• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para için mi evlenmek istiyor?

seden23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
134
0
0
Bursa
merhaba kızlar..üç seneden beri çıktığım biri vardı ayrıldık..çookk şeyler yaptı az kalsın kafayı yiyordum,sinir krizleri geçirdim,ağladım,üzüldüm..iki ay geçti..şimdi arıyor barışalım diyor,ağlıyor pişmanım diyor düzelt beni diyor.ben iyi bir üniversitede son sınıfım o da lise mezunu,bir yerde şoforlük yapıyor.ilk başta o kadar güzeldiki herşey yüzük bile takmıştı bana,ailesiyle tanıştım falan.benim ailemin durumu onlara göre çok iyi.ve bana diyordu ki düğünde takılan altın çok olur sana araba alırız diyordu,benim babam baya herkes tarafında burda kendi çapında tanınan sevilen biridir,onuda biliyor..Sonra işte diyordu ki sen alırsın okul bitince 2milyar ben alırım 1 milyar bize yeter artar..sonra diyordu senin paranı alırım işe girdikten sonra sen o parayı çarçur edersin demişti,sana harçlık veririm o paradan dedi.bende dedim ki öyle bişey kesinlikle düşünme.ben boşuna mı okudum eve tabikide katkım olur markete ben giderim,faturaları da öderim ama kesinlikle tüm parayı senin eline vermem dedim.bu arada onu ailesi parayı savuran bir aile.bugün kazansalar bugün yiyen tipler.kaç sene hiç birikim yapmamışlar dükkanları var,ikş tane maaşları var.şimdi kredi çekip ev ve araba aldılar.zor zor onu ödüyorlar ve dükkanları da kapanacak falan..bu durum beni o kadar korkuttu ki,sürekli araba değiştiryorlar lüks araba sevdası falan.benim babamın durumu daha iyi olduğu halde o bile tutumlu olmaya çalışır yarın bir gün ne olacağı belli olmaz diye abartıdan hep kaçar..tüm bu zıtlıklar beni korkutuyordu.bir de evlilik için ailesi hiç ama hiç para biriktirmiyordu,çocuğun para biriktirmesine de kızyorlardı bir sürü ödemelerimiz varken olmaz diye..bir de bir gün ben ona şey dedim.bak ahmet ben okumatmak için ailem bana çok para döktü,annemin eline para geçmiyor daha emekli olmasına var,ben mezun olup para kazanmaya başlayınca ona bir miktar veririm dedim mutlu olsun istediğini alabilsin diye dedim.biraz ağzını aramak için yaptım bunu.o da dedi ki senin anana ben maaş verdirtmem dedi.o zaman biz nasıl geçineceğiz dedi.ve bunun üzreine kavga edince benden ayrıldı.bende dedim ki sen babana veriyorsun tüm paranı şimdi dedim,o da evlenince vermicem ama ben bir ev nasıl geçinir çok yi biliyorum,sen bilmediğin böyle konuşuyorsun falan dedi.aslında asıl ayrılık nedenimiz onun arkadaş çevresinin hovarda olmasından kaynaklandı,içmesinden,beni ezmesinden.ama tüm bu laflardan sonra ben acaba dedim benle rahat geçiniriz mantığıyla mı birlikte bu kadar çok olmak istiyor şimdi diyorum,arıyor,istemeye gelicem seni diyor falan..bir fikriniz var mı??

arkadaşım daha sevgiliyken adamın dilinden para lafı düşmüyor,hesaplar yapıyor hatta annene vereceğin paraya bile karşıyor ne haddine...insan bu adar çok para içerikli cümle kurmaya çekinir ya,Maaşallah geleceği iyi planlamış! bence iyi düşün,belkide tarzı öyledir ama bana itici geldi biraz.

Daha şimdiden senin alacağın maaşın hesabını yapan erkekten koca olmaz aklın varsa geri dönme :26:

Son düzenleme:
'''Ben anana para yedirtmem'''

Gerçekten bu cümleyi kurduysa hiç düşünme,

Kesinlikle sırtını sana dayayıp yaşamayı düşünen bir asalak var karşında.

daha evlenmeden adamın dilinden para kelımesı düşmüyor .

ne hıkmetse bu para mevzusu da hep senın maaşın oluyor .

bence geri dönüş düşünme .

ooooooo bu kadar ince hesap...
hovarda arkadaşlar..
alkol...
seni ezme...
para hastası...
kurtulmuşsun şekerim...
2 ay geçmiş bak..
zaman herşeyin ilacı..
boşver onu...
kendine layık ve yakışan birini bulursun...
mutluluklar...

siz buna ilişki mi siyorsunuz ?
Okuyorum demeseniz cahil olduğunuzu düşünecem ailenizden bahsetmeseniz ilgiyi bu densizde arıyor diyeceğim .

