sarkma yoksa ne güzel.bomba gibi olurlar o zaman:)
şimdi canım plates yapıyorum ben.17.günden itibaren yapmaya başladım.15.günden sonra her tür sporu,her şeyi yapabilirsin demişti,ama korkmuştum çok.denedim,baktım bir şey olmuyor,17.günden beri yapıyorum.ehliyetim yok ki:)araba kullanmıyorum yani canım.(ama forumda aynı gün kullandığı yazan olmuştu geçmiş zamanlarda,bununla ilgili kendim kullanmadığım için net bir şey söyleyemem)
antakyaya gitmiştim birinci ay,ama bavulum yoktu canım,küçük bir omuz çantası sadece.
evin perdelerini değiştirmiştim aynı dönem,operasyonun ertesi günü perdeciden gidip perdeleri almıştım,ilk taşıdığım şey onlardı
sen yine de hemen taşıma bir şeyler.
henüz dört ay oldu operasyon olalı,denize gitmedim ki henüz:)
sigara ne yazık ki içiyorum,hastaneye giderken sabah takside birkaç tane içmiştim.bir de,ay çok utanıyorum bunu söylemeye ama operasyondan birkaç saat sonra bir tane içmiştim,başım dönücek gibi hissettim,hemen kendimi yatağa attım tekrar.lütfen sen içmee
kesi yerim belli belirsiz canım,saç teli inceliğinde zaten.krem falan da vermedi izler için,gerek yok dedi,daha da düzelir diyorlar,4 ay oldu çünkü daha.
bandaj vardı evet,sadece göğüs kısmında.sırtta yoktu yani,göğüs kısmı sarılmıştı yalnızca.kıyafetlerden belli olmuyordu o yüzden,1 hafta kaldı.ikinci hafta sütyene geçtik.sporcu sütyeni değildi ama.marcs and spencer dan almamı istemişti,ameliyat sonrası sütyeni demişti ismine,paketten iki tane çıkıyor.üçgen kulplu,askıları ayarlanabiliyor.her kıyafetle kullanılabiliyordu.yılbaşında üzerine askılı bir elbise giymiştim mesela.ikinci haftanın sonunda da dikişlerimi almıştı.
böyle işte canım:)