• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar bunaldım ki

konuyu sanki ben yazmışım gibi geldi...

benim annemde aynen böyleydi. çok dayak yemişliğim vardır, hem annemden hem babamdan..

bi kere bile beni sevmişlikleri yoktur. annemin beni bağrına bastığını hatırlamam bile..

hiç unutmuyorum bi akşam oturuyorduk babam kahvedeydi. annemin yanına oturdum. başımı omzuna koydum. annem ittirdi beni "git başımdan" dedi.içimde yaradır o..

erkek kardeşim var. o el üstünde tutuluyor. bi dediği iki olmadı hiç...

o evden kurtulmak için 20 yaşında evlendim. çeyiz yok desem yeriydi..

ben de iş bulup çalışmak istedim evlenmek yerine, babam olmaz dedi. bi işe yarasaydın memur olurdun ,olamadın otur evde dedi..

dilerim ki iyi bir iş bulur,o evden kurtulursunuz..

Kabullendim zaten ben herşeyi değişmez bu saatten sonra kimse.
O değişse bile benim içimdeki yaranın izi geçmez.
Allahım çok büyük karşıma güzel insanlar çıkardı çoğunlukla.
Tutundum birine bende..

Kendimi üzmemeye çalışıyorum ama yapım müsait değil sanırım :)

İnsallah dilediğiniz dilediğim gibi olur..

yazını satır satır dikkatle okudum
kimisi benim gibi yavrusunun hayaliyle yasarken,kimisi de annen gibi elindekinin kıymetini hiçbir zaman bilemez
her kadın anne olamıyor malesef
aklım almıyor,bir insan evladına nasıl vurur bilerek isteyerek

en cok da içimi acıtan dudağımı patlatınca düştüm diyorum demişssin ya
bir annenin bunu evladına yasatmaya hakkı yok

umarım bir an önce eline işini alırsın
ama sakın evliliği kaçış görme
mantıklıca düşün tasın sonra evlen
yağmurdan kaçarken doluya tutulma lütfen

umarım hersey gönlünce olur
istediğin mutluluğa bir an önce kavusursun
anne olur ve annene annelik nasıl olurmus gösterirsin

bu arada psikoloğa ihtiyacın kesinlikle yok
cok akıllı mantıklı bir kızsın
yasadıklarına inat hala ayaktasın:nazar:

Seni cok iyi anliyorum canim. Benim annem ve babamda erkek kardesime cok iyi davranirlardi hatta ona taparlardi ben agzimla kus tutsam kimsenin umurunda degildi. kiz cocugu idim cünkü.
Aynen senin gibi cok sevdigim birisiyle evlendim ve dünyam degisti.
Öyle mutluyumki evliligimde eski günleri düsünmek bile istemiyorum. Eskileri yok sayiyorum. Önüme bakiyorum ve sadece o ani yasiyorum.
Bazen arkadas arasinda herkes gencligini özler veya cocuklugunu, ben ise hic özlemedim, yasim ilerledikce mutlu oluyorum...
Esim dünyanin en iyi insani, bana yillarca alamadigim sevgimi o verdi.
Hem annem oldu, hem babam oldu, hemde en iyi hayat arkadasim, inan bana seninde öyle olacak ve cok güzel günler seni sabirsizlikla bekliyor yeterki dogru adami sec hayatina.
Aileni secemezsin ama evlenecegin adami sen secebilirsin onun icin mutlu bir evlilik yapmaya bak.
Bosver ceyiz meyizi önemli olan senin sagligin canim.

