- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Canim selam.
Diger topicte de yazmistim sana. Burdan da tecrubemi paylasayim.
Bana o paralel cizgi olayini 13ncu haftada soylemisti doktor. Erkege benziyor dedi.
16+2de de erkek oldugu kesinlesti.
Bilmem ki :) Ben incelemedim canim pek. Cunku hic anlamiyordum ozamanlar baksam da. :)Seninki nasıldı canım
O paralel çizgi nerede oluyor ki? Bana doktorum 11+5’te bacak arasını gösterip muhtemelen erkek ama henüz erken, kordonla karışabilir dedi. 16. haftada gittiğimde tekrar gösterdi ve erkek dedi. Öyle bir çizgiden bahsetmedi.
Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmiAnneler yardımcı olun lütfen, başına böyle birşey gelen var mı. 16.haftada hâlâ paralel çizgiye mi bakılıyor
Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmi
Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmi
Canım kız bu bebis.gördüğüm nub cizgisiyse eğer paralel duruyor.yani büyük ihtimal kız.Canım bu 12 haftalıkken. Valla doktor kendi odasındaki usg ile bakmadı ayrıntılı usg mi 3 boyutlu mu ne onla baktı. Yarım saat uğraştı yandan kız gibi görüyorum dedi çizgi paralel dedi iki çizgi var dedi, evet yandan kız diyorum dedi bende anlamadım
Canım kız bu bebis.gördüğüm nub cizgisiyse eğer paralel duruyor.yani büyük ihtimal kız.
Suan 16.haftadaysan,erkek olmus olsaydi coktan gorunurdu diye düşünüyorum.çünkü pipi olunca çıkıntı bariz ortada oluyor.büyük oluyor.ustelik ayrıntılı ultrason veya 3 boyutluya girmissin.hakkında hayirlisi olsun canim,ilk bebegin kız miydi?
Nasıl oluyo arkadaşlar nasıl bakcam
Canım kız bu bebis.gördüğüm nub cizgisiyse eğer paralel duruyor.yani büyük ihtimal kız.
Suan 16.haftadaysan,erkek olmus olsaydi coktan gorunurdu diye düşünüyorum.çünkü pipi olunca çıkıntı bariz ortada oluyor.büyük oluyor.ustelik ayrıntılı ultrason veya 3 boyutluya girmissin.hakkında hayirlisi olsun canim,ilk bebegin kız miydi?
Aaa masallah canim rabbim uzun ömürler versinBu dördüncü bebişim canımnub yerini çizer misin canım
Aaa masallah canim rabbim uzun ömürler versindarisi bizlere insallah.
Pek anlamam o islerden ama dur deneyecegim canim
Canım ben o nub diye gosterdigin yerin hemen altindaki beyaz yeri nub olarak düşündüm.senin gösterdiğin yeri kordon olarak düşündüm ben.Ben buraya nub demiştim, ok işaretinin tam ucuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?