- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arzum senin çocuğun var mı canım ?, baktım karamelin varmış. bana neden farklı muamele uyguladılar diye düşünüyorum da. muayene etti evet göğüslerimi ama :26: acaba emzirmedim falan diye mi die düşündüm. gerçi ne alaka göğüste kitle olacaksa emzirmeyle alakası yok da
2 tane çocugum var benim.Kızım 14 yaşında,oglum 9 yaşında.Emzirmeyle alakası yok,genç bir kızında gögsünde kitle olur,evlenmiş emzirmiş bir bayanında gögsünde kitle olabilir.Doktorum eger gögsünde kitle varsa ameliyat esnasında kitleye zarar vermemek için ultrasyon istedigini söylemişti.Yani Allah korusun kötü bir kitle olur,bıçak degmemesi gerekebilir,bu ameliyattada kitleyi parçalayabilir.Benim gögsümde fibrokistik kitle vardı ama zararsız bir kitledir bu.Hem meme cerrahımla görüştüm ameliyat öncesi,hemde estetik doktorumla,kesinlikle zararı yok ameliyat olabilirsin demişti her iki doktorum.Canım kafya takma şimdi bunları,evlimisin,emzirdinmi,kaç yaşındasın,daha önce eline herhangi bir kitle gelmişmiydi bilmiyorum,o yüzden çok fazla yorum yapamıyorum.Yani doktordan doktorada fark ediyor işte.Kimi doktor daha dikkatli oluyor,kimisi elle muayenede belki birşey görmedigi için meme ultrasyon istemiyor,gerek duymuyor demekki.Ama internette doktorların meme büyütme ameliyatı öncesi yapılması gereken şeyleri okursan genelde bütün doktorlar ameliyattan önce meme ultrasyonu isterler.