Paragöz Koca

Okurken şiştim.Resmen sizi sömürüyor.Maaş kartlarını eşlerine veren kadınları hiç anlayamıyorum ben.Siz boşuna mı okuyup çalıştınız maaşınızı ona vermek için mi.Bence her eşin kendi hesabı olmalı ortaklaşa bişeyler yapılır ama bu çok fazla.Çocuk yokken ayrılın bu adamdan

Maaşiniz icin evlenmiş net

Kusura bakmayin ama hata sizde , evet evlilikte paranin lafi olmaz ama eger calisiyorsam o parayi niye bir baskasina verip (anne baba es farketmez) ben harclik isteyeyim. Kesin ve kararli bir konusma yapip kartinizi vermeyecektiniz bilezigi vermeyecektiniz vs. vs... İş sizde başliyor biraz kendinize guvenin ve kontrolu ele alin artik..

Güzellikten anlamıyor bi cinnet işi çözer bi defa durumunu anlat tam anlat. Bundan snra lazm olmadıkça isteme benden “ de açıkca..
Bide ekonomik harcama paylaşımı yapın eşinle .. mesela sadece mutfak giderleriyle sen ilgilen gerisine karışma.. kalan parayı geleceğe yatırım içn altın yapıp biriktireceğim de.
Birikim yapmıcaksanız paranın nereye gittiği belli olmuyor. Yumuşak yüzlüsün belli ki . Bu kadar yumuşak yüzlü olursan daha çok kullanır ( ailesine kullandırır ) seni.

Bi tanidik vardi. Onca yil onla bunla gezdi tozdu sonra sirf isi iyi diye bi kadinla nisanlandi. Cocugun agzi iyi laf yapiyordu kandirdi kadini. Kendinden 2 3 yas buyuktu sanirim o da. Sohbet esnasinda ariyor nisanlisi ikide bir bir dakika su mala bi cevap vereyim dedi acti telefonu "efendim sevgilim musait degikdim kusura bakma kuzum nasilsin" ayni bu sekil konusunca soka girdik. Ayni nisanliyken sizin gibi kartini falan almisti. Bi an onlarsiniz diye dusunmedim degil cunku onlarin maaslarida verdiginiz rakamlara yakin. Simdi evliler ama duyuyoruz kadinin parasiyla baska kadinlarla geziyor tozuyor.

Parayı kendi hesabinda topluyor gibi gözüküp yemesin cidden paragöz adam ya.
Lütfen maaş kartını verme sakın ayrica niye hesap veriyorsun ailesine yaptıklarını soylemiyorum bile onlara para akıtıyordur ya yola getirin yada ayrılın resmen psikolojik siddet uyguluyor size

Bacım, daha kocamın bana actigi kredi kartından yaptigim hiçbir harcamaya hesap vermedim vermem de.
Çünkü açıp bana vermişse, karışmaya hakkı yoktur her türlü ödemekle yükümlüdür.
Ben çalışmıyorum, bilgine...
Artik sen anla yasadigin eziyetin absurtlugunu...

Hemen ayrılmayın bence. Belki eşinizin eli sıkı, geleceğiniz için yatırım yapmak istiyor.
Farklı çözümler bulunabilir.
Öncelikle kartlarınızı alın ondan. Sonra oturup konuşun ciddi ciddi.
Bir ortak hesap açın her iki taraf da aylık 2.000 tl koysun o hesaba birikim yapın,1000 tl de her ikiniz de yeme içme gibi ortak şeyler için de koyun masaya, ona kaldı 1000 tl cep harçlığı istediğini yapsın, size de 5000 kaldı, siz de ev mi alırsınız üzerinize, gider 5000 tl çanta mı alırsınız, yoksa kendinize birikim mi yaparsınız size kalmış deyin ki bu artan paraya karışma ben istediğimi yaparım..ya bu ya da ayrılık

Valla çok akıllıca bir çözüm.konu sahibi bu konuşmayı yapınca eşi konuyu farklı yere çeker alavere dalavere yapar ağlar tiyatrosunu oynar bence.işine gelmez çünkü

Valla çok akıllıca bir çözüm.konu sahibi bu konuşmayı yapınca eşi konuyu farklı yere çeker alavere dalavere yapar ağlar tiyatrosunu oynar bence.işine gelmez çünkü
İşine gelmezse elinde 4.000 liralık maaşı, boş evde kalır.
Böyle bir çözümde eşin mutlu olması lazım birikim yapıyoruz diye ama hala o kalan 5.000 liraya göz dikiyorsa gerçekten de niyeti kötü derim.

Niyeti kötü o zaten belli oluyor.bu tip adamlar adil çözüm yollarına yanaşmaz.konu sahibi evcil hayvan besler gibi bu dolandırıcıyı evinde barındırmaz umarım

Konu sahibi Allah aşkına yıllık izin falan bişey al kocana işten çıktım veya çıkarıldım de. Ne tepki verecek bakalım.

Kartına da kayıp çalıntı diye müşteri hizmetlerine söyle yenisini de annenlere yollat.

Böyle ömür geçer mi hangi aşktan bahsediyorsun Allah aşkına. Adam resmen senin paranla hava atabiliyor seviyesizzz. Kadın parası yiyen erkekten nefret ederim.

Not: ikimiz de çok aşığız diyorsan aynı bize anlattığın örnekleri ona farklı bir dille tek tek anlat hepsi beni çok rahatsız etti de. Adam seni seviyorsa hatasını anlar. Ama seni değil paranı seviyorsa üzerine yürür hatta seni paragöz olmakla suçlar.

Çocuk yapma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…