Doğuma Hazırlık Paralel çizgi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
O parlak yeri diyorsan o bacağı canım☺
Valla canim bana orası nub gibi geldi.doktor bacağı mi dedi? Senin gosterdigin isaretteki cizginin devami da gozukuyor ama.kordon gibi sanki.bilemedim ya.normalde hep bilmisimdir ben bu ultrasondaki nubdan cinsiyetleri ama,sen oyle diyince emin olamadim simdi 😄 ama ben oyumu kızdan yana kullaniyorum.bence kiz

Valla canim bana orası nub gibi geldi.doktor bacağı mi dedi? Senin gosterdigin isaretteki cizginin devami da gozukuyor ama.kordon gibi sanki.bilemedim ya.normalde hep bilmisimdir ben bu ultrasondaki nubdan cinsiyetleri ama,sen oyle diyince emin olamadim simdi 😄 ama ben oyumu kızdan yana kullaniyorum.bence kiz

Evet bacağo dedi birde canım benim işaretlediğim yer, daha sonraki usg fotosunda biraz daha büyümüştü ama kağıdı kaybettim

2256996

O haftalarda direkt pipi gordu doktor kordon olmadigini da gosterdi. Ama net bir sey goremeyip çizgi vs diyorsa kesinlik yoktur. Biraz daha bekleyin

O haftalarda direkt pipi gordu doktor kordon olmadigini da gosterdi. Ama net bir sey goremeyip çizgi vs diyorsa kesinlik yoktur. Biraz daha bekleyin

Olabilir canım, dün tekrar gittim bktı yandan kız dedi. Bende bacak arasını mı gördünüz dedim, oda o pozisyona gelmiyor dedi. Yok kız bu dedi

Canım ben o nub diye gosterdigin yerin hemen altindaki beyaz yeri nub olarak düşündüm.senin gösterdiğin yeri kordon olarak düşündüm ben.
Canım rica etsem benim fotolara da bakar mısın 12 haftalık burda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 85

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba canim.16.haftada artık genital organlar coktan olusmus demektir.bahsettigin nub cizgisiyse nub falan kalmaz bu vakte.11 veya 12 haftalik ultrason goruntulerinde vardir nub cizgi.dikse erkek paralel se kiz.var mi 11 12 inci haftalarda nub resmi
20190426_113550.webp
canım banada baarmsin 15+3

Back
X