Doğuma Hazırlık Paralel çizgi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Slm kızlar ben 16+6 günlük hamileyim, benim bebiş çok inatçı şimdiye kadar cinsiyeti öğrenemedik. Bugün özele gittim doktor yarım saat uğraştı, bi türlü göstermiyor dedi öksür vs dedi. Ayak arasından kıza benzettim ama böyle dediğim için kesin değil bu tabi dedi. Sonra bakmaya devam etti bayağı uğraştı, yandan kız diyorum dedi burda paralel çizgi var dedi erkeklerde bu çizgi biraz daha dik oluyor dedi. Yandan kız diyorum haftaya teyit edelim dedi, şimdi kesin kız mıdır. Sizin bu haftalarda paralel çizgiye bakarak mı cinsiyeti söylediler yoksa bacak arasını mı gösterdiler kafam çok karıştı. Paralel çizgi denilipte oğlu olan var mı

Canim selam.
Diger topicte de yazmistim sana. Burdan da tecrubemi paylasayim.
Bana o paralel cizgi olayini 13ncu haftada soylemisti doktor. Erkege benziyor dedi.
16+2de de erkek oldugu kesinlesti.

O paralel çizgi nerede oluyor ki? Bana doktorum 11+5’te bacak arasını gösterip muhtemelen erkek ama henüz erken, kordonla karışabilir dedi. 16. haftada gittiğimde tekrar gösterdi ve erkek dedi. Öyle bir çizgiden bahsetmedi.

O paralel çizgi nerede oluyor ki? Bana doktorum 11+5’te bacak arasını gösterip muhtemelen erkek ama henüz erken, kordonla karışabilir dedi. 16. haftada gittiğimde tekrar gösterdi ve erkek dedi. Öyle bir çizgiden bahsetmedi.

Bende anlamdım canım, bana bacak arasını göstermedi doktor zaten. Çocuk göstermedi kendini bir türlü, yandan kız diyorum dedi çizgi paralel dedş

Anneler yardımcı olun lütfen, başına böyle birşey gelen var mı. 16.haftada hâlâ paralel çizgiye mi bakılıyor

Anneler yardımcı olun lütfen, başına böyle birşey gelen var mı. 16.haftada hâlâ paralel çizgiye mi bakılıyor
Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmi

Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmi

Canım bu 12 haftalıkken. Valla doktor kendi odasındaki usg ile bakmadı ayrıntılı usg mi 3 boyutlu mu ne onla baktı. Yarım saat uğraştı yandan kız gibi görüyorum dedi çizgi paralel dedi iki çizgi var dedi, evet yandan kız diyorum dedi bende anlamadım

Eklentiler

• _20190410_155031.webp
    _20190410_155031.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 627

Buda dünkü resim canım

Eklentiler

• _20190410_133829.webp
    _20190410_133829.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 460
Canım bu 12 haftalıkken. Valla doktor kendi odasındaki usg ile bakmadı ayrıntılı usg mi 3 boyutlu mu ne onla baktı. Yarım saat uğraştı yandan kız gibi görüyorum dedi çizgi paralel dedi iki çizgi var dedi, evet yandan kız diyorum dedi bende anlamadım
Canım kız bu bebis.gördüğüm nub cizgisiyse eğer paralel duruyor.yani büyük ihtimal kız.

Suan 16.haftadaysan,erkek olmus olsaydi coktan gorunurdu diye düşünüyorum.çünkü pipi olunca çıkıntı bariz ortada oluyor.büyük oluyor.ustelik ayrıntılı ultrason veya 3 boyutluya girmissin.hakkında hayirlisi olsun canim,ilk bebegin kız miydi?

Canım kız bu bebis.gördüğüm nub cizgisiyse eğer paralel duruyor.yani büyük ihtimal kız.

Suan 16.haftadaysan,erkek olmus olsaydi coktan gorunurdu diye düşünüyorum.çünkü pipi olunca çıkıntı bariz ortada oluyor.büyük oluyor.ustelik ayrıntılı ultrason veya 3 boyutluya girmissin.hakkında hayirlisi olsun canim,ilk bebegin kız miydi?

Bu dördüncü bebişim canım😀nub yerini çizer misin canım

Canım bacak arasını hiç göremedi kendini saklıyor

Back
X