canm meraba .. öncelikle .çok üzüldüm durumuna ama beterin beteri vardır boşver düşünme bunları bak yakında kurtuluyormuşun nişanlıymışın ne kadar güzel ya birde hayatında kimse olmasaydı o zaman düşün ne yapardın bak rabbim herkezin dayanacagı şekilde acı yüklermiş inş. herşey yolunda gider evlenirsin ve çok mutlu edersin. gün gelir devran döner.. unutma bunları bu dünya etme bulma dünyası tabiki annenin bulmasını istemem hiç bir zaman ama allah bir şekilde ceza verecektir bunu unutma sen yoluna bak artık inş. işin olur dualar edecegim sana bugun işn. olursa kurtulursun o evden birazda olsa dügününe kadar lütfen üzülme ve şükret şükret ki allahım bu durumdan kurtarsın daha güzel bir duruma getirsin seni canm benm

canım seni anlamaya çalışıyorum ama alınmazsan sana düşüncelerimi yazmak istedim umarım kırmam seni...malum bizim toplumumuzda kadınlar erkeğe nazaran çok eziliyor annenin psikolojık sorunları olabilir ve kanımca sen en büyük çocuksun ve kız olarak doğmuşsun bunun içinde annein acemiliğinde doğmuşsun kimbilir annenin ne gibi bir sıkıntıları vardı seni dünyaya getirdiğinde onuda düşünmek lazım...bazı kadınlar kızdıklarında eşlerinden sinirini alamadıkları için yanlışda olsa o an sinirini çocuklarından alabiliyorlar çünkü gücleri o an çocuklarına yetiyor....kardeşlerin doğduğundaysa annen daha çok anneliğin bilincine varmıştır ve onlara şiddet uygulamamıştır...sanada başından beri öyle davrandığı için karşılıklı bir zıtlaşma oluşmuş belli...al anneni karşına açık açık konuş ''anne neden böyle yapıyorsun''de... insanlar kolay değişmez neticede annendir onu öyle kabullen onu anlayamaya çalışma artık kabullen ve sinirlenmeyeye çalış onun elinde olmadan böyle davrandığını düşün zaten yakında evleniyormuşsun emin ol annen seni çok arıcak ve sen onu çok özlüceksin....Annen sana karşı sevgisini göstermiyor olabilir ama emin olki her anne evladını sever......

bir daha sana vurmaya kalktığında tepkini fiziksel olarak göster.sen de vur demiyorum ama elini tut bileğini bük vs.biraz korkut yani.çocukluğundan beri seni sindirmeye çok alışmış belli.susup sinme içine atma bütün zehirini dök bağır çağır biraz da o düşünsün.yoksa delirirsin.

Allah başka sıkıntı vermesin
inşallah evlenince rahatlarsın
bu sıkıntılar da seni temizliyor unutma
Allah var keder yok

Çok üzüldüm yaşadıklarına insanın kendi ailesinden bunları görmeksi ne üzücü..sonra da niye bu kadar sinirlisin diye sana takması daha da bi delirtici durum..ne desem ne yazsam bilemedim ama bi yandan da destek olmak istedim.anne dir diyodun susuyorsun ama bi yere kadar çok iyi dayanmışsın sık dişini ne güzel seni sevecek birini bulmuşsun evlenicem diyosun bir an öncede iş bulursun da istediklerini yaparsın.sakın kendini bu konularla sıkıp hayatını daraltma sen değerlisin bunu aklından çıkarma artık belli bi yaşa gelmişsin seni ezmelerine izin verme bu hayatta sen de varsın onlar kadar sende insansın...değerini unutturma kimseye..bir an önce iş bulmanı gönülden diliyorum tatlım....kendine iyi bak lütfen...gülümsemeyide sakın unutma;)))

