evsizleri toplatın

çok güzel bir paylaşım olmuş keriban..
kaydettim numaraları..
herkesin sıcak yuvası olsunda kimse için aramak zorunda kalmayalım inş.

neden bilmiyorum da dünden beri aklımda " kaydedin numaraları " dedin yaaa..
şimdi alıp mail listem de kim varsa bu numaraları paylaşacağım, sabah aklıma geldi..
sonra face de güzel bir paylaşım olur..

ve tabi en güzel çevremizde gördüklerimizi haber vermemiz, benim çevremde pek olan bir durum değil ama
ne olur ne olmaz..kış çetin geçeğe benziyor..özellikle önümüzdeki haftaya dikkat:KK50:

okadar küçük şeyleri dert ediyoruzki
ve malesef çabukta unutuyoruz
allah yardımcıları olsun
çok zor

neden bilmiyorum da dünden beri aklımda " kaydedin numaraları " dedin yaaa..
şimdi alıp mail listem de kim varsa bu numaraları paylaşacağım, sabah aklıma geldi..
sonra face de güzel bir paylaşım olur..

ve tabi en güzel çevremizde gördüklerimizi haber vermemiz, benim çevremde pek olan bir durum değil ama
ne olur ne olmaz..kış çetin geçeğe benziyor..özellikle önümüzdeki haftaya dikkat:KK50:

çok iyi düşünmüşsün, güzel fikir. :13:
herkes numaraları kaydetsin ve mail adres listesindeki, face listesindeki arkadaşlarıyla paylaşsın. :13:

okadar küçük şeyleri dert ediyoruzki
ve malesef çabukta unutuyoruz
allah yardımcıları olsun
çok zor

evet, öyle
ben bugün yine aradım onları, başka birisi için..
çok güzel konuşuyorlar sakın çekinmeyin. ama tabi cumartesi olduğu için ilgili bölüme ulaşamadım o ayrı.
pazartesi günü tekrar arayacam

Son düzenleme:
gerçekten güzel bir konu teşekkür ederiz paylaştığın için.benim de çok soğuk havalarda aklıma hep dışarda kalanlar ne yapıyorlar düşüncesi gelir.allah yardımcıları olsun

$382109_432911593430868_1072426862_n.jpg

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ankarada bı cok evsız gordugum de bı numarayı aramıstım aslında bır cok o ona bagladı oda baslasına ama ısrarla aradım eve geldımde cok usumustum cunku. Hemen tel sarıldım ısrarla aradım bekledım sonunda adamcagızı alıp gıttıler yenı bı sıstem ısallah. Sokaktakı ınsanları sıcak bı yuva gecıcı bıle olsa buyuk bı ıyılık yapabılırız

Bıde sorum su 444 lüü olan o numara ankaradada gecerlımı acaba!

Ankarada bı cok evsız gordugum de bı numarayı aramıstım aslında bır cok o ona bagladı oda baslasına ama ısrarla aradım eve geldımde cok usumustum cunku. Hemen tel sarıldım ısrarla aradım bekledım sonunda adamcagızı alıp gıttıler yenı bı sıstem ısallah. Sokaktakı ınsanları sıcak bı yuva gecıcı bıle olsa buyuk bı ıyılık yapabılırız

Bıde sorum su 444 lüü olan o numara ankaradada gecerlımı acaba!

ankarada geçerlimi bilmiyorum ama ben 444 lüyüde aradım zabıtanınkinide aradım ve tek bir aktarma yapıldı, neredeyse direkt bağlandı diyebilirim.

444 ün mantığı Türkiyenin her yerinden yapılan çağrılar için zaten kızlar, bankaların yada telefon operatörlerin 444lü müşteri hizmetleri numaralarını hatırlarsanız her yerden ulaşabilirsiniz :KK66: ben de ankaradan arayacağım birazdan, umarım itina ederler pek güvenim olmuyor çünkü belediyenin işlerine

Son düzenleme:
444 ün mantığı Türkiyenin her yerinden yapılan çağrılar için zaten kızlar, bankaların yada telefon operatörlerin 444lü müşteri hizmetleri numaralarını hatırlarsanız her yerden ulaşabilirsiniz :KK66: ben de ankaradan arayacağım birazdan, umarım itina ederler pek güvenim olmuyor çünkü belediyenin işlerine

naptın scarlet aradınmı?
:KK14:

Yazıyı okuyunca bir adamcağız geldi aklıma:KK50: Eskiden oturduğum muhitte bir barakada yaşıyordu, barakaydı ama en azından soba kurabiliyor, çevredekilerin verdiği yemek, yakacaklarla geçinip gidiyordu, geçen sene o buz gibi havalarda sıcak evimde otururken vicdanımı sızlatan bir kare gördüm tv.de.
Baraka'da yaşayan o insanın barakası yıkılmış sanırım, soğukta donmasın diye haber vermiş konu komşu, belediye alıp götürmüş, bir spor salonunda toplanmış evsizlerle röportaj yaparlarken tek bir kare görebildim onu televizyonda, çok kötü hissettim, ısındığım, karnımı doyurabildiğim için bir evim olduğu için utandım:KK50: Tv'de gördükten birkaç gün sonrada öldüğünü duyunca üzüntüm dahada katlandı:KK43:

Bir kuru ekmeğimiz, bir çıramız odunumuz, damı aksada başımızı sokacak bir evimiz varsa daha ne istenirki sağlıktan başka şu Dünya'da.

Allah evsiz barksız kimsesizlerin yoldaşı olsun, rahmetini esirgemesin, kışı soğuğu sokakta kalmışlar, zavallı hayvancıklar yüzünden sevmem ben:KK50:

naptın scarlet aradınmı?
:KK14:

Carrie o numarayı aradım ama İBB üzerinden çalışıyorlar sanırım pek anlaşamadık afet hattıyız diyip durdu adam. Ben de Ankara Valiliğine telefon açtım, yardımcı oldular 155 i bile arayabilirsiniz oradan ihbar alıp yardımcı oluyoruz dediler. Evsiz oteli varmış toplayıp oraya götürüyorlarmış, ama yine kaçıyolarmış çok üzüldüm :KK43: Yine de arabayla geçerken gördüğüm bir kaç bölgedeki evsizler için ihbar yaptım, yardımcı olduklarına eminim. Allah yardımcıları olsun bu karda kışta.

X