Para mı ? Hediye mi ?

Siz ne düşünüyorsunuz demiş bende bu tiplere ne para verilir ne hediye alınır dedim

Ama nuran bunu niye sordu bunu niye dert yaptı inan bilmiyorum nuranin son zamanlarda konuları böyle

Oğlunda egzama varmış.Herseyi giydiremiyormus.Mesela dün evine gittim.20 bin lira maaşı varmış eşinin.Evlerini yeni aldılar. Kredi ödüyorlar.Evlerine tadilat yaptırmışlar.Baya kapılar boyanmış.Duvarlarda kağıt kaplama var.Cocuga eşya almislar.Neyse ama yok kredi oduyoruz.Yok eşyanın taksidi 9 bin lira borcumuz var.Kendi öz ablaları bile kızmış
bana onu anlatıyor.Sigarz içiyorlar benim aldığim elbiseye laf ediyorlar diye.Bunlar kimseyi ilgilendirmez ama aşırı lükse kaçıyor.Herkese de gecinemiyoruz diye şikayet ediyor.Bir giydiğini bir daha gormem üstünde.

Bunların hepsini söylediğin maaşla üstelik ikinci çocuk gelmek üzereyken yapamazlar. Başka akar olmalı

Ben de giydirmiyorum maalesef atmak yerıne vermek mantıklı bize gelen hediyelikler küçük dağ gibi birşeydi içinde 10 15 en fazla seçmişimdir polyester küçükken hele hiç giydirmemişimdir para vermek veya kaliteli hediye almak daha mantıklı

Bunların hepsini söylediğin maaşla üstelik ikinci çocuk gelmek üzereyken yapamazlar. Başka akar olmalı
Eşi internette çizim gibi şeyler yapıyor.Bu lazer duvar süsleri falan oluyor ya.Ama devamlı mi yapıyor bilmiyorum.
Ama çok şikayet ediyor.Ablalari bile kızmış.Kahveyi marka içiyor.Cocugun oyuncağına kadar herşeyi marka marka.

Bekarken böyle değildi.Cocukken sıkıntılı geçmiş hayatı galiba ondan.

Ee bir giydiğini bir daha üzerinde görmemek abartı değil ki ben de giyerim baktım sıkıldım hemen satarım yerine sıfır başka bir şey alırım onu da giyerim sıkılırım onu da satarım arkası böyle geliyor mesela her sezon aynı şişme yeleği giymem iki sezon siyah giymişimdir yeter derim satarım onu üzerine para ekler kahvesini alırım bu sefer

Kankim yine imkansız evler milyon milyon, tadilat desen yüzer yüzer gider.
Çocuk şeyleri çok pahalı, bi de markayla çarpı 8 pahalı.
Üst baş desen en kötü tek parça şey 300-500 bi gördüğünü görmüyormuşsun.
Yetmez yani o paralar. Başka iş var o işte.

Zamanında annem babam mutfak masası banyo seti gümüşlük vs.Hediye aldılar.Bize gelen ev hediyeleri çok kötüydü. Çoğunu ben attım.
ben hediye alacaksam soruyorum. onlar da bana soruyor. mesela doğum günü hediyelerim hep ihtiyacım olan şeyler. evleniyorum herkes soruyor ne alayım söylüyorum bunu alabilirsiniz diye

Kusura bakmasın da biraz savurgan herhalde arkadaş. Bizimde tanıdıklar var kredi çekip tatillere giderler sonra elde avuçta yok hep borç ödüyoruz diye ağlarlar. Anlayamıyorum bu insanları. Bazılarında da aşağılık kompleksi oluyor. Hem parası yok hem milletten geri kalmıycam diye uğraşıyorlar.. İlginç.

Siz ne düşünüyorsunuz demiş bende bu tiplere ne para verilir ne hediye alınır dedim

Ama nuran bunu niye sordu bunu niye dert yaptı inan bilmiyorum nuranin son zamanlarda konuları böyle
Rahatsız oluyorsaniz yorum yapmak zorunda değilsiniz.Ben burada insanların fikrini alıyorum.Yok kafasını dağıtıyormus falan ben özel hayatimi sormadım bu konuda sizde kurcalamayin.Haddinize değil.

Ben ona dedimki.Bak sen dışarıdan bakınca herşeyin lüksüne gidiyorsun sonrada şikayet ediyorsun.Ondan insanlar sana bu kadar karışıyor dedim.

Rahatsız oluyorsaniz yorum yapmak zorunda değilsiniz.Ben burada insanların fikrini alıyorum.Yok kafasını dağıtıyormus falan ben özel hayatimi sormadım bu konuda sizde kurcalamayin.Haddinize değil.
Nuran şu gereksiz çıkışların o kadar anormal ki ben kafa dağıtıyor demedim herkesi birbirine karıştırıp okumadan anlamadan yorum yapıyorsun
Bide haddini bil diyorsun bi had bilecek kişi varsa oda sensin

Zarf içinde para verme benim akraba çevremde de var. Mağazaların hediye kartları oluyor o da mantikl8 amma velakin gelen hediyeleri atmak yerine birilerine verebilir, etiketi üzerinde kıyafeti atmakta saçmalık ki arkadaşının attığını da sanmıyorum. Paranın daha iyi olacağini söylemek için abartmış gibi biraz.

Çöpe atmıyordur zaten öyle hediyeleri yahu, atmak lafın gelişidir. Çöpün yanına poşetle koysa bile ihtiyaç sahibi biri alır zaten. Benim de giydirmediğim çok şey var. Ben garanti giydirilecek şeyler alırım ya da hediye kartı.

Bir milyon kredi çekse ödemesi aylık 30 bin üzeri çıkıyor. O 20 binlik maaştan iki tane olsa yine geçinemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…