canım seni anlamaya çalışıyorum ama alınmazsan sana düşüncelerimi yazmak istedim umarım kırmam seni...malum bizim toplumumuzda kadınlar erkeğe nazaran çok eziliyor annenin psikolojık sorunları olabilir ve kanımca sen en büyük çocuksun ve kız olarak doğmuşsun bunun içinde annein acemiliğinde doğmuşsun kimbilir annenin ne gibi bir sıkıntıları vardı seni dünyaya getirdiğinde onuda düşünmek lazım...bazı kadınlar kızdıklarında eşlerinden sinirini alamadıkları için yanlışda olsa o an sinirini çocuklarından alabiliyorlar çünkü gücleri o an çocuklarına yetiyor....kardeşlerin doğduğundaysa annen daha çok anneliğin bilincine varmıştır ve onlara şiddet uygulamamıştır...sanada başından beri öyle davrandığı için karşılıklı bir zıtlaşma oluşmuş belli...al anneni karşına açık açık konuş ''anne neden böyle yapıyorsun''de... insanlar kolay değişmez neticede annendir onu öyle kabullen onu anlayamaya çalışma artık kabullen ve sinirlenmeyeye çalış onun elinde olmadan böyle davrandığını düşün zaten yakında evleniyormuşsun emin ol annen seni çok arıcak ve sen onu çok özlüceksin....Annen sana karşı sevgisini göstermiyor olabilir ama emin olki her anne evladını sever......
Elbetteki oda çok sıkıntılar yaşamış buhrana düşmüş falan filan.. Ama bizim hala sıkıntımız var. Geçmişteki sıkıntılar devam ettiği gibi üstüne fazlasıda eklendi. İnanın bu dediklerinizin hepsini defalarca düşündüm ama yok benim aklım almıyo bunu. Çünkü en ufak bi pişmanlık belirtisi göremiyorum. Görsem biraz içim ezilcek belki ama göremiyorum..
Üstelik benden öncede hamile kalmış ve doğum sırasında ölmüş bebek. Evlat acısını bile bilirken bu kadar vicdansız olmamalıydı.
Bu dediklerinizi düşünüyorum bi yerden tutunmaya çalışıyorum ama ne aklım nede yüreğim kabul etmiyo. Şu evden gidicem diyorum bari son zamanlarımı güzel hatırlayayım diyorum ama onu bile çok gördü bana. Kazık kadar kız oldum boyunu geçmişim. Kardeşimle tartışıyoruz diye eline terliği alıp vuruyo. En çokta bu yaptığı koydu inanın. Lise dönemimimde de belki vurmuştur bir iki ama dayak günleri çocuklukta kalmıştı. Şu yaşımda bile hala aynı şeyi yapmaya kalktı ya diyecek söz bulamadım.
İstesem çok güzel karşılıkta verirdim ama yapmadımda öyle bişey naptığını sanıyosun sen diyebildim bitek. Daha ne diyim ben bu saaten sonra. Hadi tamam çocukken yaptıkları o dönem yaşadıklarındandı. Şimdi bu kalkıştığı ne? Kardeşlerime bi fiske vurmazken bu yaptığı ne? Hoş onlara vurmaya kalksada izin vermem zaten.
Tartıştıktan sonra odama çıktım aşağıda inmedim yemekte yemedim duş alayım kendime geleyim dedim olmadı. Nişanlım sağolsun kendime getirdi biraz. Garibim düğünümüzü yaparken her istediğimizi rahatlıkla alalım kimseye muhtaç olmayalım diye akşama kadar çalışıyo yoruluyo. iki dk yüzüm gülsün diye 2 saat telefonda yapmadığı şaklabanlık kalmadı bana. Elin oğlu derler yeri geldiğinde ama babam bi yukarı çıkıpta niye yemek yemedin kızım bile demedi. Su içmeye indim aşağı orda gördü ayıp olmuyo mu niye aşağı inmiyosun diyo.

Yeri geldi teyzem bile konuştu annemle gitme bu kızın üzerine bu kadar niye böyle yapıyosun diye ama değişmek gibi bi niyeti yoktu hiç onun..Ve inanın 4 sene dışarıda okudum üstelikyakın şehirlerdi istesem her hafta sonu bile çıkar giderdim evime. Bayramlarda bile zoraki gittim o da kardeşlerimi özlediğimden. 4 senede bir an bile özlemedim ben onu. Evlendikten sonrada özlemem.. Ve inanın özlemem derken içimin nasıl yandığını anlatamam size...

