Ben düşündüm o işi ama bir arkadşım seni almazlar dedi oraya çocuğun bezini bile değiştiren in çocuk gelişim okumuş olması lazım dedi kuru lise diplomasıyla seni almazlar dedi bende hem oğlum kreşe gider hem ben çalışırım diye düşünmüş tüm katalog isine de girdim ama malesef fiyasko bebek örgüsünü benden değil başkasın dan aliyorlar
eşim e çok üzülüyorum evladıma üzülüyorum ama iş yok bebek için süs malzemeleri yapıp satayım dedim elt im kim alır bunları dedi silikon tabancası ve için 100 tl lazım oldu bulup alamadım
Temizlik yaptiranda yok herkes kendi yapıyor zaten geçen ayakkabı diken bir akrabama abla banada is verirler mı ki dedim kadın benimle irtibatı kesti aldığı yeri de bilmiyorum ki
Eşim 1500 tl alıyor ev kira vs vs
Kilo yüzünden sağlığını kaybedecektim eşim diyetisyen e göndermeye başladı Allah razı olsun listedekileri alıyor çocuğun ihtiyacına yetişmeye çalışıyor ama bazen bir ekmek bile alamıyoruz bir gün boncuk tan bilezikk yapayım satayım dedim 1 liradan etrafımdakiler dalga geçti işimi beğenmediler gittiler daha dandiki ni 2 3 tl ye aldılar
kilolar hastalıklar