Pap smear testi yetersiz çıktı

Araştırma Hastanesi'nde takipli hastayız 3-4 bölüm birlikte götürecekler işi pedodonti bizim için ortodontist ten rabdevu alacaklar beraber karar verecekler ..daha öncesinde önceki asistanda cerrahi için bu kadar beklemedik hemen muayene olmuştuk
Takipli hastayken neden vermiyolarki sasirdim,isiniz gucunuz rast gitsin insallah bu saglik durumlari hic biseye benzemiyor

Araştırma Hastanesi'nde takipli hastayız 3-4 bölüm birlikte götürecekler işi pedodonti bizim için ortodontist ten rabdevu alacaklar beraber karar verecekler ..daha öncesinde önceki asistanda cerrahi için bu kadar beklemedik hemen muayene olmuştuk
Ben ortodontist için kolayca randevu almıştım, 182yi arayıp almıyorsunuz sanırım siz. O zaman sıkıştırmaktan başka çareniz yok :)

Rahim agzi kanserini onleyici asilarinizi yaptirin..30 yasindan gun almamaniz gerek..bunu devlet karsilamiyor..3 doz halinde uygulaniyor.4 ay+4ay+2ay aralari var asilarin hatirladigim kadariyla..omur boyu smeara gerek yok.. bu asilar yapildiktan 1 yil sonra kesinlik gebelik olmayacak korunun dusunurseniz..
Ben 25 yasinda yaptirmistim..asi koldan yapiliyo yalniz kolunyz felc gibi oluyo acayip yakiyo asi..
Aklinizda olsun kizlar

Rahim a
Evet aşıyı biliyorum ama cinsel hayata başlamadan önce yapılması gerekiyormuş.. Geç kaldık sanırım.

Evet aşıyı biliyorum ama cinsel hayata başlamadan önce yapılması gerekiyormuş.. Geç kaldık sanırım.
Hayir hayir yasla ilgili bi durum..
Gec kalmadin yasin kucuk..mesela yasmine basladinya ,tek yasmine guvenme bu surecte iliskide prezervatifte kullan..gebelik asla olmamali sart bu ,birde 30 yastan gun almamak diye biliyorum

Ben evlendigimde 23 yasindaydim ,25inde yaptirdim ama bu surecte cinselligi askiya aldik neredeyse..
(35 yasindayim simdi)

Ben ortodontist için kolayca randevu almıştım, 182yi arayıp almıyorsunuz sanırım siz. O zaman sıkıştırmaktan başka çareniz yok :)
Evet ortodontiye direk sıra alamıyorsun takibi mi yapan doktorun izin vermesi gerekiyor sistem üzerinden sanırım asistan hanım herhangi birine almayalım iş birliği içinde oldukları uzman olsun istiyorlar ki bu kadar uzadı neyse konu dağıldı bayağı bir kusura bakma

Cheryl çok gecmis olsun umarım hiç birşey çıkmaz 💜 konuyla alakalı bilgim yok malesef ama bende bu testi yaptıracağım. Her kadının yaptırması gerekiyor zaten ama işte bazen önemsemiyorum.
Bazı doktorlara da anlam veremiyorum. Arkadaşımın babasına da 3 sene once 1 ay bile yaşamaz dediler adam iyileşti. Eskisinden daha iyi yasiyor. Yani bazıları cidden sınır bozucu :( Gidişatını haberdar et bizlere 💜 Ama ben hiçbişey çıkmayacağını aşırı hissettim 💕

Çok üzülüyorum ya, hadi biz bir şekilde soruyoruz ediyoruz. O yaşlı insanlar ya da burayı bilmeyen çevresinde soracak kimsesi olmayan insanlar ne yapıyor. Bir insanın duygularıyla oynamak ne kadar basit :/ Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi, bu arada çok çok çok geçmiş olsun. Umarım bir probleminiz yoktur 🙏
Allah’a şükür tek problemim kansızlık. Neden kansız olduğum da bence belli. Doktorlara da söylüyorum sebebini. Ama sonuç genel de bu oluyor maalesef. Bazı doktorların hasta ve yakınlarını telaşlandırmaktan üzmekten zevk duyduklarını düşünmeye başladım. Yoksa bir insan gerekli tetkikleri yapmadan neden kanser olabilirsin desin ki karşısındakine? O yüzden siz de sakın tek doktorun dediği ile moralinizi bozmayın. Ne yazık ki artık pek çok kişi bu durumu yaşıyor. Yanlış teşhis, yanlış bilgilendirme ya da hiç aydınlatılmama...ve emin olun İstanbul’da olduğunuz için şanslısınız. Taşra da durum çok kötü😔 Biraz yol yordam bilen, parası olanlar tedavi için İstanbul’a gitmek zorunda kalıyor...

Kızlar biliyorum bdvye dert dışı konu açmak yasak
Ama lütfen içimi rahatlatın, bu da benim derdim

ay sonuna kadar sen bir rahatla. Artık inanın söyleyecek söz bulamıyorum size, bile bile buraya bu tür konu açmak yasak diyip konu açmak nedir biliyor musunuz

al senin .... .....

demektir.

Back