• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paragöz Koca

Bence esi kiyameti koparir. O potansiyeli gordum ben
Valla her ay 4 5 yollamayı geç bugün sadece bir sefere mahsus 1000 tl göndrreceğimi ve bana göndermesini söyledim, bir defa da hatırlattım. Hala tık yok, tamam tamam dedi yollamadı hala. Kendi kuyusunu kazıyor haberi yok. Tabi canım deyip yollasa belki de benim gibi saf salağı bir süre daha iyi biri olduğuna inandırıp kandırabilirdi. Bu şekilde kararlarımı netleştiriyor sağolsun. Altın yumurtlayan tavuğu kesiyor bildiğiniz. :))

Benimle evlenir misin :halay:

Valla adam ne şanslı :)) ne iş yapıyorsun merak ettim.

Bugune kadar kı gönderdiğin paraları hesapla ve bankadakı tutarla karşılaştır. Sonrasında hemen bir arazi aldır. Bundan sonra da maaş ımı kendı hesabımda tutucam de. Kullandırma kendini
Ne deseniz haklısınız bemim gibisiyle kim evlenmez... :( Mühendisim, daha ayrıntıya internet ortamında girmek istemiyorum, eşim de benden daha alt olan ancak iyi sayılabilecek bir konumda kamu görevlisi.

Valla bugün sabah sizden aldığım gayretle ailemin ihtiyacı var, 1000 tl gönder de anneme atayım dedim. Hesap no ver ben göndereyim dedi. Ben de senin bilmenden çekinirler ben atayım dedim. Niye benden çekiniyorlar çekinmesinler bi zahmet artık aileden biriyim, benden çekiniyorlarsa göndermiyorum dedi gülerek espriye vurarak. Kaç saat oldu baktım yollamamış bana. Az önce tekrar arayıp hatırlattım tamam tamam dedi bakalım göreceğiz ne yapacak...
Sen bi punduna getirip bunun hesap şifresini öğren de bütün birikmişini (eğer varsa) kendi hesabına aktar. Saf ayağına yatarak öğren ama. Şifreni ver birbirimize şeffaf olalım dersen vermez şifreyi bu çakal. Bir bahaneyle öğren ya da bilgisayarına keylogger filan kur bakalım. Böylesi hak ediyor kızlar sakın ama özel hayat vb. diye duyar kasmayın. Soğukkanlı ve planlı hareket et, tıpkı satranç hamleleri gibi. Sonra da vur kıçına tekmeyi. :halay:

Valla bugün sabah sizden aldığım gayretle ailemin ihtiyacı var, 1000 tl gönder de anneme atayım dedim. Hesap no ver ben göndereyim dedi. Ben de senin bilmenden çekinirler ben atayım dedim. Niye benden çekiniyorlar çekinmesinler bi zahmet artık aileden biriyim, benden çekiniyorlarsa göndermiyorum dedi gülerek espriye vurarak. Kaç saat oldu baktım yollamamış bana. Az önce tekrar arayıp hatırlattım tamam tamam dedi bakalım göreceğiz ne yapacak...

Pes yani kimin parasını kimden sakınıyor yahu, kendi ailesi istese muhtemelen ikiletmeden gönderirdi.
Aklınızı başınıza alın, anne-babanız elin adamını ve ailesini besleyin diye sizi okutmadılar.
Ayyy niyeyse bu konu çok sinirimi bozdu.

Beraber para biriktirilecekse bu en azından ortak hesapta olmalı. Eşinize (hele ki sizin paranızı size sormadan etrafa dağıtma geçmişi olan bu kişiye) paranızı kesinlikle göndermeyin! Siz de biliyorsunuz aslında ve göndermek istemiyorsunuz. Gerçekten biriktirmek istiyorsa o da maaşından belli bir kısmı ortak hesabınıza yatırsın her ay. Ayrıca kullanıcılardan biri yazmış, kesinlikle katılıyorum: bu insandan ayrı bir birikim hesabınız olması iyi olur gibi görünüyor. Aileniz bu konuda size yardımcı olabilir mi?
Zaten tez zamanda ayrılmayı planlıyorum ama bir süre devam edecek olursa birikim düşünebilirim ve ailem de yardımcı olur evet.

kusura bakmayın ama ya boşanırım yada işten ayrılır 4bin liralık hayata tahammül ederdim..
kırın o kartı yenisini çıkartın.
harcamanızı nakit olmadan kartla yapın paranız hesabınız da kalsın.
çok uzun sürmez eşiniz ya ben yada kart diye teklifle gelir size.
Kesin gelir orası kesin. Ama ben işten değil kocadan ayrılmayı planlıyorum.:)

Hepsini okumadim gerek yok.

Hersey serbest..dedigin icin yaziyorum;

Kizim manyak misin sen ?

Adam paran icin evlenmis senle.

Sakin verme parani.

Onum hesabinda niye duruyor?

1 kere de soyle bakalim ne dicek?
Merak ettim sadece.

De ki, artik fikrimi degistirdim sen maasini benim hesaba yatiriyorsun? Yabanci miyiz?

