• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaslar mrb,

yakın zamanda silikon ameliyatı olacak birisi olarak forumu yakından takip ediyorum ve bu kararı vermemde sizler büyük pay sahibisiniz sadece ameliyat olmus tecrübeli arkadasların profilimdeki resimlerimede bakarak nasıl bir silikon kullanmalıyım nerde hangi yöntem kullanılarak yapılmalı gibi tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica ederim.tşk.

kimse yok herkesmı tatilde:(

kimse yok herkesmı tatilde:(

ceylin merhaba. nete fazla giremiyorum, malum yaz :34: meme dokun var biraz. göğüs uçların da büyük. benim eski halime benzettim. boyut konusunu en iyi sen ve doktorun belirleyeceksiniz. ben seni ekliyorum benim de fotolarıma bakarsın, fikrin olur. benim 270 cc. kas üstü, anaomik protez. gayet memnunum. ama tabii senin beklentilerin önemli. bence önce doktor araştır. ona göre devamı gelir. iyi ki olmuşum diyeceksin :62: benim 4 ay oldu, şuan yapamadığım hiç bir şey yok. çok da mutluyum :nazar: :nazar: :34: kolay gelsin

Merhaba,

Ben de Çağhan Bey'den randevu aldım ama çekincelerim var. Tecrübeli bir doktor ama bir arkadaşım kendisi hakkında çok iyi şeyler duymamış. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla. Acaba ameliyattan önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir? Bir de "öncesi ve sonrası" şeklinde fotoğraflarınız var mı? Görebilir miyim?

Zeynep

Papatya merhaba,

Önceki mesajım diğer sayfada kaldığı için görmediniz galiba. Ben de Çağhan Bey'den randevu aldım. Şu anki ölçüm 78 cm, en az 85 olmasını istiyorum. Fotoğraf da ekledim albümüme. Sizin şu anki ölçünüz nedir?

Teşekkür ederim.

ceylin merhaba. nete fazla giremiyorum, malum yaz :34: meme dokun var biraz. göğüs uçların da büyük. benim eski halime benzettim. boyut konusunu en iyi sen ve doktorun belirleyeceksiniz. ben seni ekliyorum benim de fotolarıma bakarsın, fikrin olur. benim 270 cc. kas üstü, anaomik protez. gayet memnunum. ama tabii senin beklentilerin önemli. bence önce doktor araştır. ona göre devamı gelir. iyi ki olmuşum diyeceksin :62: benim 4 ay oldu, şuan yapamadığım hiç bir şey yok. çok da mutluyum :nazar: :nazar: :34: kolay gelsin

tşk canım bu habere sevindim sanırım görünümü seninkine benzeme ihtimalı yüksek :) senin silikonlarınıda çok beğendim zaten tam oturmuş süper:93: inanki desteklden gına geldi artık yeter diyorum bende artık:96:

papatya merhaba,

önceki mesajım diğer sayfada kaldığı için görmediniz galiba. Ben de çağhan bey'den randevu aldım. şu anki ölçüm 78 cm, en az 85 olmasını istiyorum. Fotoğraf da ekledim albümüme. Sizin şu anki ölçünüz nedir?

Teşekkür ederim.

canım bende çağhan beye ameliyat oldum çok memenunum papatya da memnun..herseyden önemlisi doktoruna beklentilerini doğru anlatabilmek..çağhan bey hakkında olumsuz ne duydun bilmiyorum ama kendi adıma iki ameliyatımı(burun ve göğüs) da yapan doktor olduğuna da dikkat cekerek söylüyorum çok ii işinin ehli bir doktor..bence yüzyüze görüşmen de fayda var..:40:sevgiler!

çağhan beye ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz birde her kontrolde muayene ücreti alıyormu maddi anlamda aydınlatırsanız sevinirim.hepinize yeni cicişlerinizle mutluluklar

Papatya merhaba,

Önceki mesajım diğer sayfada kaldığı için görmediniz galiba. Ben de Çağhan Bey'den randevu aldım. Şu anki ölçüm 78 cm, en az 85 olmasını istiyorum. Fotoğraf da ekledim albümüme. Sizin şu anki ölçünüz nedir?

Teşekkür ederim.
merhaba arkadaşım. geç de olsa cevap yazacaktım. fotona bakiim öncedediğim. baktım yarın ameliuyatım var demişsin. cevap yazmam çok anlamlıolmadı :) çağhan bey e mi yaptırdın ameliyatını?

tşk canım bu habere sevindim sanırım görünümü seninkine benzeme ihtimalı yüksek :) senin silikonlarınıda çok beğendim zaten tam oturmuş süper:93: inanki desteklden gına geldi artık yeter diyorum bende artık:96:

teşekkürler canım:) gönlüne göre olur umarım

çağhan beye ameliyat olan arkadaşlar ne kadar ücret ödediniz birde her kontrolde muayene ücreti alıyormu maddi anlamda aydınlatırsanız sevinirim.hepinize yeni cicişlerinizle mutluluklar

çağhan bey 4000-ile 45000 tl arasında alıyor normal şartlarda. muayene ücreti de almıyor.ilk görüşmede ücretsiz. telefon edip randevu alabilirsin

merhaba papatya, topiğini yeni okudum, sende güle güle kullan cicişlerini, ömür boyu mutlu ol onlarla,
bende albümünü görmek isterim,

merhaba papatyacım cok gecmıs olsun anladıgım kadarıyla hersey yolunda cook sevındım. ben de 23 unde olacagim heyecanla bekliyorum ama bir yandan da hala arastiriyorum. caghan bey koltuk alti yapiyor muydu, sana bu konuda herhangi bir yorumda bulunmus muydu? simdiden tesekkurler..

Canım çoooook geçmiş olsun.Herşey yolunda devam eder inşallah.Foto senin sanırım maşallah diyorum başka bisey demiyorum :)

2011' DE açmışım bu konuyu. çook zaman oldu :) herşey yolunda. sadece artık göğüslerimi küçük buluyorum:) çok alıştım sanırım. çocuk doğurursam, daha büyüğünü taktırırım diyorum. herkese sevgiler. :3:

bişi diim mi canım. ben de çok heyecanlandım ama benim ameliyat sabahı hiiiç heyecanım yoktu. heyecanlanmaktan çok sıkılmıştım, yeter artık olsun da normale döneyim modundaydım :KK9: hehehhee

inşallah ikisi de istediğin gibi olacak tatlım. bir dahaki sefere inşallah canım :nazar:

merhaba sizde çağhan beye yaptırmışsınız ve sanırım sonuçtan çok memnunsunuz bende kendisiyle görüştüm ve bu hafta ameliyat günü alıcam yalnız bazı tereddütlerim var damla mı yuvarlak mı diye birde cenk beyin adını o kadar gördüm ki bu sitede onunla da bir görüşme yapmalı mıyım diye aklıma takıldı iyiden iyiye.sizce çağhan bey nasıldır.birde lütfen beni izleyebilir misniz resimlerinizi görebilmem mümkünmü çok merak ediyorum .teşekkürler

2011' DE açmışım bu konuyu. çook zaman oldu :) herşey yolunda. sadece artık göğüslerimi küçük buluyorum:) çok alıştım sanırım. çocuk doğurursam, daha büyüğünü taktırırım diyorum. herkese sevgiler. :KK3:
inşallah biz de yaptırır ve alışırız =)) izlemeye alabilir misiniz?

Back
X