Böyle anne ve babalar var. Yapacak hic bir sey yok, onlari ne sen nede ben degistiremeyiz.
Babam ve annem sonunda o cok taptiklari ogullarinin bes para etmedigini anladiklarinda bizlere karsi kinleri daha arti.
Kendi paramla okudum, kendi paramla evlenene kadar yasadim. Part-time isler bulup hem okudum hem calistim parami kazandim, babam bir gün paran varmi diye sormadi?

Sömester tatillerinde kimse bana gel evine demedi. Sizleri özledim baba dedigimde, isine gücüne bak, gelipde ne yapacaksin dedi, anneminde zaten bir oglu aklinda, cok asik oldugu oglu.
Esim bana büyük bir hediye gibi geldi girdi hayatima....beni sevip sarmalayan, bana bir ilac gibiydi.

Sende öyle yap, önüne bak ve bir an önce kendi hayatini yasa. Bagimsiz ve özgür ol.

O kadar bunaldım ki nasıl anlatıcam onu bile bilmiyorum. Şuan sinir krizi geçiriyo gibiyim. Kendimi durduramıyorum ağlamama engel olamıyorum. Birilerine anlatmazsam çıldıracak gibi hissediyorum.
Mesele annem. Hiç bi zaman aramamız iyi olmadı. Çocukken çok dayak yedim. Bi yaramazlık yaptığımda öyle bi patlatırdı ki suratıma. Kaç kez bu yüzden dudağımın patladığını bilirim. Soran oluncada düştüm bi yere vurdum derdim. Ne çocukluğumu çocukluk gibi yaşadım ne büyüklüğümü. Ne yapsam ne etsem yaranamadım sevdiremedim kendimi bu kadına. Ne yaparsam yapıyım görmüyo. Kardeşimin altını bile temizlerdim küçücük yaşımda yinede hiç bi işe yaramam ben.Yaptığım bişeyde illaki kusur arar. Bi ev süpürürüm titiz bi insanımdır üstelik tek tek halıları kontrol eder.Bi kusur buldu mu akşama kadar dinlerim lafını. 4 Sene kilometrelerce ötede başka bi şehirde tek başıma okudum. İnanın ölsem en son ailemin haberi olurdu. Bazen 1 aya yakın hiç aramadıklarını bilirim. Milletin ailesi günde iki kere arayıp nasılsın der bizimkiler ölsem en son duyarlar. Nişanlımın annesi bile daha çok düşünüyo beni.
Her sorunumu tek başıma halletmeye o kadar alışmışım ki nişanlım bile farketmiş. Bir şey iste benden diye yalvardı resmen geçen gün neredeyse.
Şu yaşıma geldim üni mezunuyum yaza evlenicem kardeşime kızdım diye elinde terlikle yine vurdu. patladım artık içimde ne varsa söyledim.Birde sürekli der sen niye bu kadar sinirli bi insansın diye. Kim sinir hastası etti beni. Adam gibi muamele mi gördüm sevgi mi gördüm ki. Çocuk sevmeyi bile beceremiyorum. Soğuksun der herkes sıcak nasıl davranılır bilmiyorum ki.
Sen sinir hastası ettin beni diyorum geber de kurtulayım diyo ya. Ben napıyım bilmiyorum ki atıyım mı şu pencereden kendimi napıyım ben. Nasıl yarancam bu kadına. Gülmicek mi benim yüzüm. Babamın evinde sığıntı gibiyim resmen. Evi süpürüp siliyorum mutfağını temizliyorum yinede bi halta yaramıyomuşum.

