Paragöz Koca

Yukarda bi arkadaşın dediği gibi bi cinnete bakar herşey. Aldığın maaşı ya sen biriktir yada ortak bi hesapta biriksin. Eşinin hesabında birikmesin. İlerde ne olur Ne olmaz bütün emeklerin kazancın boşa gider.Baskılara boyun eğme sakın.istediğin gibi harca paranı. Anne babasına para gönderecekse de kendi hesabından göndersin.

Bunlar gercek miadam baya kendine yatirim yapmis

Benim banka hesabım var çalışmıyorum eve katkı olsun diye günlük iş olursa giderim bir de satış felan yaparım.Eşim asgari ücretle çalışan biri olmasına ragmen aldıgın parayı hesabıuna gönder orda kalsın senin paran der bana.
Çalıştıgım dönemde de istemezdi senin paran ne yaparsan yap derdi.
Gerçekten eşiniz parayı seven birisi bence boşanmaya karar vermeden önce deneyin kendisini birikim yapacagınızı söyleyin veya kendi ailenize para göndermek istedipğini söyleyin.

Oncelikle kartlarini hesaplarini tamamen ayir. Sen deli misin bacim?? Madem kendi yabanci degilmis kendisinde dursa nolurmus...sende yabanci degilsin sende dursun. Oha yaa. Hem fazla kazan hem adama yedir. Kesinlikle net bi sekilde hesaplarini ayir. O zaman seni secip secmedigini gorursun. O adam seni senin sorunlarini senin ilgi alanini senin sevdigin seylero sevmiyor. O sadece senin parani seviyo. Dene bak tum kartlarini ve sifrelerini ayir bence yeterince kendisine ve ailesine harcama yapmissin. Ayrica karisinin parasiyla gecinene adam denmez asalak denir. Aklini basina al

Ben onu diilde yanlış anlamazssaniz mesleğinizi merak ettim...

Onlar timsah gozyasi merak etmeyin

Nolur yanlis anlamayin ama ben nisani atmasam sizin anlattiklarinizi belki daha fazlasini yasayacaktim.
Bu paragozluk bununla hava atacak kadar seviyesizlik nedir ben anlamiyorum.
Farkindasiniz degil mi,kendi paranizi rahat rahat harcayamadiginizi soylediginizin..

Asla gec degil, katlanmak zorunda degilsiniz.
Sizin icin bu sacmaliklardan vazgecip kendine ceki duzen vermezse esiniz de olsa sizi somurmesine izin vermeyin..

Belliki eğitimli bir kadınsınız. Neden maaş kartınızı eşinize verdiniz ki? Sonuçta o sizin kendi emeğinizin karşılığı. Direk kartı eşinize vermeniz bu olayları bu noktaya kadar getirmiş. İlk defa böyle bir erkek gördüm duydum ve çok şaşkınım. Egosunu mu tatmin ediyor, paranıza mı konuyor anlamış değilim. Ama ben sizin yerinizde olsam ve bunları yaşasam asla dayanamazdım. Maaşınız da gayet iyi. Şimdi düşünün böyle saygısız bir adamla bir ömür geçer mi?

Ayakları üzerinde duran bir bayansınız bi sirkelenin ve kendinize gelin.Eşinizin gözyaşları daha hedeflediği birikimi yapmadığındandır.Biriken paraninda hesabında olduğunu hiç sanmıyorum siz boşanmak istediğinizi söylediğinizde güvenli yere transfer yapmiştir.Parayı sorduğunuzda birikim Yok der.

bu sekilde devam ederse işi bırakacagını söyle ne bu ya ben kazanayim onda dursun o sana güvenmiyosa sen neden ona güvenesin ben nerden bileyim onun yarin birine kapilip paralari alip kacmayacagini valla hiiiic cekemem ölsün isterse yok para mara konussun dursun sende verip durma sana da kızarım bak aklini kullan ya ne malum kötu bi sey olmayacagi kusura bakmasin kimse ya evde otururum sen getirirsin ya da bana tek hesap diyip herseyi kendine cekme arkadasim de beni de cinlendirme kodum mu oturturum de senin benden benim senden üstünlüğüm ne de sen kimsin ki benim makyajima karısıyosun senin icin süsleniyorum de (ya da sen deme seninkinin yapısını bilmiyoruz sonuçta ben olsam bunlari derdim ondan bi gaza geldim) ama bunları süsle püsle içerik bu olsun bunlari söyle yani canım aaaa ben daraldım burda ya

Konu sahibi doğru noktadasın mevzuyu kavramışsın,söndürüldüğünün farkındasın,bu noktadan sonra o paragözü sadece şutlaman gerekecek,bu arada gitmeden bi son vuruş yapıp seni dolandırmak isteyebilir aman ha çok dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…