Temelli o evde otursun siz çalışın o yesin.

bi kere statü olarak asla uyuşmuyorsunuz.
Onu küçük gördüğüm için değil ama herşey dengiyle yaaaaaa

Adama bak
Ben eşimi çalıştırmam ne ihtiyacı varsa gideririm ben bütün sorumluluğu üstüme alırım diyeceği yere paranı ben alırım harçlık veririm diyor. Bugün birçok insan eşinin eline bakmamak için çalışıyor siz çalıştığınız halda onun eline bakacaksınız.
Siz kendinize bu durumu layık görüyor musunuz gerçekten

Ayrılırsa ayrılsın

tam bir gorgusuz bi erkek kadinin parasindan hesap yapmaz yapanlarda erkek degil bosuna yasayan insanlar :50: ne isin var senin böyle insanlarla yani evlenirsen bosuna okumusun bosuna emekler,

Maşallah bir insan kendini bu kadar belli edebilirdi.
Bence geceleri kalk şükür namazları kıl çünkü gerçekten ucuz yırtmışsın ...

sakın ama sakın barışma para mevzusu da dahil içki arkadaşlar falan tutulur yanı yok arkadaşım sen acaba diye bile düşünme bir an önce ona ters istikamette hayat kur ve hızla uzaklaş :10:

merhaba kızlar..üç seneden beri çıktığım biri vardı ayrıldık..çookk şeyler yaptı az kalsın kafayı yiyordum,sinir krizleri geçirdim,ağladım,üzüldüm..iki ay geçti..şimdi arıyor barışalım diyor,ağlıyor pişmanım diyor düzelt beni diyor.ben iyi bir üniversitede son sınıfım o da lise mezunu,bir yerde şoforlük yapıyor.ilk başta o kadar güzeldiki herşey yüzük bile takmıştı bana,ailesiyle tanıştım falan.benim ailemin durumu onlara göre çok iyi.ve bana diyordu ki düğünde takılan altın çok olur sana araba alırız diyordu,benim babam baya herkes tarafında burda kendi çapında tanınan sevilen biridir,onuda biliyor..Sonra işte diyordu ki sen alırsın okul bitince 2milyar ben alırım 1 milyar bize yeter artar..sonra diyordu senin paranı alırım işe girdikten sonra sen o parayı çarçur edersin demişti,sana harçlık veririm o paradan dedi.bende dedim ki öyle bişey kesinlikle düşünme.ben boşuna mı okudum eve tabikide katkım olur markete ben giderim,faturaları da öderim ama kesinlikle tüm parayı senin eline vermem dedim.bu arada onu ailesi parayı savuran bir aile.bugün kazansalar bugün yiyen tipler.kaç sene hiç birikim yapmamışlar dükkanları var,ikş tane maaşları var.şimdi kredi çekip ev ve araba aldılar.zor zor onu ödüyorlar ve dükkanları da kapanacak falan..bu durum beni o kadar korkuttu ki,sürekli araba değiştiryorlar lüks araba sevdası falan.benim babamın durumu daha iyi olduğu halde o bile tutumlu olmaya çalışır yarın bir gün ne olacağı belli olmaz diye abartıdan hep kaçar..tüm bu zıtlıklar beni korkutuyordu.bir de evlilik için ailesi hiç ama hiç para biriktirmiyordu,çocuğun para biriktirmesine de kızyorlardı bir sürü ödemelerimiz varken olmaz diye..bir de bir gün ben ona şey dedim.bak ahmet ben okumatmak için ailem bana çok para döktü,annemin eline para geçmiyor daha emekli olmasına var,ben mezun olup para kazanmaya başlayınca ona bir miktar veririm dedim mutlu olsun istediğini alabilsin diye dedim.biraz ağzını aramak için yaptım bunu.o da dedi ki senin anana ben maaş verdirtmem dedi.o zaman biz nasıl geçineceğiz dedi.ve bunun üzreine kavga edince benden ayrıldı.bende dedim ki sen babana veriyorsun tüm paranı şimdi dedim,o da evlenince vermicem ama ben bir ev nasıl geçinir çok yi biliyorum,sen bilmediğin böyle konuşuyorsun falan dedi.aslında asıl ayrılık nedenimiz onun arkadaş çevresinin hovarda olmasından kaynaklandı,içmesinden,beni ezmesinden.ama tüm bu laflardan sonra ben acaba dedim benle rahat geçiniriz mantığıyla mı birlikte bu kadar çok olmak istiyor şimdi diyorum,arıyor,istemeye gelicem seni diyor falan..bir fikriniz var mı??

