- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Sana tek diyeceğim şu devirde paran yoksa mutlu olamazsın. Lütfen eski yeşilçam vari düşüncelerden sıyrılalım. Para yoksa çocuğa ne yedirip icireceksin bez olmuş 90 tl mama olmuş 120 tl bir muayene 200 tl elbise kıyafet çocuk çabuk büyüyorlar kıytırık bir tişört tayt 70 80 den aşağısı yok. Bi hasta oluyorsun aile boyu 400 tl ilaç doktor parası.Arkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
Maddi sikinti daha zor bence bu sefer evladin olur alamazsin yediremezsin cok agir bir duygudur lux yasamda ise kendi cocugun olmasada bir suru yetim sevindireblrsin bilmiyorum yada ikisi zorArkadaşlar sadece bi soru sormak istiyorum dileyenler yazabilir
Sizce maddi sıkıntı çekmek mi daha ağır bi imtihan yoksa çocuk sahibi olamamak mı?
Evladınızla ailecek huzurlu olup kıt kanaat geçinmek mi zordur yoksa bi ton parayla lüks hayatla çoçuğun boşluğunu dolduran kişi mi daha ağır imtihandadır ...
bu gün duydum mesut özil nişanlısı amineye 520 bin tl ye gelinlik alacakmış.ben de ucuz nevresim aradım ümitköy sosyete pazarında heytttttkıt kanaat geçinmek daha agır imtihan dünya nimetlerinden faydalanamadan ölüp gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?