• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

param var vaktim yok...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.036
9.554
398
Kızlar epeydir düşündüğüm bir konuydu bu, az önce bir kişi de kızını anlatınca gene takıldı aklıma...Ben evlenene kadar hayatım boyunca tatile gitmedim, ailem göndermedi, üniversiteye kadar hep okudum çalıştım gayretle, okul bittikten 6 ay sonra da işe başladım zaten. Sonra hemen evlilik...7 yıldır çalışıyorum, çok şükür kendimce ufak birikimim de oldu, ev vs borca girmeyi düşünmüyorum şimdilik çünkü artık deli gibi gezmek istiyorum o kadar bunaldım ki. Ama eşimle izinlerimiz hiç denk gelmiyor, zaten çok az iznimiz var belki yılda 2 hafta max...Ve ben artık dilediğimce harcayıp gezemedikten sonra niye çalışıyorum diyorum, sadece kıyafet makyaj vs harcamak mutlu etmiyor beni artık, dünyayı tanımak gezmek kafamı boşaltmak istiyorum....

Şükrediyorum bu arada tabiki...Siz neler düşünüyorsunuz?

Kızlar epeydir düşündüğüm bir konuydu bu, az önce bir kişi de kızını anlatınca gene takıldı aklıma...Ben evlenene kadar hayatım boyunca tatile gitmedim, ailem göndermedi, üniversiteye kadar hep okudum çalıştım gayretle, okul bittikten 6 ay sonra da işe başladım zaten. Sonra hemen evlilik...7 yıldır çalışıyorum, çok şükür kendimce ufak birikimim de oldu, ev vs borca girmeyi düşünmüyorum şimdilik çünkü artık deli gibi gezmek istiyorum o kadar bunaldım ki. Ama eşimle izinlerimiz hiç denk gelmiyor, zaten çok az iznimiz var belki yılda 2 hafta max...Ve ben artık dilediğimce harcayıp gezemedikten sonra niye çalışıyorum diyorum, sadece kıyafet makyaj vs harcamak mutlu etmiyor beni artık, dünyayı tanımak gezmek kafamı boşaltmak istiyorum....

gez. ben de eşim de denk getiremediğimiz zamanlarda ayrı ayrı geziyoruz. annemle, bir kız arkadaşımla, kardeşimle yurtdışına gitmişliğim çok. tabi her fırsatta eşimle de gitmişliğimiz var ama vakitlerimiz uyuşmadığı için birbirimizi darlamıyoruz.

bence gezmek istiyorum ama esim kafa dengi degil

lviv e gitmek istiyorum kürk almak istiyorum

petra vadisinde kendimi kaybetmek istiyorum

ve duabiye gitmek istiyorum cöl safarisi yapmak istiyorum offf offfff

söyle kafa dengi bi kız kardesim olsaydı yada arkadaslarım hepsi kocası ne derse onu yaptıkları icin kendimden baska gidicek kimsem yok....

Günümüz insanının sorunu bu zaten vakit yok para var ya da ev hanımı.isen para yok vakit çok ....ikisi istiyorsan zengin koca olcak o da hazıra konmuşundan yoksa o.calisacak sen yine tek.kalacaksin ....Öyle de böyle de yok işte

Belli dönemlerde alamıyoruz istesek de, ya da eşimin aniden işi çıkıyor vs

O zaman kendi arkadaş grubunu oluşturmak daha iyiymiş..
Benim vaktim olsa param olmuyor. Param olsa -ki bu da çok nadirdir- izin hakkım olmuyor o yüzden tıkılıp kalıyorum.
Fırsatın varken gez..

Denk gelmiyorsa ya işten çıkacaksınız , ya da ufak şeylerden mutluluk çıkartmaya çalışacaksınız.
Başka yolu yok gibi gözüküyor ,anlatımınıza göre

valla gezdiğimiz tatillerden sonra işe döndüğümde şevkle çalışıyorum, gezerken görevli olamayı özlüyorum, ama gezmediğim tatiller den sonra yine can sıkıntısıyla işe başlıyorum kesinlikle gezmeyi öneriyorum.

bir de tatile çıkmadan önceki hafta da kendimi çok iyi hissediyorum. etti mi sana bir haftalık tatil 3 haftalık moral depolamaya.

alışveriş çok boş iş, gerçi bende bu konuda eksiğim biraz, alışveriş sevmiyorum.

valla gezdiğimiz tatillerden sonra işe döndüğümde şevkle çalışıyorum, gezerken görevli olamayı özlüyorum, ama gezmediğim tatiller den sonra yine can sıkıntısıyla işe başlıyorum kesinlikle gezmeyi öneriyorum.

bir de tatile çıkmadan önceki hafta da kendimi çok iyi hissediyorum. etti mi sana bir haftalık tatil 3 haftalık moral depolamaya.

alışveriş çok boş iş, gerçi bende bu konuda eksiğim biraz, alışveriş sevmiyorum.

Morala çok ihtiyacım var benim de. Hani hayatım boyunca hep çalıştım didindim, parasız pulsuz gezdim.Artık istiyorum ki biraz dinleneyim gezeyim rahatlayayım...

Biraz da gençlikten kalma yani resmen eve hapis hayatı gibi bir şey yaşadım ben evlenene kadar hani zincirlerimi kırdım artık şimdi de izin olayı olunca canım sıkılıyor. Annemle aram iyi olsa giderim, bir kere gittik işkence gibiydi resmen. Arkadaşlarım hep çocuklu gelemiyor, bir eşim kalıyor geriye:(

Back