• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım sen Hangi Yöntemle olacaksın sordunmu yada sor öğren bakalım bir de Narkoz almayacağım demişsin Bunu bize açıklarsan çok sevinirim öğrenmiş oluruz :42:

doktorum 2-3 günlüğüne yurt dışına çıkıcaktı.benimde merak ettiğim okadar çok soru oluyor ki.narkoz olmadığına eminim çünkü sigara konusuda geçti.lokal de değil.uyuyacaksın.gittiğinide geldiğinide bilmeyeceksin dedi.benimde en büyük korkularımda biride zaten gidişti.öğrenince yazarım.telefon açtım kendisi yoktu.asistanı ameliyat gününün kesinleştiğini 14 mayıs 9.30 da olucağını söyledi.hastane ethıca .diğer sorularıma pek yanıt bulamadım.döndüğünde dr arıyacakmış.ne yemem gerektiği neler yapmam gerektiği ile ilgili.

doktorum 2-3 günlüğüne yurt dışına çıkıcaktı.benimde merak ettiğim okadar çok soru oluyor ki.narkoz olmadığına eminim çünkü sigara konusuda geçti.lokal de değil.uyuyacaksın.gittiğinide geldiğinide bilmeyeceksin dedi.benimde en büyük korkularımda biride zaten gidişti.öğrenince yazarım.telefon açtım kendisi yoktu.asistanı ameliyat gününün kesinleştiğini 14 mayıs 9.30 da olucağını söyledi.hastane ethıca .diğer sorularıma pek yanıt bulamadım.döndüğünde dr arıyacakmış.ne yemem gerektiği neler yapmam gerektiği ile ilgili.

Anladım güzelim teşekkürederim verdiğin bilgiler için Net olarak Öğrenince sende bizi tekrar bilgilendirirsin öğrenmiş oluruz

ay ay ayy senden üç gün sonrada ben olucam inş :52: düşününce bile fena oluyorum ayaklarım yerden kesiliyor :62:
allahım inş bir aksilik çıkmazda hayırlısıyla atlatırız ameliyatımızı :16:
mayıs ayında memişlenecekler grubunda olmak istiyorumm :84: :84:

:86::86::86:
ay ay ayy senden üç gün sonrada ben olucam inş :52: düşününce bile fena oluyorum ayaklarım yerden kesiliyor :62:
allahım inş bir aksilik çıkmazda hayırlısıyla atlatırız ameliyatımızı :16:
mayıs ayında memişlenecekler grubunda olmak istiyorumm :84: :84:

ben de düşündükçe fena hemde çok fena oluyorum.ben sonucunu düşünemiyorum.hala nasıl olucaktayım.umarım çok güzel geçer ağrısız sızısız biter.kime olucaksın..nasıl olucaksın...hangisinden takıcaklar...öğrenebilirmiyim.ben kolay atlatırsam sen ameliyata girmeden sitede olurum.

:86::86::86:

ben de düşündükçe fena hemde çok fena oluyorum.ben sonucunu düşünemiyorum.hala nasıl olucaktayım.umarım çok güzel geçer ağrısız sızısız biter.kime olucaksın..nasıl olucaksın...hangisinden takıcaklar...öğrenebilirmiyim.ben kolay atlatırsam sen ameliyata girmeden sitede olurum.

ben ıspartadayım doktorum mahmut ulvi kayalı
meme altı kesisi yada meme ucu seçimi bana bıraktı
dual plan önerdi muaynede doktorum
325-375 arası deneyecek ama içinden geçen 325 ben razı olmayınca 375e çıktık :9:
inş ben ameliyata girmeden sitede olursun senin yaşadıklarını okumak bana da iyi gelecektir
çok arkadaşımın yaşadıklarını okudum ama benim ameliyatıma yakın birinin yaşadıklarını okumak ayrı bir deneyim :34:
inş en az ağrıyla atlatırsın atlatırız :54:

merhaba deryafatih.ben de ameliyatımı narkozsuz oldum.ameliyathaneye almadan,odada bir doz uyku ilacı yapıyorlar,sadece sedyeye çıktığını hatırlıyorsun.bildiğim kadarıyla bir dozda ameliyathanede yapılıyor aynı ilaçtan ve sonra göğüs bölgesi uyuşturuluyor.odada ismini seslenmeleriyle uyanıyorsun.bu anlamda çok rahat.uyandıktan sonra ne mide bulantısı yaşadım ben,ne baş dönmesi,ne kusma.göğüs bölgesi uyuşturulduğu için de(sanırım bu yüzden yani)hiç ağrı,sızı olmuyor.çok rahat geçirdim ben.çıkmadan önce bir ağrı kesici yaptılar ki onu da istememiştim,her ihtimale karşı yapalım demişti hemşire.akşamüstü evime döndüm taksiyle.
benim yuvarlak protez,kesi yerim göğüs altı ve 3 cm.hiç şikayetim olmadı.
sular seller gibi geçsin inşallah senin de,allah içine sindirsin.sağlıkla,mutlulukla..

merhaba deryafatih.ben de ameliyatımı narkozsuz oldum.ameliyathaneye almadan,odada bir doz uyku ilacı yapıyorlar,sadece sedyeye çıktığını hatırlıyorsun.bildiğim kadarıyla bir dozda ameliyathanede yapılıyor aynı ilaçtan ve sonra göğüs bölgesi uyuşturuluyor.odada ismini seslenmeleriyle uyanıyorsun.bu anlamda çok rahat.uyandıktan sonra ne mide bulantısı yaşadım ben,ne baş dönmesi,ne kusma.göğüs bölgesi uyuşturulduğu için de(sanırım bu yüzden yani)hiç ağrı,sızı olmuyor.çok rahat geçirdim ben.çıkmadan önce bir ağrı kesici yaptılar ki onu da istememiştim,her ihtimale karşı yapalım demişti hemşire.akşamüstü evime döndüm taksiyle.
sular seller gibi geçsin inşallah senin de,allah içine sindirsin.sağlıkla,mutlulukla..

