- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.784
- 798
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
aaa niye televizyon programlarına başvursan bir seneye bebek kucağında.teyyy allahım ne günlere kaldıkkkPara varsa tup bebek tedavisi, baska turlu tedaviler derken cocuk bir seklde oluyor. Para yoksa cocugu unutuyorsun.
Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
Bazen paranin bile gucu yetmiyor canim ya.. rabbimin ol demesi lazimPara varsa tup bebek tedavisi, baska turlu tedaviler derken cocuk bir seklde oluyor. Para yoksa cocugu unutuyorsun.
aman duymasınlar kedi beslemek te lüks olmuş artıkkkParasızlık daha zor.
Üreyememem o kadar da sorun değil benim için. Kedilerim bile yetiyor bana. Param ve çocuk için şartlarım varsa koruyucu aile olabilirim ya da evlat edinebilirim sonuçta. Takılmışız bir benim çocuğum olsun, benim olsun, benim, benim üremem lazım diye. Nolacak yani sen çoğalınca dünyaya katkıların inanılmaz ve o genleri aktaramazsan olmaz mı? Birincilikleri olan arap atı mısın mübarek?!
Şu zihniyetten kurtulup onca paraları bunlara dökmesek çocuk esirgeme kurumunda onca çocuk ailesiz büyümez. Bunun araştırması var mı bilmiyorum ama çocuk sahibi olmaya çalışan çiftlerin sayısından azdır diye düşünüyorum ben.
Zamlar belimizi büktü ahahaha :))aman duymasınlar kedi beslemek te lüks olmuş artıkkk
Keyfi olarak tup bebek yaptiranlar varParasızlık daha zor.
Üreyememem o kadar da sorun değil benim için. Kedilerim bile yetiyor bana. Param ve çocuk için şartlarım varsa koruyucu aile olabilirim ya da evlat edinebilirim sonuçta. Takılmışız bir benim çocuğum olsun, benim olsun, benim, benim üremem lazım diye. Nolacak yani sen çoğalınca dünyaya katkıların inanılmaz ve o genleri aktaramazsan olmaz mı? Birincilikleri olan arap atı mısın mübarek?!
Şu zihniyetten kurtulup onca paraları bunlara dökmesek çocuk esirgeme kurumunda onca çocuk ailesiz büyümez. Bunun araştırması var mı bilmiyorum ama çocuk sahibi olmaya çalışan çiftlerin sayısından azdır diye düşünüyorum ben.
Allah akıl fikir versin yahu,allah askina borc parayla hadi hersey oldu da borc parayla çocuk mu yapilir? Doğal yollarla hamile kalabiliyorkenKeyfi olarak tup bebek yaptiranlar var
Aman ikiz olsun,aman gozu mavi saci sari olsun,yanaginda beni olsun
En azindan tup bebek keyfi olarak yapilamasa,devlet izin vermese,bari bu sekilde bilincsiz ve kontrolsuz cogalmayi onlese diyorum ben. Asgari ucretli olup ikinci cocugu tup yaptim 40 bin borcum var diyen bir akilsizla tanistim da. Fenalik geldi ustume basima. Cocuk senin neyine,bir tanesi bile fazla sana diyemedim yuzum tutmadi.
Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?