En çokta zoruma giden ne biliyo musunuz. Bana o kadar eziyet çektiren kadın 3 tane kardeşim var benim bi küçüğümüde dövmüştür hatırlarım ama diğerlerine fiske vurduğunu görmedim. Vurmasın zaten canım onlar benim. Kıskançlık değil ama madem vurmadan da oluyodu benim günahım neydi ya. Adam gibi davranmayı biliyodu sarılıp öpmeyi biliyodu benim günahım neydi.
Stresten bi deri bi kemik kaldım resmen. 4 senedir uzaktaydım 3 ay kalıp dönüyodum ya geri okula unutmuşum burdakileri. Okul bitti biteli 6 ay zehir oldu bana. Akşama kadar onunla tek başımayım dayanamıyorum artık laflarına. İş bulamadım bu zamana kadar para desen yok evlenicem ama çeyizime çöp almaya param yok napıcam hiç bilmiyorum.

İş başvurusu yaptığım bi yerden aradılar dün çağırmayı düşünüyolarmış beni. Nolur dua edin benim için. Hem evden bi kaç saatte olsa o kadar ihtiyacım var ki. Böyle beş parasız kapının önüne bile çıkamıyorum. Çeyizim için annemin eline bakmak istemiyorum..
Şakaklarım ağrıdan çatlıyo resmen off

Nediyeceğimi şaşırdım ilginç Allah annene akıl fikir iyilik temiz kalp versin:53:

Ağlama bu kadar harap etme kendini. Senin de bi hayatın var bi evin ,eşin olacak hep güzel şeyler düşün. İnşallah en kısa zamanda iş için geri dönüş yaparlar da kurtulursun.

Allah sabırlar versin kurtulana kadar...

Bazı kadınlar anne olamaz, sadece çocuk doğurur o kadar.
Anne olmak demek karnında taşıyıp dünyaya getirmek demek değildir.
Anne olmak evladını sevgiyle saran, büyüten demektir.
O yüzden ben sizin annenize "ANNE" diyemiyorum..
:19:

her doğuran ana olamaz evet. hatta annannemin lafıyla "itler köpekler ana olmasın" ...

inşallah işe kabul edilirsin...
evlendikten sonra değişir belki annen yani umarım....
az kalmış zaten evlenmene sabret biraz daha..
allah yardım etsin...

Çok üzüldüm ne denir bilemedim.:ssz:

İnş. işe girersinde biraz nefes alırsın.

Elbetteki oda çok sıkıntılar yaşamış buhrana düşmüş falan filan.. Ama bizim hala sıkıntımız var. Geçmişteki sıkıntılar devam ettiği gibi üstüne fazlasıda eklendi. İnanın bu dediklerinizin hepsini defalarca düşündüm ama yok benim aklım almıyo bunu. Çünkü en ufak bi pişmanlık belirtisi göremiyorum. Görsem biraz içim ezilcek belki ama göremiyorum..
Üstelik benden öncede hamile kalmış ve doğum sırasında ölmüş bebek. Evlat acısını bile bilirken bu kadar vicdansız olmamalıydı.
Bu dediklerinizi düşünüyorum bi yerden tutunmaya çalışıyorum ama ne aklım nede yüreğim kabul etmiyo. Şu evden gidicem diyorum bari son zamanlarımı güzel hatırlayayım diyorum ama onu bile çok gördü bana. Kazık kadar kız oldum boyunu geçmişim. Kardeşimle tartışıyoruz diye eline terliği alıp vuruyo. En çokta bu yaptığı koydu inanın. Lise dönemimimde de belki vurmuştur bir iki ama dayak günleri çocuklukta kalmıştı. Şu yaşımda bile hala aynı şeyi yapmaya kalktı ya diyecek söz bulamadım.
İstesem çok güzel karşılıkta verirdim ama yapmadımda öyle bişey naptığını sanıyosun sen diyebildim bitek. Daha ne diyim ben bu saaten sonra. Hadi tamam çocukken yaptıkları o dönem yaşadıklarındandı. Şimdi bu kalkıştığı ne? Kardeşlerime bi fiske vurmazken bu yaptığı ne? Hoş onlara vurmaya kalksada izin vermem zaten.
Tartıştıktan sonra odama çıktım aşağıda inmedim yemekte yemedim duş alayım kendime geleyim dedim olmadı. Nişanlım sağolsun kendime getirdi biraz. Garibim düğünümüzü yaparken her istediğimizi rahatlıkla alalım kimseye muhtaç olmayalım diye akşama kadar çalışıyo yoruluyo. iki dk yüzüm gülsün diye 2 saat telefonda yapmadığı şaklabanlık kalmadı bana. Elin oğlu derler yeri geldiğinde ama babam bi yukarı çıkıpta niye yemek yemedin kızım bile demedi. Su içmeye indim aşağı orda gördü ayıp olmuyo mu niye aşağı inmiyosun diyo.

