- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Üremek önemli çünkü. Hatta 2 yada 3 yaparsak daha iyi. Sınıf atlamış gibi hissediyorlar bence kendilerini.Keyfi olarak tup bebek yaptiranlar var
Aman ikiz olsun,aman gozu mavi saci sari olsun,yanaginda beni olsun
En azindan tup bebek keyfi olarak yapilamasa,devlet izin vermese,bari bu sekilde bilincsiz ve kontrolsuz cogalmayi onlese diyorum ben. Asgari ucretli olup ikinci cocugu tup yaptim 40 bin borcum var diyen bir akilsizla tanistim da. Fenalik geldi ustume basima. Cocuk senin neyine,bir tanesi bile fazla sana diyemedim yuzum tutmadi.
Ben bu yaz evlendim şimdiden arayıp saçma sapan çocuk muhabbetleri çeviriyorlar. Hıı düşünmüyosunuz demeeek, sonra olmazsa üzülme falan sinirimi çıkarıyorlar. Olmazsa kısmını anlayamadıkları için sanırım. Dünyanın sonu gelmiş, hayatlarında amaç kalmamış gibi düşünüyorlar.
O zeka özürlüye 40bini kenara koy çocuğunun eğitim parasına ek olur desen, o okur ya bi şekilde der, ayırmaz. Ama yeni bebek için 40 bin borç yapar işte. Bebeğin bezi, maması, kıyafeti, eğitimi diğer çocuğun ihtiyaçları asgari ücret ve 40bin borçla nasıl karşılanacak belli değil