- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Canım ben o nub diye gosterdigin yerin hemen altindaki beyaz yeri nub olarak düşündüm.senin gösterdiğin yeri kordon olarak düşündüm ben.Ben buraya nub demiştim, ok işaretinin tam ucuna bak
Eve gidince size aticam merak ettim bı bakin kızlar.
Canım ben o nub diye gosterdigin yerin hemen altindaki beyaz yeri nub olarak düşündüm.senin gösterdiğin yeri kordon olarak düşündüm ben.
Canım ben o nub diye gosterdigin yerin hemen altindaki beyaz yeri nub olarak düşündüm.senin gösterdiğin yeri kordon olarak düşündüm ben.
Valla canim bana orası nub gibi geldi.doktor bacağı mi dedi? Senin gosterdigin isaretteki cizginin devami da gozukuyor ama.kordon gibi sanki.bilemedim ya.normalde hep bilmisimdir ben bu ultrasondaki nubdan cinsiyetleri ama,sen oyle diyince emin olamadim simdiO parlak yeri diyorsan o bacağı canım☺
Valla canim bana orası nub gibi geldi.doktor bacağı mi dedi? Senin gosterdigin isaretteki cizginin devami da gozukuyor ama.kordon gibi sanki.bilemedim ya.normalde hep bilmisimdir ben bu ultrasondaki nubdan cinsiyetleri ama,sen oyle diyince emin olamadim simdiama ben oyumu kızdan yana kullaniyorum.bence kiz
Hayirlisi olsun canim,haftaya birdaha git bakalim belki belli olur bu sefer.cikolata falan yeEvet bacağo dedi birde canım benim işaretlediğim yer, daha sonraki usg fotosunda biraz daha büyümüştü ama kağıdı kaybettim
Kafatasi erkeksi duruyor sankiBuda dünkü resim canım
O haftalarda direkt pipi gordu doktor kordon olmadigini da gosterdi. Ama net bir sey goremeyip çizgi vs diyorsa kesinlik yoktur. Biraz daha bekleyin
Kafatasi erkeksi duruyor sanki
Canım rica etsem benim fotolara da bakar mısın 12 haftalık burdaCanım ben o nub diye gosterdigin yerin hemen altindaki beyaz yeri nub olarak düşündüm.senin gösterdiğin yeri kordon olarak düşündüm ben.
Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmi
Tatlim sen buralardamisinCocoChanelmademoiselle canım rica etsem benim ultrason fotolarını da yorumlar mısın 12 haftalık burda
Aynen canım dün usgde bende kafatasını belirgin gördüm, kafası 17+6 görünüyor diğer organlardan ileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?