Yeri geldi teyzem bile konuştu annemle gitme bu kızın üzerine bu kadar niye böyle yapıyosun diye ama değişmek gibi bi niyeti yoktu hiç onun..Ve inanın 4 sene dışarıda okudum üstelikyakın şehirlerdi istesem her hafta sonu bile çıkar giderdim evime. Bayramlarda bile zoraki gittim o da kardeşlerimi özlediğimden. 4 senede bir an bile özlemedim ben onu. Evlendikten sonrada özlemem.. Ve inanın özlemem derken içimin nasıl yandığını anlatamam size...

senin durum çok vahim demmekki...ama sana haddim olmadan bir tavsiyede bulunayım evdeki sorunlarının hepsini nişanlına yansıtma insanlar sonrada değişebiliyor yarın öbür gün başına kakmaya çalışır falan dikkatli ol ..seni arkasız görmesin evlendikten sonra insanlar değişebiliyor...senin en ufak bir ufff demende babanın evinde dahamı rahattın orda öyleydin böyleydin diye çirkin sözler duymanı istemem...çok ama çok dikkatli olmanı tavsiye ederim..Allah sonunu hayır etsin umarım hayatının geri kalanını eşinle huzurlu ve mutlu geçirirsin unutursun bu günlerini :)

senin durum çok vahim demmekki...ama sana haddim olmadan bir tavsiyede bulunayım evdeki sorunlarının hepsini nişanlına yansıtma insanlar sonrada değişebiliyor yarın öbür gün başına kakmaya çalışır falan dikkatli ol ..seni arkasız görmesin evlendikten sonra insanlar değişebiliyor...senin en ufak bir ufff demende babanın evinde dahamı rahattın orda öyleydin böyleydin diye çirkin sözler duymanı istemem...çok ama çok dikkatli olmanı tavsiye ederim..Allah sonunu hayır etsin umarım hayatının geri kalanını eşinle huzurlu ve mutlu geçirirsin unutursun bu günlerini :)
Evet çok duydum bu tavsiyeyi. Zaman zaman bende düşündüm evdeki hiç bir şeyi yansıtmayayım falan ilerde kullanır bana karşı diye. Uzunca bir sürede hiç bişey demedim. Pek duygularını saklayabilen bi insan değil nişanlımda ne hikmetse ses tonumdan bile anlar nasıl bi ruh hali içinde olduğumu. Çok üstüme gelirdi anlat diye anlatmazdım her evde olan sıkıntılar diye geçiştirirdim. Yine bir gün böyle yaptığımda bu duruma çok içerlediğini söyledi. O bana her sıkıntısını anlatır. Babasıyla yaşadığı tartışmalar falan hepsini bilirim. Ben sana her derdimi anlatıyorum sen niye anlatmıyosun. Sadece iyi gününde yanında olacaksam. Derdin olduğunda bana anlatmıcaksan diğer arkadaşlarından farkım ne dedi. Biraz haksızlık ettiğimi düşündüm öyle diyince.. Şimdi de anlatıyorum çok ayrıntıya inmesem de. Dayak olayını falan bilmez kendime yedirip söyleyemedim hiç. Buraya yazmak dışında hiç kimseyle paylaşamadım bile..Bi kuzenlerim bilir onlarda şahit olduklarından..
Ama güveniyorum ben ona 4 senedir tanıyorum bir kez olsun kötü söz söylemedi bana. Ben sinirli bi insan olduğum için incittim onu çok kez. fevri davranıp kıracak laflarda ettim. Çook çok üzüldüm kendime geldiğimde de.Ama o zaman bile sadece sakinleşmememi bekledi kırıldığını söylemek için..
Bilmiyorum Yinede inşallah güvenim boşa çıkmaz.. Teşekkür ederim tavsiyeniz için..