sistrum narkozsuz amelıyatı hangı doktor yapıyor?

canım çok teşekkür ederim.umarım benimde senin kadar ii geçer.kas altımı oldun.ben mete aksuya ameliyat olucam

sistrum.bir kaç şey daha sorsam?hastanede kaldın mı.ben edirneden gelicem istanbula.dönüşümü merak ediyorum.benim eşimde başka şehirde görev nedeniyle.yanımda olmıyacak.annem kızım araba ........kol hareketleri kısıtlı oluyor dimi.

eminim çok daha iyi geçicek senin.
ben kas üstü oldum.biraz boşalma vardı göğüslerimin üst kısmında,sarkmaya meyletmişti artık:)bu durumda olanlara genellikle kas üstü yapılıyor sanırım.senin kas altı değil mi?doktorum kas altı bile olsa ağrı açısından farketmediğini söylemişti.
doktorunu tanımıyorum canım.ama benim doktorum bu yöntemi türkiyede sayılı kişinin uyguladığını ve bu kişilerin başarılı cerrahlar olduğunu söylemişti.
herşey gönlüne göre olur inşallah.

canım ben hastanede kalmadım.akşamüstü çıktım.kol hareketlerimde herhangi bir kısıtlama olmadı benim,saat beş gibi giyindim,çantamı aldım ve çıktım.taksiyle döndüm ama.ne giyinip soyunurken ne de yatıp kalkarken hiç yardım almadım.sadece ağırlık hissediyordum göğsümde.ciddi bir ağırlık.bir garip.yüzüstü düşücem diye korkuyordum o yüzden:)başka bir sıkıntım olmadı canım.

ben yalnız gittim,yalnız döndüm.eşim olsaydı kendimden çok onunla ilgilenmem gerekirdi,acaip pimpiriklidir de:)daha rahat ederim diye yalnız gitmiştim.

canım cevapların için çoook teşekkürler.benim kas altı.göğüslerimde sarkma yokmuş.ama doku azmış.2.5 cm kesi olucakmış.normal yaşantına.spor yolculuk(bavul) araba kullanma tatil deniz kendinde bu gücü ne zaman buldun.birde sigara içiyormuydun.kesi yerindeki iz geçtimi kontrol için ne zaman gittin.veya gittinmi.sporcu çamaşır bandaş varmıydı.

ah birde.ameliyattan önce konuşacağız dr ile ama..sonuçta ameliyata giriş yöntemimiz aynı.1 gece önce neler yedin.yemek yedin mi.tahlil falan olmamıştır.diye düşünüyorum.narkoz olmadığı için yanlışmıyım.

sarkma yoksa ne güzel.bomba gibi olurlar o zaman:)
şimdi canım plates yapıyorum ben.17.günden itibaren yapmaya başladım.15.günden sonra her tür sporu,her şeyi yapabilirsin demişti,ama korkmuştum çok.denedim,baktım bir şey olmuyor,17.günden beri yapıyorum.ehliyetim yok ki:)araba kullanmıyorum yani canım.(ama forumda aynı gün kullandığı yazan olmuştu geçmiş zamanlarda,bununla ilgili kendim kullanmadığım için net bir şey söyleyemem)
antakyaya gitmiştim birinci ay,ama bavulum yoktu canım,küçük bir omuz çantası sadece.
evin perdelerini değiştirmiştim aynı dönem,operasyonun ertesi günü perdeciden gidip perdeleri almıştım,ilk taşıdığım şey onlardı:1:sen yine de hemen taşıma bir şeyler.
henüz dört ay oldu operasyon olalı,denize gitmedim ki henüz:)
sigara ne yazık ki içiyorum,hastaneye giderken sabah takside birkaç tane içmiştim.bir de,ay çok utanıyorum bunu söylemeye ama operasyondan birkaç saat sonra bir tane içmiştim,başım dönücek gibi hissettim,hemen kendimi yatağa attım tekrar.lütfen sen içmee:1:
kesi yerim belli belirsiz canım,saç teli inceliğinde zaten.krem falan da vermedi izler için,gerek yok dedi,daha da düzelir diyorlar,4 ay oldu çünkü daha.
bandaj vardı evet,sadece göğüs kısmında.sırtta yoktu yani,göğüs kısmı sarılmıştı yalnızca.kıyafetlerden belli olmuyordu o yüzden,1 hafta kaldı.ikinci hafta sütyene geçtik.sporcu sütyeni değildi ama.marcs and spencer dan almamı istemişti,ameliyat sonrası sütyeni demişti ismine,paketten iki tane çıkıyor.üçgen kulplu,askıları ayarlanabiliyor.her kıyafetle kullanılabiliyordu.yılbaşında üzerine askılı bir elbise giymiştim mesela.ikinci haftanın sonunda da dikişlerimi almıştı.
böyle işte canım:)

bir gece önce her zaman yediklerimi yedim canım.özel birşey yapmadım.sen bunu doktorunla mutlaka konuş.belki farklı şeyler söyleyebilir,isteyebilir.12 den sonra yine de birşey yeme demişti,ama heyecanlanırsan veya uykun kaçarsa saat iki buçuk,üçe kadar bitki çayı içebileceğimi söylemişti.12 de fosur fosur uyumuştum,gerek kalmamıştı.
sabah tahlillerimi yaptılar canım operasyondan önce.

Back