- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Kızlar epeydir düşündüğüm bir konuydu bu, az önce bir kişi de kızını anlatınca gene takıldı aklıma...Ben evlenene kadar hayatım boyunca tatile gitmedim, ailem göndermedi, üniversiteye kadar hep okudum çalıştım gayretle, okul bittikten 6 ay sonra da işe başladım zaten. Sonra hemen evlilik...7 yıldır çalışıyorum, çok şükür kendimce ufak birikimim de oldu, ev vs borca girmeyi düşünmüyorum şimdilik çünkü artık deli gibi gezmek istiyorum o kadar bunaldım ki. Ama eşimle izinlerimiz hiç denk gelmiyor, zaten çok az iznimiz var belki yılda 2 hafta max...Ve ben artık dilediğimce harcayıp gezemedikten sonra niye çalışıyorum diyorum, sadece kıyafet makyaj vs harcamak mutlu etmiyor beni artık, dünyayı tanımak gezmek kafamı boşaltmak istiyorum....
Şükrediyorum bu arada tabiki...Siz neler düşünüyorsunuz?
bence gezmek istiyorum ama esim kafa dengi degilKızlar epeydir düşündüğüm bir konuydu bu, az önce bir kişi de kızını anlatınca gene takıldı aklıma...Ben evlenene kadar hayatım boyunca tatile gitmedim, ailem göndermedi, üniversiteye kadar hep okudum çalıştım gayretle, okul bittikten 6 ay sonra da işe başladım zaten. Sonra hemen evlilik...7 yıldır çalışıyorum, çok şükür kendimce ufak birikimim de oldu, ev vs borca girmeyi düşünmüyorum şimdilik çünkü artık deli gibi gezmek istiyorum o kadar bunaldım ki. Ama eşimle izinlerimiz hiç denk gelmiyor, zaten çok az iznimiz var belki yılda 2 hafta max...Ve ben artık dilediğimce harcayıp gezemedikten sonra niye çalışıyorum diyorum, sadece kıyafet makyaj vs harcamak mutlu etmiyor beni artık, dünyayı tanımak gezmek kafamı boşaltmak istiyorum....
Param da yok ,vaktim de yok , kocam da yok ...benim durum daha vahim
İzinleriniz neden denk gelmiyor? İsteğe bağlı alınamıyor mu?
İki günlük tatilden ziyade ben yurtdışı falan istiyorum. Hafta içi çok yoruluyorum ben h. sonu dinlenmem gerekiyor.ne iş yapıyosunuz? yani ikiniz de hafta sonu 2 gün tatilseniz aslında baya vakit var.
Kocaya gerek yok be bacım, vakitle para yeterli :)Param da yok ,vaktim de yok , kocam da yok ...benim durum daha vahim
Günümüz insanının sorunu bu zaten vakit yok para var ya da ev hanımı.isen para yok vakit çok ....ikisi istiyorsan zengin koca olcak o da hazıra konmuşundan yoksa o.calisacak sen yine tek.kalacaksin ....Öyle de böyle de yok işteKızlar epeydir düşündüğüm bir konuydu bu, az önce bir kişi de kızını anlatınca gene takıldı aklıma...Ben evlenene kadar hayatım boyunca tatile gitmedim, ailem göndermedi, üniversiteye kadar hep okudum çalıştım gayretle, okul bittikten 6 ay sonra da işe başladım zaten. Sonra hemen evlilik...7 yıldır çalışıyorum, çok şükür kendimce ufak birikimim de oldu, ev vs borca girmeyi düşünmüyorum şimdilik çünkü artık deli gibi gezmek istiyorum o kadar bunaldım ki. Ama eşimle izinlerimiz hiç denk gelmiyor, zaten çok az iznimiz var belki yılda 2 hafta max...Ve ben artık dilediğimce harcayıp gezemedikten sonra niye çalışıyorum diyorum, sadece kıyafet makyaj vs harcamak mutlu etmiyor beni artık, dünyayı tanımak gezmek kafamı boşaltmak istiyorum....
Belli dönemlerde alamıyoruz istesek de, ya da eşimin aniden işi çıkıyor vs
Haha . Valla ikisi olsa kocayıda ben alırım.parasıyla değil miKocaya gerek yok be bacım, vakitle para yeterli :)
haykırdım gülerkenHaha . Valla ikisi olsa kocayıda ben alırım.parasıyla değil mi
valla gezdiğimiz tatillerden sonra işe döndüğümde şevkle çalışıyorum, gezerken görevli olamayı özlüyorum, ama gezmediğim tatiller den sonra yine can sıkıntısıyla işe başlıyorum kesinlikle gezmeyi öneriyorum.
bir de tatile çıkmadan önceki hafta da kendimi çok iyi hissediyorum. etti mi sana bir haftalık tatil 3 haftalık moral depolamaya.
alışveriş çok boş iş, gerçi bende bu konuda eksiğim biraz, alışveriş sevmiyorum.
Umut fakirin ekmeği bekliyorum
Senin iş 3 nalla 1 ata kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?