Parasızlık parasızlık...

keşke bizim ülkemizde de böyle olsa artık. utanılacak hiçbi şey yok ama gel de bunu bizim insanımıza anlat.

Kıyafeti sosyete pazarından falan halletsenize. Ben 1 liraya bile şahane tişörtler alıyorum kimse inanamıyor o fiyata olduğuna. 7 liraya elbise, 5 liraya tişört ve daha neler neler. Öğretmenim üstelik. Herkes de çok tarz çok şık bulur beni. 7.5 liraya aldığım tulumla lüks bir düğüne gittim mesela. Takıları çinden getirt. Daha uygun.

Ben de bugun kizim icin alisveris yaptim tam 3 takimi 35 liraya aldim dukkandan indirimdeydi gayette kaliteli kiyafetler..sizde boyle indirim zamanlarinda bakabilirsiniz.hatta kendime de sik bir tunik begendim 30 liraya sonra dusundum gerek varmi buna yok vazgectim cebimde kaldi.

Aynen benim de marka kiyafetim pek yoktur
Stajyer avukatim daha gecen gün carsidan 5 liraya harika bir ceket aldim icinde beyaz bluzumla cok guzel duruyor
Ondan öncede tişört aldım tanesi 2 liraya o kadar kaliteli ki askiya astim seyrediyorum kac saattir esim de bana bakip gülüyor

Bende olsam bende gulerim hahaha..saka bi yana bende oyle yaparim bakar dururum.

Valla aynı durumdayım bir buçuk yaşında oğlum var onunla birlikte ev temizliğine gitmeye çalışıyorum bi yerle anlastk bi gün gidebildim çocukla uzak yerler çok zor oluyor ama çocuğum sakin olduğu için bana sıkıntı cikarmiyo Allah yardım etsin ben bi yandan evde boncuk isliyrm onunparasi iyi oluyor da hemen odeme olmuyor o zor oluyo

Ev hanımı olunca tek bir serzenişte bulunmamak gerekiyor anladığım kadarıyla. Özellikle para yetmiyor, üzülüyorum falan gibi şeyler söylememek lazım. Ev hanımlarına olan bu büyük öfkenin nedenini anlamak kolay ama kabul etmek zor.Kocanın parasını yiyen insan gözüyle bakmak nasıl bir algıdır aklım almıyor. O evin işlerini yaptırmak için tek tek yardımcı tutulsa zaten daha pahalıya patlar.Ama tabii diğerinde emek satılıyor ama ev hanımı olunca sanki karın tokluğuna çalışan köle muamelesi yapılıyor.Çocuk baktırmak 600'den başlar demeyi biliyoruz ama evin diğer işlerini yapmanın bir hesabını kitabını tutmuyoruz.
(not: ev hanımı değilim)

Anneniz uzak mi ona biraksaniz cocugu siz de bi is bulursunuz elbet

bu fiYata nasil şık ve tarz olunuyor . kocalelide pazarda okadar uygun kıyefetler yok üstelık güzelde degıl

Ersag urunleri var avon vs gibi elden satiliyor. Temizlik urunleri kuzenim satiyor eline iyi para geciyor. Siparis verdikce hediye urun yolluyorlarmis hediye gelenleride satiyor. Komsulariniza akrabalariniza satabilirsiniz aklinizda olsun. Allah kolaylik versin

Peki normal bir işe girseniz?
Her gün netten bakın kendinize uygun bir iş. Çocuğa bakacak biri varsa anneniz falan, çocuğa baksın.
Emin olun size çok iyi gelecek. Kendinize güveniniz gelecek

Maalesef çalışmadan olmuyor hıcbırsey yorulunmayan hıcbır ıs yok maalesef ıster beyın olarak ıster bedenen olarak çalışın yorulacaksınız illaki ayakta duramam masa basında oturamam deme luksunuz yok maalesef paraya ıhtıyacınız var cunku.Yaşınız kaç bılemıyorum ama gençsınızdır ıllakı bayan yer arayan kasiyer vs. bır suru ilan var ıllakı kendınıze göre bır tane bulursunuz cocugunuzu ıse bır sure yakın bır tanıdıgınız bakabılır anane babane gıbı daha sonra ıse basladınızmı devlet tesvıklerı var 3 yasına kadar bakıcı parasını verıyor 3 yasından sonra kres yardımı yapıyor bu tıp destekler alabılırsınız ama öncelık bir an önce bahanelerı bırakıp iş bulmanız

Internetten is yapabilursiniz. Şeker hamurlu kurabiyeler cok moda. Facebook tan bile bi sayfa acsaniz. Once biraz yapip ornek foto koyun. Tanesi 3 tl gibi bir fiyata gidiyor. Denemekten zarar cikmaz
Bu tip işler için sermaye lazım beleşe olmuyor bunlar kadın ekmeği bile yazdırıyoruz dıyor siz ne diyorsunuz

biz karı koca calısıyoruz aylık kendıme 250 tl bıle kalmıyor.ben bile evıme iş almayı dusundum.hatta şeker hamur kurabıye kursuna katılıp evden yapıp internet uzerınden satmayı dusunuyorum...

17 yasından berı ceşıtlı holdinglerde stajdan ıtıbaren calıstım..yanı her cıns ınsanı da gordum.ama kesınlıkle sunu bılıyorum kı hayat cok acımasız ve dusene bı tekme de ben vurayım dıyen bı cok ınsan var.sana senden baska hayır yok...o yuzden degısık hobıler elde etmek gerek.kucuk yerde calısıyorsan eger hobı bulup onun uzerıne yogunlaş...inanılmaz derece de para var.ınstagram delısıyım her naneyı de bılırım bak :) mesela baby shower modası var gelen mısafirlere suslu hedıyeler verılıyor ..ıste onun yapımını ogrenıp yap ,malıyetı cok dusuk.sermayesı yok...ufak ufak başla.keçe kapı suslerı devaçta mesela..

ben şuan parasız olsam ve ıs bulamasam kesınlıkle temızlıge gıderdım..hıcde hafıfe alma derım.kadıköyde temızlıge gıdıp ogluna 70 bın tl sıfır araba alan kadın bılıyorum ayrıca evını bıle almış bu kadın..yanı gunde 150 tl tam gun temızlık yapıyor...c tesı pazar calısmıyor.bazen keyfi .3000 e yakın para alıyorum baze gecıyor dıyor ve bu kısı 2 yıllık uni mezunu..yaniii aslında kadın ısterse neler yapar neler.

Bu tip işler için sermaye lazım beleşe olmuyor bunlar kadın ekmeği bile yazdırıyoruz dıyor siz ne diyorsunuz
Sermaye dediğiniz 15 20 liralık malzeme. Evde oturup yapacağı her iste sermaye lazim o zaman . Örgü ormesi icin bile sermaye lazim 15 lira sermaye oluyosa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…