Ay nolur de hemen yanindaysa

Sinir oldummm
Her şey diyebilirsin canım sıkıntı yok.
Bunları söylersem olacak onları az çok tahmin ettiğim için artık sadece ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü çok denedim bu konularda çok numara yaptım hepsinden kaldı malesef.

eşiniz size bakarken gözlerinde dolar işareti oluyordur. Malum sizi bir para ağacı olarak görüyor olmalı. Yapmayın etmeyin bunu kendinize, ayda 8 - 9 bin TL kazanacak akla ve fikre sahipseniz paranızı nasıl değerlendireceğinizi de bilirsiniz, sağdırmayın kendinizi. evin ortak giderlerini ortak karşılayın kalanı sizin kendi hesabınızda biriksin maaş kartınızı alın elinden kullandırmayın kendinizi. Not: 3 yıl eşi tarafından sağmalık inek olarak kullanıldıktan sonra boşanan bir hemcinsiniz. Ama benim maaş kartım hep bendeydi onu vermedim en azından.

Son düzenleme:
Konu birtek benim mi canımı sıktı? Ben uzuldum eşinizin ailesine.. o bişey demeden kendim yardım etmek isterdim.. ama eşinizin tavırlar çok çirkin milletin yaninda kartı gösterip bende kartı ne demek? 5 yaşında mi?
Bunun haricinde, yok milletin anne babasını beslemek için mi evlendiniz tarzı yorumları dehşetle okudum..

Her şey diyebilirsin canım sıkıntı yok.
Bunları söylersem olacak onları az çok tahmin ettiğim için artık sadece ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü çok denedim bu konularda çok numara yaptım hepsinden kaldı malesef.
Ayril bence de.
Boyle kocayi ilk defa duydum.

Çok haklısın, gerçi en son araba alma hayalleri kuruyordu, beğendiği arabalar 100.000 den aşağı değil ve 50.000 tl gibi birikmişimiz var. Tutturdu bugünlerde senin adına 50.000 tl kredi çekelim diye. Krediye karşı olduğumu da biliyor aslında. Kendsibe kredi çıkmaz diye düşündüğünden bir de senin adına çekelim diyor yüzsüz.
Araba benim üstüme olursa neden olmasın de.

Esiniz olacağın yaptığı pintilik degil ki.Sizi banka hesabı olarak görüyor.Insan olarak bile görmüyor bırakın eş olarak gormeyi.Bir insan olarak kimse böyle aşağılayıcı bir muameleyi hak etmez.Sevgi saygıdan hiç bahsetmiyorum.Neden buraya yazma gereği duydunuz.Zaten her şey ortada.Sizin bir avukatla görüşüyor olmanız lazımdı.

Çok haklısın, gerçi en son araba alma hayalleri kuruyordu, beğendiği arabalar 100.000 den aşağı değil ve 50.000 tl gibi birikmişimiz var. Tutturdu bugünlerde senin adına 50.000 tl kredi çekelim diye. Krediye karşı olduğumu da biliyor aslında. Kendsibe kredi çıkmaz diye düşündüğünden bir de senin adına çekelim diyor yüzsüz.
Ben anlamadım neden ortak hesap açmadınız .Ortak hesaptan istediğiniz harcasın iki tarafta. Neden sesiniz çıkmadı simdiye kadar ? İçinize ata ata soğudunuz. Hiç hesaplara bakmadınız mı ne yapmış paraları? 1 yılda 50000 birikim az maaş durumlarina göre.Bu arada kamu görevlisi olduğu için daha kolay kredi alabilir.

Ya zaten bu aralar sıkıntılıyım ...
Birde sizin konunuzu okuyunca iyice sıkıntı bastı :KK43:
İyi güzel ayrılmayı düşündünüz de, o eş olacak şahsa kaptırdığınız paralar ne olacak? Ben çok buna takıldım.. Lütfen çok rica ediyorum tüm birikiminizi o şahıstan alın, yedirmeyin paranızı.

Sakın ama sakın sizi boşanmaktan vazgeçirmesine izin vermeyin!
Sizi asla sevmiyor paranızı seviyor ne acı ki :KK43:
İnşallah ilerde sizi gerçekten sevebilecek biri çıkar ümidinizi yitirmeyin lütfen.

bir gün çok pişman olacaksınız.
ve huyun değişmeyecek bir şey olduğunu kendiniz de bizzat tecrübe edeceksiniz.
keşke bunu şimdiden görüp yol yakınken paraya bu kadar düşkün bir adamdan ayrılabilseniz.
çünkü bu senaryo bana çok tanıdık. spoiler vermek istemezdim ama sonu nefret ve tiksinmeyle bitiyor.
karı koca arasında para için, hele hele senin paran benim param diye tartışma çıkarmaya utanıyor insan ama bir kez çirknleşseniz karşındakinin kat kat çirkinleşebileceğini göreceksiniz....
Aynen canım o bu kadar yüzsüzken ben para muhabbeti yapmaya utanıyorum, evlilikte çok çirkin geliyor ama anlattığım yakınlarım da yüzsüze yüzsüzlük yapmak lazım o utanmıyor sen neden utanasın diyorlar. Aynen de öyle ben nezaketimi korumaya çalışırken bu iyi niyetimi biliyor ve kullanıyor.

Geçen birş vardı doktor eşi eşinizin arkadaşı olabilir sağıyordu onu aynı sizinki gibi gönder gitsin çakal ya
Nefret ettiğim insan tipi
Sırf paran için evlenmiş
İğrenç birisi
O konuyu üye olmadan önce okudum sanırım 13 yıllık evli bir hanımdı değil mi ama şimdi tekrar okuyayım sağol canım

Back
X