Güvenin bosuna cikmaz emin ol. Yeterki temiz kalbinizle ikinizde birbirinize inanin ve güvenin.
Evlendigimde esimin bana yüzük takacak parasi yoktu, fakirdi nikkahtan evlendim, bir gün bile bunu sorun yapmadim hep yapici oldum, hic bir seyi kritize etmedim.
Zor günler yasadik tabi, parasizlik vardi ama hep onu motive ettim.
Simdi esim is adami ve istedigim herseyi alabiliyor, hayal etmedigim bir spor araba kullaniyorum sanki kül kedisi prenses olmus misali.
Diyecegim oki, burada kendimi övmek istemiyorum, her zaman herseyin en iyi yanindan bak, ve inan hayat sanada iyi yanindan gösteriyor kendini.

Zaten kavgadan, dirdirdan nefret eden insanim ( kücükken evimizde ne kavga nede dirdir bitmezdiI, esimle en zor günümüzde bile, gülmeyi basarmis daha cok kenetlenmistik birbirimize.....simdi hayal edemedigim kadar güzel bir hayat yasiyorum. Dilerim herkesde yasar....
Ama dogru olan adami sec hayat arkadasin olarak, merhameti ve dürüstlügü olsun....sana yoldas olsun....
Bu arada kocami özledim ben kaciyorum sakuuram, hep ümitle ve kalbinin temizligi ile hayati karsila....:16:

Sakin su bunu demis, bu bunu demis, deme....senin icin önemli olan sagligin ve hayatini paylasacagin insan, iste bu kadar...

Sağol olivia içimi açtın resmen :) Allah mutluluğunuzu daim etsin sizinde darısı başıma :)

O güne kadar da bu işkenceyi çekicem sanırım. Ama çok zorlanıyorum gerçekten.. Bu gün sabah kalktım (evde sadece annem oluyo gündüzleri). O mutfaktan çıktı. dün akşamda bişey yemeğim için açlıktan ölüyodum. Kahvaltımı hazırladım tek başıma yedim topladım. Akşama kadar tek kelime bile konuşmadık hoş konuşsak ne konuşcaz. Yağda kızarmış balık kokusundan nefret ederim yiyemem hiç. Balık kızarttı. oturma odasına getirdi sofrayıda sadece babama bi tas çorba koymuş çocuklar tok diye. Bir de balık var sofrada. Zaten çağırmasını beklemiyorum çağırsada yemicem ama babam bile demedi gel kızım ye diye. Sulu gözün tekiyim ağlamamak için kendimi zor tuttum onlar yerken kitaba gömdüm kafamı gözümden yaş akmasın diye dua ettim.
Yemeği yediler mutfağa girdim iki sandviç hazırladım yemek için. Bu sırada da annem kestane közledi ocakta içerde onu yiyolar. O kadar severim kestaneyi yemin ediyorum midem bulandı. Ağzıma alsam kusardım heralde. Gelipte ocaktan çayı alırken ağladığımı görmesinler diye 2 sandviçi yerken ağlamamak için işkence çektim resmen.
Kuruş kadar değerim yok gözünde eminim. Her gün böyle geçicekse günüm sonuna nasıl çıkarım hiç bilmiyorum..

Back