Tesadüfki konu açtım,karşımızdakinin duygularını anlayarak yorum yazalım diye,yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum.Kesinlikle uzak dur ondan.Ever paran için seninle olmuş ne yazkki!
Ailen yıllarca seni okutsun ne hakla sana ailene maaş verdirtmem diyebiliyor!Omu okutmuş seni,omu sıkıntını çekmiş!yazık ya...erkeklik onuru diye bişeydemi yok bu insanlarda!

paranın hesabını kitabını kendi yöntemleriyle halletmiş bile beyfendii...

aklın varsa uzak durr..

sedenciğim,
sen daha önce de bir sürü konu açtın erkek arkadaşım beni aldattı, küfretti vs.
ama hala ayrılamıyorum diye
ozaman da burda sana bir sürü insan dil döktü hayır gelmez ondan şöyle yap böyle yap...

yani kusura bakma seni kınamak için söylemiyorum ama sen belli ki başkalarının fikirlerine aldırmıyorsun yine bildiğini okuyorsun
burda sana ne kadar doğru olanı anlatmaya çalışsak da yine bir işe yaramayacak haksız mıyım?

Eğitim düzeyleriniz bile denk değilken arkadaşlarının sizi küçümsemesi nedir?Veya sen 2, ben 1 milyar kazanırım olur biter demesi...Gurursuz biri belli ki üstelik sizin annenizle aranızda olan tasarrufa nezaketsizce karşı çıkabiliyor, siz daha yolun başında böyleyseniz aman dikkat diyorum.

sedenciğim,
sen daha önce de bir sürü konu açtın erkek arkadaşım beni aldattı, küfretti vs.
ama hala ayrılamıyorum diye
ozaman da burda sana bir sürü insan dil döktü hayır gelmez ondan şöyle yap böyle yap...

yani kusura bakma seni kınamak için söylemiyorum ama sen belli ki başkalarının fikirlerine aldırmıyorsun yine bildiğini okuyorsun
burda sana ne kadar doğru olanı anlatmaya çalışsak da yine bir işe yaramayacak haksız mıyım?

gerçkten buradi yorumlara ihtiyacım var:( ben unuttum diyorum o herşey düzelecek diyor özür diliyor..sonra buraya yazarak rahatlıyorum ve bu cevaplar sayesinde onun telefonlarını açmıyorum..bu son konu olacak buadamla ilgili ama yorumlar olmadan ben bir hata yapıp olurda açarım yine kanarım diye korkuyorum.üç aydı uğraşıyorum ve 1 aydır sesini duymadım uzaklaştım bu yorumlar olmasa onun beni kandırmasına izn vermiş olurdum belkide kesinlikle diğer yorumlar bana çok faydalı oldu..ve bekliyorum..ne derseniz diyin..gerçekten cahil gibi davranıyorum ama napayım çok sevdim:( ve acıyı unutamıyorum..yardımlar aldım neler yaptım..burda ki cevaplar olmasa inanın daha kötü olurdum..ve bu son başlığım olacak bu adamla ilgili gerçekten söz..

devir değişti galiba eskiden erkekler karımı çalışdırmam evinde otursun,babasının evinde oturmam:9: gibi laflar sarfederken şimdi çalışan zengin hanım arıyolar :9:

Kimsenin size "erkek arkadaşın iğrenç biri ayrılmalısın" demesine ihtiyacınız yok.Daha iyi birini bulamam, tüm ilişkiler böyle kötü yanlara sahip diye de düşünmeyin öyle bi kural da yok.Bu ilişkiye çok emek verdim emeklerimin karşılığını görmek istiyorum diye hayatla inatlaşmanın da alemi yok.Numaranızı değiştirin gitsin dayanamayacağınızı düşünüyorsanız.

Back