Para mı ? Hediye mi ?

Ben de kıyafet hediye sevmiyorum ya. Pamuklu vs olmasi, çocuğa olup olmama durumu. Değişim kartı olursa güzel oluyor, diğer türlü benim bebeğime de öyle hediye gelen ama küçük gelen bir sürü şey var. Ama tabi ki ben atmadım. Giyecek birilerine veriyorum.

Ben de hic sevmiyorum kiyafet hediye gelmesini. Cunku gelen kiyafetleri hic kullanamiyorum. Neden oyle oluyor bilmiyorum hediye gelen kiyafetleri giydiremiyorum. Ben de iade edip hediye cekine ceviriyorum cocugun ihtiyaci olunca ona gore bir sey aliyorum. Kendim de hediye alirken lcw, ebebek gibi degisimi kolay, baska urunlerin rahatca alinabilecegi magazalardan alir muhakkak fegisim karti koyarim.

Sizi arkadaşı bilmiş söylemiş ne olucak ben para götürüyorum yakınlarıma kek,poğaça yapıyorum ..

Yine işin gücün yok başkalarının hayatlarını eleştirerek konu açıyorsun.
Doğru söylemiş gerçekten de çok fazla aynı hediyeden geliyor ve bebekler çok hızlı büyüdüğü için gelenlerin daha içinden paketi açılmadan başkasına verildiği çok oluyor. Pamuklu giydirmeye dikkat etmesi de önemli, onları atmakla iyi yapmış bebekler öyle şeyler giymemeli. Evet bence de hediye çeki, nakit hediyesi veya yakınlık durumuna göre altın verilmesi en doğrusu. Çocuğun neye ihtiyacı varsa o alınır.
Yine hiçbir bilgin olmayan bir konuda yanlış fikirlerini belirtip seninle alakalı olmayan bir konu açtın tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…