- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
- Konu Sahibi asabikaramel
-
Yurtdışında yaşıyorum. İnsanlar ek kazanç olarak temizlik yapıyor. Hemşire falan bu kişiler. O kadar takdir ediyorum ki bu insanları. Benim de iş sıkıntım olsa hiç gocunmam seve seve giderim. Alın teri,helal para. Var mı dahası
Aynen benim de marka kiyafetim pek yokturKıyafeti sosyete pazarından falan halletsenize. Ben 1 liraya bile şahane tişörtler alıyorum kimse inanamıyor o fiyata olduğuna. 7 liraya elbise, 5 liraya tişört ve daha neler neler. Öğretmenim üstelik. Herkes de çok tarz çok şık bulur beni. 7.5 liraya aldığım tulumla lüks bir düğüne gittim mesela. Takıları çinden getirt. Daha uygun.
Bende olsam bende gulerim hahaha..saka bi yana bende oyle yaparim bakar dururum.Aynen benim de marka kiyafetim pek yoktur
Stajyer avukatim daha gecen gün carsidan 5 liraya harika bir ceket aldim icinde beyaz bluzumla cok guzel duruyor
Ondan öncede tişört aldım tanesi 2 liraya o kadar kaliteli ki askiya astim seyrediyorum kac saattir esim de bana bakip gülüyor
Kira bizimde belimizi büküyor. Aslında kök problem hep paraEsim calisiyor ev kira.
bu fiYata nasil şık ve tarz olunuyor . kocalelide pazarda okadar uygun kıyefetler yok üstelık güzelde degılKıyafeti sosyete pazarından falan halletsenize. Ben 1 liraya bile şahane tişörtler alıyorum kimse inanamıyor o fiyata olduğuna. 7 liraya elbise, 5 liraya tişört ve daha neler neler. Öğretmenim üstelik. Herkes de çok tarz çok şık bulur beni. 7.5 liraya aldığım tulumla lüks bir düğüne gittim mesela. Takıları çinden getirt. Daha uygun.
bu fiYata nasil şık ve tarz olunuyor . kocalelide pazarda okadar uygun kıyefetler yok üstelık güzelde degıl
Ay ora nere acaba her şey çok ucuzmuş ne güzelHer şehir aynı olacak diye de bir şey yok ki zaten. Ben de başka bir şehirde dediğiniz gibi bir şey bulamadım. Ama burada buluyorum.
Masallah ne guzel ya bende cok inanirim gercekten cok bereketsiz bi para nereye gittiği belli degil bereketi artsin diye ne yapilir ki acaba bilmem.
Peki normal bir işe girseniz?Teşekkür ederim kredi kartımiz vardi esim kapattirdi bi daha almam dedi almadi simdi heryere borc yapio yazdiyoruz eczacisindsn tut firinina kadar hepsine.Millete agiz eymek cok zoruma gidiyor.
Cocuk bakmak benim icin cok zor oglum zaten zor bir bebek.
Nihak sekeri falan yaparim yapmasina ama hic cevrem yok satamam ki.
Bilmiyorum baska ne olur.
Maalesef çalışmadan olmuyor hıcbırsey yorulunmayan hıcbır ıs yok maalesef ıster beyın olarak ıster bedenen olarak çalışın yorulacaksınız illaki ayakta duramam masa basında oturamam deme luksunuz yok maalesef paraya ıhtıyacınız var cunku.Yaşınız kaç bılemıyorum ama gençsınızdır ıllakı bayan yer arayan kasiyer vs. bır suru ilan var ıllakı kendınıze göre bır tane bulursunuz cocugunuzu ıse bır sure yakın bır tanıdıgınız bakabılır anane babane gıbı daha sonra ıse basladınızmı devlet tesvıklerı var 3 yasına kadar bakıcı parasını verıyor 3 yasından sonra kres yardımı yapıyor bu tıp destekler alabılırsınız ama öncelık bir an önce bahanelerı bırakıp iş bulmanızNasil başlayayım bilmiyorum dun gidecektik carsiya ve neyse olaylar derken bugun gittik ogluma biseyler aldim kendime sadece bakmakla yetindim cogu kıyafete oyle uzaktan baktim.(Evete cok sukur ogluma alabildim az da olsa) ama cok sıkıldım bu durumdan bunaldim artik oyle kiyafetlere uzaktan bakmak cok zoruma gidiyor ya.Napayim nasil para kazanayim ne iste calisayim diye hergun dusunuyorum oglum cok yaramaz bakici cok zorlanacak ve cok para isteyecek bakiciya mi para verecem kendi istediklerimimi alacagim bilmiyorum kafam allak bullak
Ya siz nasil yapiyorsunuz nasil basariyorsunuz parasiz kalmaktan bıktım Allah bundan kotu etmesin.Ama cok sıkıldım artik ya.
Evde tuvalet kagidi bile yoktu kac haftadir daha bugun aldim buna bile sevinir oldum.
200 lira market alışverişi yaptik ama ortada hic yiyecek bisey yok yiyecek almaya para kalmadi cebimde 3 kurus para kaldi napacagimi sasirdim artik.
Niye ya bende istedigimi almayayim biye bende en azindan zaruri ihtiyaclarimi almayayim.
Yetmiyor yetmiyor yetmiyor.Para bize yetmiyor borc boyumuzu aştı.Girtlaga dayandi.
Kafayi yiycem artik ya bana akil verin lutfen ne is yapabilirim evden de olabilir.Cevrem yok elim biseye yatkin degildir ama ugrasirsam yaparim diye dusunuyorum.Bel fitigim var ayakta durulacak isler pek bana gore degil.
Ne yapsam bilemedim ya.Artik istedigim gibi alisveris yapmak istiyorum kocam konusamasin istiyorum.Allahim ya cok bunaldim yine.
Zaten bu günlerde bisey var ustumde agliyorum surekli ve surekli sinirleniyorum.Ortada asiri sinirlenecek bisey yoksa bile ben sinirleniyorum nedenini bilmiyorum.
Bu tip işler için sermaye lazım beleşe olmuyor bunlar kadın ekmeği bile yazdırıyoruz dıyor siz ne diyorsunuzInternetten is yapabilursiniz. Şeker hamurlu kurabiyeler cok moda. Facebook tan bile bi sayfa acsaniz. Once biraz yapip ornek foto koyun. Tanesi 3 tl gibi bir fiyata gidiyor. Denemekten zarar cikmaz
Sermaye dediğiniz 15 20 liralık malzeme. Evde oturup yapacağı her iste sermaye lazim o zaman . Örgü ormesi icin bile sermaye lazim 15 lira sermaye oluyosa.Bu tip işler için sermaye lazım beleşe olmuyor bunlar kadın ekmeği bile yazdırıyoruz dıyor siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?