- 17 Ağustos 2011
- 23.347
- 146.480
- 798
- Konu Sahibi -Thanatos-
Hicbirsey cikmadi, doktorun dedigi gibi "olur oyle bazen"lik bir durumdu,ilacımı ictigimde kesildi. Ustunden 5 sene gecti daha da tekrarlamadi. Benden sonra birkac arkadasimda daha iki haftadan uzun suren kanamalar oldu. Bildikleri icin beni arayip sordular falan,onlarda da birsey cikmadi :) bir suru kadinda ara ara olan - nedensiz de olabilen birsey yani...1 haftadan uzun kanamalar anormal kanamaya giriyor. Bu konuda konuştuk en azından.
Ama smear testiyle alakalı çok olumsuz konuştu, halbüki kötü birşey de yazmıyordu.
Yarın sonuçla birlikte kendi doktoruma gideceğim bir de o baksın.
Bir de özel değilse kanamanızın sebebi ne çıktı acaba? Kendiliğinden geçti mi?
Doktorun ille de su makinadan bakalim demesi belki de ticari birseydir. Ben de gecen aylarda checkupa girdim. Smeari ultrasonu vs herseyi icinde... hatta hediye olarak cilt bakımı da vardi. Kadin benim cildimi inceledi ne kadar sorunlu bir cildim oldugundan bahsetti asık suratla. Oysa bebek poposu gibidir cildim. Ergenligimde bile sivilce cikarmamisimdir. Ben "cildim sorunlu degil aslinda" dedikce ic katmanlarinin kendini yenilemedigini,cilt yasimin 32 oldugunu (ben+4) falan soyledi. Ben orali olmayinca bu sefer de gözümün altinda bir kirmizi bir damar büyüdugunu,bunun cok büyürse beni kör bile edecegini söyledi panikle. Neyse ki onun makinasi benim derimin icine girip o damara oksijen verebilirmis de duzelebilirmisim. Normalde ikibucuk liraymis,su an indirim varmis birbucuk olmus. Ama benim durumum vahim oldugu icin-kor olma ihtimalim oldugi icin bana 900tlye indirebilirmis.
Yav he he dedim,gectim.
ama benim yerime az takık baska insanlar olsa kesin kayit olurdu.
:)
Bazen böyle yapıyorlar özel yerler...o yüzden baska bir yere daha gitmekte yarar var. Ben birsey olmadığına inaniyroum. Olsa sonuc pozitif olurdu