arkadaşlar ben de en az sizin kadar bu ameliyatı olmak istiyorum.ama ameliyatı geçin ben doktora bile gitmekten çok korkan biriyim.bu akşam randevum var.doktorumu daha önceden tanıyorum.daha önceden eşim ufak bir operasyon geçirmişti lenf bezleri ile ilgili.doktorun ilgisi bilgisi süper.askeri hastanede.......benim destekçim eşim yok.o ben seni böyle beğeniyorum diyor.ama sen bilirsin diyor.korktuğum için son anda vazgeçebilirim.ve beni engelleyen kimse olmaz.ya ameliyat günü vazgeçersem.resimlerinize bakamıyorum.akşam yatıyorum vazgeçiyorum sabah kalkıp ameliyatı olmalıyım diyorum.bu tereddütlerimdende kimseye bahsedemiyorum.ya sonuç kötü olursa offfffffffffffffffffffff
bu stede bır kısı esınız sızı boyle begenıyorum dıyorsa buna sakın ınanmayın demıstı :) yazdıgınızı okuyunca aklıma bu geldı..sanırım onlar kabullenıyorlar o sekılde o kabullenmeden sonra ben boyle begenıyorum dıyorlar..ama dolgun goguslu kadınlara da bakmadan gecmıyorlar nedense :) ıyy cok sinir :)
bence vazgecebılırım dıyorsanız henuz cok hazır degılsınızdır.destek olmasa da karsı cıkmayan bır esınız varsa kesın kararlılıga ulastıgınızda olun bıtsın