stresten bi deri bi kemik kaldım resmen. 4 senedir uzaktaydım 3 ay kalıp dönüyodum ya geri okula unutmuşum burdakileri. Okul bitti biteli 6 ay zehir oldu bana. Akşama kadar onunla tek başımayım dayanamıyorum artık laflarına. İş bulamadım bu zamana kadar para desen yok evlenicem ama çeyizime çöp almaya param yok napıcam hiç bilmiyorum.
İş başvurusu yaptığım bi yerden aradılar dün çağırmayı düşünüyolarmış beni. Nolur dua edin benim için. Hem evden bi kaç saatte olsa o kadar ihtiyacım var ki. Böyle beş parasız kapının önüne bile çıkamıyorum. Çeyizim için annemin eline bakmak istemiyorum..
Şakaklarım ağrıdan çatlıyo resmen off
benımde babam oyle hatta senın anenden 1o.ooo kat daha beterr senı anlıyorum hemde cokk ıyı bak ben markette calsıyorum kasıyerım ceyızlık bıseyler alcakdsan para bırıktırmek ıcın enraht ıs marketlerdır ben calısırken cok kız gırdı ceyızını duzdu cıktı evlendı nerde oturuyosun