- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
herkese iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aydır annelikten benim anladığım şey: çok yoğun bir sevgi ve endişe. doğurmadan da hissedilir gibi geliyor. Sadece farkı şu diye düşünüyorum, doğurduğunda çocuğa gösterdin sabır, hoşgörü vs (bence) hormonlardan dolayı yüksek oluyor. Ama bebek evlat edinen kadınların bile emzirirek sütü geldiğini düşünürsek her şey beyinde, doğurmadan da o sevgiyi anlayabiliriz bana kalırsa.
çok çocuk yapanlar da şöyle mantık var e okur iş sahibi olur kendini kurtarır.e hadi gerçekten akıllı çıktı çocuklar kurtardı kendini aynen söylenılen gibi diyelim bu süreç en az 25 senedir.yani 25 yaşına dek yokluk demektir.bu da en az hayatın 3.te biri artııı en güzel yaşanması gereken yıllar çöp olmuş yoklukla geçmiş demektir.ee yaşlılıkta da paran olsa da gezemezsin yiyemezsin fazla onu da çıkar 15 yıl 40 yıl yokluk demek ha ha ha.ben çocuğumu seviyorum delimiyim yeni kardeş yapıp onun 25 yılını yaşatmayayım.
Öncelikle tebrik ederim anne olmuşsunuz.
Genel böyledir, iç güdülerde üremek vardır.
Birini çok sevmeyi anlayabiliyorum mesela kardeşim.Tek kardeşim var.Kızım olsa ancak bu kadar severdim.
Benim meselem sevgiyi anlamamak değil hissetmek.
Ben çocuk sahibi olmalıyım mutlaka bu duyguyu yaşamalıyım diye hissetmiyorum.
Bana çok elzem mutlaka yaşamam gereken bir durum gibi gelmiyor.Kuzenlerime haliyle içimi dökemiyorum alınıyorlar.Yoksa annelik isteyen için çok yüce bir duygudur.
Ben anne olmalıymışım gibi hissetmiyorum.
Zaten herkes itiraf edemese de böyle kadınlar toplumda var biliyorum.
Muayene 200, taytlı takım 70-80 mi
İstersem 1000 tl ye muayene 500 e de tayt bulabilirim ama daha normalleri de var bence.
Ha dediğinize katılıyorum ayrı mesele.
Ve her dert her imtihan kendine göre zordur.
Ölüm hariç hepsi aşılabilir veya aynı acıyı verebilir.
O nasıl muhit ya bi tane LCW yokmuCanım bulunduğum muhitte ortalama bir ailenin ödeyeceği rakamlar bunlar :) lüks kesim tabi ki daha fazla harcama ödeme yapıyor. Şu devirde parasızlık cidden çok zor ölmek bile parayla. Kefeni gömü işlemleri mezar yeri kefen bezi.. liste uzar ki baya uzar yani.
Olmaz olur muO nasıl muhit ya bi tane LCW yokmu
He iyi aman rahatladım sabah sabahOlmaz olur mu
Onceliklerinize göre değişir yani herkesin önceliği farklıdır ben çocuk sahibi olamamnin daha ağır olduğunu düşünüyorum çünkü çocuk sahibi olmak istiyoruz maddi durum değişken biseydir yani eşin çalışıyor yeterli değilse sen de çalışırsın ama çocuk olmuyorsa ve bunu istiyorsan şartları değiştirmek daha zor. Allah isteyen kimseden bu mutluluğu esirgemesinArkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
bence çocuksuz bir hayat çünkü maddiyat elde edilir çalışır çabalarsın olur ama çocuksuz hayat boş geçen bir ömür.Yoksa da evlatlık alınabilir,mutlu yaşamak isteyen için.Para bulursun da evlat zor...Allah hayırlısını versin diye dua etmek en güzeli.Bazen çok maddiyat oluyor huzurun olmuyor bazen çocuk vardır ama dünyayı dar eder ne biliyim.Allahtan hayırlısını isteyiniz.Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...