Pansiyonda kalmak eski soyad

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba tekrardan herkese

Ben yarın akşam muhtemelen bir pansiyonda kalacağım ama Yanımda önceki kimliğim var diğerini unutmuşum. Sıkıntı olur mu acaba bu durumu yasayan var mı ?

Yok hayır onu demiyorum.
Tc yi sisteme girince bu kimlik eski vs derler mi ?
Hayir otel ve ya pansiyon gibi yerlerde sadece kayit yaparlar sizi sorgulamazlar o da sadece tcnizi isim soy isim yazarlar herhangi bir durumda yani basiniza bisey gelmesi durumda otel ve ya pansiyon turu yerler bunlari yapar yoksa yasal bir kayit ya da sorgulama yok

Siz birinden mi gizleniyorsunuz ve bulunmak istemiyorsunuz eger oyleyse eski kimlikle tirtamazsjniz. Ama yok cidden unuttuysan hayir. İt sikimti olmaz eski kimliğini kullanman

Şu anlamda soruyorum mesela hastaneye gittiğinde tc numarası soruyorlar ya orada gonca x y adım tam çıkıyor. Kimliğime baksa bu kimlik eski diyecek onun gibi otelde de tc kimlik numarasından resmi ad soyad Görünmez mi

Hayir bildirilmiyir hanfendi polis ve ya jandarma gelip sorumlu kisiden kalan kisilerin bilgilerine bakmak ister sadece.. onun disinda polis ya da jandarma aranip bizim boyle musterimiz kaliyor demezler. Guvenlik acisindan sadece polis ve jandarma konaklayanlari sorar o da denk gelse bile komaklayan kisiyle hic muhattap olmazlar.

Hm anladım Teseklür ederim

Şu anlamda soruyorum mesela hastaneye gittiğinde tc numarası soruyorlar ya orada gonca x y adım tam çıkıyor. Kimliğime baksa bu kimlik eski diyecek onun gibi otelde de tc kimlik numarasından resmi ad soyad Görünmez mi
Hayir resmi devlet dairesine gitmiyorsunuz, bu otel ve ya pansiyona resmi devlet memurlarnin( polis) gelmesi durumunda sadece konaklayanlarin tcsi verilir. Bu da size sorun yaratmaz soy ismi ayni ya da gegisik diye polis yargilamaz sadece sicilinize bakar. Polisve ya jandarmanin bunu yapma sebebi fuhusla ve ya boyle birseyle adiniza sicil kaydi varmi ve ya adiniza baska kotu birsey var mi diye yaparlar. Kaldiginizin yerin kayit alma sebebi budur soruldugunda gostermek icin. O da pek denk gelmez yani ay da yilda bir gelip polis soracakta ooo yani. Sorunyapmayin rahat rahat gidin. Ama bisey merak ettim yeni kimliginiz nerde ve neden gostermek istemiyosunuz?

Ben yarın akşam muhtemelen bir pansiyonda kalacağım ama Yanımda önceki kimliğim var diğerini unutmuşum. Sıkıntı olur mu acaba bu durumu yasayan var mı ?
Ben bunun benzeri bir durumda yurt dışına uçtum be! Pansiyonda da kalırsın otelde de.

Pansiyon birşey demez. Bilgide birşey çıkmaz. Ama kayıtları içişlerine gönderdikleri için onlara skntı çıkar bir ihtimal.

git kal canım nolucak, sahte kimlikle gitsen bile fark etmiycekler ki.FBI tarzı sistemi yokki otellerin hele ki pansiyonların.Alt tarafı excele işleyip jandarma isteyince veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…