• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parasi ve altini olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundur 😂 Ya bir git işine ya tup bebek bölümünde saçma sapan

Rüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundur 😂 Ya bir git işine ya tup bebek bölümünde saçma sapan konuları açma
Sana mı soracağım böcek nerede ne açacağımı siteyi satın aldinda haberimiz mi yok bocek

Otistik misin niye her şeyi iki defa tekrarliyosun

Paramız var kazanıyoruz luks takılıyoruz ne alaka niye insanlar cekemiyor onu soruyorum hemen kotulesiyorlar kiskaniyorlar
Bacım, para bu gelir gider. Bu kadar çıldırmanızı anlayamadım. Hele hele tüp bebekle alakasını hiç çözemedim.
8 kere tüp bebek yaptırdım diye zenginim ben etiketi mi takayım bir tarafıma?
Benim paramdan kime ne?
Senin parandan kime ne?

Neden gelip “hasetler, kıskançlar” diye yaftalıyorsun milleti?

Rüşvette okudum demiyorum özel üniversitelerde kesin %100 bursla okumuşsundur 😂 Ya bir git işine ya tup bebek bölümünde saçma sapan konuları açma
Özel üniversite olup dünyanın ilk siralarinda yerini alan fakülteler var cahil böcek

Bacım, para bu gelir gider. Bu kadar çıldırmanızı anlayamadım. Hele hele tüp bebekle alakasını hiç çözemedim.
Benim paramdan kime ne?
Senin parandan kime ne?

Neden gelip “hasetler, kıskançlar” diye yaftalıyorsun milletbe

Benim paramdan kime ne?
Senin parandan kime ne?

Neden gelip “hasetler, kıskançlar” diye yaftalıyorsun milleti?
Çok kazanırsınız para da bitmiyor bozdur bozdur kulceleri harca yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X