• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

çok daha iyi,çok daha rahat olur senin ki inşallah.olduktan sonra sen de paylaş deneyimlerini.merak ederim seni:)kolay gelsin canım sana.

umarım ben olana kadar ameliyat, olucak herkesin sorunsuz geçer. ama daha çok var.keşke daha erkene alsaydım randevuyu.bu bekleme çok sıkıcı.zaten korkak biriyim.doktordan kaçarım.zorla giderim.bunu neden uzattım anlamıyorum.aslında anlıyorum.10 yaşında kızım var.benim boyumda.evde benim memelerim senden daha güzel seninkiler pörsük diye geziyor.bu silikon da onun için.2.yazılıları 14mayısa kadar bitecek.hayatımdaki herşeyi ona göre ayarlıyorum.olsaydı da bitseydi.bekledikçe kendimi yiyorum

kızım bundan önce sivilcelerime takıktı.şimdi memelerim.yarında biliyorum ki yaşlanmışsın diyecek.serseri anneanne sana bundan sonra ninemi desem,yüzün kırışmış deyip geziniyor. anneannesine.bir insana sürekli aynı şeyi söylersen komplekse sokarsın.annem bile aynaya bakıp yaşlanmışmıyım ben diyor.çok mu çirkinleşmişim diyor.iloş bizimle fena uğraşıyor..birkaç yıl sonrada nereme botoks yaptırsam diye gezicem nette herhalde.

eminim çok daha iyi geçicek senin.
ben kas üstü oldum.biraz boşalma vardı göğüslerimin üst kısmında,sarkmaya meyletmişti artık:)bu durumda olanlara genellikle kas üstü yapılıyor sanırım.senin kas altı değil mi?doktorum kas altı bile olsa ağrı açısından farketmediğini söylemişti.
doktorunu tanımıyorum canım.ama benim doktorum bu yöntemi türkiyede sayılı kişinin uyguladığını ve bu kişilerin başarılı cerrahlar olduğunu söylemişti.
herşey gönlüne göre olur inşallah.

canım canımmm sana çok ihtiyacım varcuma günü sabah 10 da giriyorum narkoz olucak mı bilmiyorum kesi konusunu bana bıraktı karar veremedim daha 1 gece kalıcakmıyım onuda biliiyorum ve sigarayıda bırakammadım izlerin geçmez iyileşme sürecin uzun olur narkozu çok etkiler dediler 2 gün kabus içinde kaldım birde kötü vakaları okudum gerildim bu gerginlikle sigarayı bırakamadım gündüz 3 e kadar içmedim annemi kırdım eşimi kırdım az içiyorum normalden inşallah bir şey olmaz ama korkularım var:97:

canım canımmm sana çok ihtiyacım varcuma günü sabah 10 da giriyorum narkoz olucak mı bilmiyorum kesi konusunu bana bıraktı karar veremedim daha 1 gece kalıcakmıyım onuda biliiyorum ve sigarayıda bırakammadım izlerin geçmez iyileşme sürecin uzun olur narkozu çok etkiler dediler 2 gün kabus içinde kaldım birde kötü vakaları okudum gerildim bu gerginlikle sigarayı bırakamadım gündüz 3 e kadar içmedim annemi kırdım eşimi kırdım az içiyorum normalden inşallah bir şey olmaz ama korkularım var:97:

kimin yazısıydı hatırlamıyorum ama bana mantıklı geldi.iyileşme süresince sarımsaklı yoğurt tüketmek.ben sigara içiyorum.narkoz vermiyecekmiş dr.bırakmam mümkün değil.sende kendini bence çok gerip sıkma.(bırabilsen ii olur ama).yaralara protein ağırlıklı tüketim diyor dr ler.sarımsakta doğal antibiyotik.ameliyat olmadan da dikkat et yediklerine vücudun hazır olsun derim ben..

gezgincik,canım,ben nasıl yardımcı olabilirim sana bilemiyorum.narkoz olucağı için lütfen sigara içme.hiç stres yapma.sonrasında çok mutlu olucaksın inşallah.sonrasına odaklan.nerde ameliyat olcaksın canım?şimdiden kolaylıklar diliyorum sana.

ah pardon gezgincik,izmirde olucaktın değil mi?lütfen artık birak sigarayı.çok az kalmış operasyonuna.uyandıktan sonra öksürük falan yapıyormuş sanırım.sabret canım.bittikten sonra içersin:)hiç içmesek daha iyi tabi de...:)

kızlaaarrr ben geldimmm :74:

neler olmuş burdaa !!! gezgincik, karamel, deryafatih ameliyata karar vermişlerr, gün almışlarrr :66: süpersiniz kızlarrrr, çok sevindim :64:

hadi bakalım döndüm aranıza, burdayımm :34:

canımmmm hoşgeldin hadi Allah kavuştursun sevgiline:69:....sorma yarın ameliyata giricem heyecan dorukta anlayacağın :92:

canımmmm hoşgeldin hadi Allah kavuştursun sevgiline:69:....sorma yarın ameliyata giricem heyecan dorukta anlayacağın :92:

canım rahat ol... heycanlanman normal...ağrın sızın olucak belki ama bunların hepsine değecek...işh. darrısı başıma...doktorun kimdi?bende papatyanın doktoruna olucam...şans yanında olsun:34:gelişmeleri yazarsan sevinirim...sevgiler!:71:

meraba , cok ılgınc geldı ılkgun mu sargılar cıkıp sutyene gectınız ıyılesme surecı de kısa surmus olmalı supper bence kolay bı amelıyat gecırmıs olmalısınız

evet ameliyatın ertesi günü sargılar çıkartıldı ve özel sütyen taktılar. çok zor geçirmedim evet süreci :nazar: :nazar: ama bünyeye göre değişiyor, benim ağrı eşiğim oldukça yüksek. zorlanan arkadaşlar var, o yüzden yanlış yönlendirmek de istemem

canım rahat ol... heycanlanman normal...ağrın sızın olucak belki ama bunların hepsine değecek...işh. darrısı başıma...doktorun kimdi?bende papatyanın doktoruna olucam...şans yanında olsun:34:gelişmeleri yazarsan sevinirim...sevgiler!:71:

çok teşekkürler canım sağol inşallah bir an evvel sende karar verir olursun benim doktorum özcan ülgen ile ruhi çankaya ikisi giricek ameliyatıma canım gazi hastanesinde olucak inşallah kolay geçer istediğim gibi olur:92:

yüz üstü yatma olayı bir garip geliyor bana kızlar, çekiniyorum :26: geçen gece yüz üstü deneyeyim dedim, normalde de çok severim. 1 dk falan durabildim. hiçbir rahatsızlık vb de yoktu. göğüslerim de yumuşamaya başladığı için rahatsız da etmedi ama ne biliim döndüm hemen :1:

papatyacım çok normal bende çok severim yüzüstü yatmayı hatta sadece yüzüstü yatarım :)
ama düşününce bile garip geliyor uzun bir süre yatamam bende
alttan çıkıcakmış gibi gelir :)))tabiki mümkün değiil ama his işte
bence yakında oda geçer sen koskoca bir ameliyatı atlattın sonrasını hiç söylemiyorum
bırak yüzüstü yatmak biraz daha geciksin ;)

Back