Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben iyiydim sosyal platformlarda satış yapıyordum koronaya bile takmıştım psikoterapistim ile konuşunca rahatlamıştım dedem öldü diye çok üzüldüm bir de çok yakınımdan biriyle tartıştım o beni çok üzdü nüksetti yine yoksa iyiydim kardeş dediğim insan bana bunu nasıl yapar diye yedim durdum kendimi üstüne dedemin ölümü beni bu hale getirdi

Cancazim bu böyle birşey işte tam geçmiyor hiçbir zaman bazen ufak şeylerin birikmesiyle nuksediyor bununla yaşamayı öğreneceğiz bir şekilde

Cancazim bu böyle birşey işte tam geçmiyor hiçbir zaman bazen ufak şeylerin birikmesiyle nuksediyor bununla yaşamayı öğreneceğiz bir şekilde
Evet malesef öyle bişeylere üzülünce tekrar nüksediyor
Uykuya dalamıyorum sıçrıyorum sıkıntı gitmiyo napcam ben
Bende de oluyor sıçrama tam uykuya dalarken sıçrıyordum ara ara hala oluyor uyku ilacın yok mu

B

Bende bi baş ağrı göğsüm daralıyo nefesim daralıyo öksürük uyku nasıl gelsin hayat zehir oldu gitti nasıl bi çile yaaa
Uyku gelsede uyuyamıyorum millet virüs bitincebitince özgürleşince eğlenecek biz tekrar bozulan psikokojimizi tamir etmeye çalışacağız çok üzgünüm

Artık b

Bıktım artıkkkk valla bıktım kafayı yedirtçek sinirden ölücem yaaa içim içimi yiyo şuan neden bunlar oluyo anlam veremiyorum
Oluyo işte bak karnım aç bişey yemeye korkuyorum boğazımda kalıp nefes alamıcam diye biri bitiyor biri başlıyor canım bişeyler yemek istiyor korkuma zorla yiyorum

Uyku gelsede uyuyamıyorum millet virüs bitincebitince özgürleşince eğlenecek biz tekrar bozulan psikokojimizi tamir etmeye çalışacağız çok üzgünüm
Virüs öyle hiç de hemen biteceğe benzemiyor topikte kadın yazmış temmuz ayındaki hastane randevusu iptal diye mesaj gelmiş kadına hastanelerde servislerde hala hasta bakımına başlamamışlar kafamda sorular ya hasta olursak bu dönemde ondan da korkuyorum

Evet malesef öyle bişeylere üzülünce tekrar nüksediyor

Bende de oluyor sıçrama tam uykuya dalarken sıçrıyordum ara ara hala oluyor uyku ilacın yok mu
Canım ben bebek için birde ilaçlar işe yaramadığı için bırakmıştım 8 ay oluyor bi iyi bi iyi bi kötü geçti şimdiye kadar ara araara gece uyurken aldığım ilacı içiyodum az kaldı oda senin gece ilacı ne

Zaten hastayız canım

Benim gece ilacı yok arada anafranil alıyorum panikatak gelince zanax ilaçsız yine bi iyi bi kötü ben ilaçla bile doğru dürüst iyi olduğum azdır ilaçlar niye işe yaramaz anlamıyorum

Çoooooook kötüyüm Saat 10 -10.30 gibiydi bir atak geliyor gibi oldu sonra sakinledi gibiydi 5 dk içinde yeniden geldi. Üşüme titreme felan sıktım kendimi ama oturma odasında daraldım. Kendimi yatağa nasıl getirdim bilmiyorum şimdi bir uyandım bildiğiniz ter içindeyim. Dünde aşırı terlemiştim uyandığımda. Kombi felan kapalı ve dışarıda hava yağmurlu yani soğuk demek istediğim. Sahur yapmam lazım Ve canım hiçbirşey istemiyor. Bişeyler atarken ağzıma nerde saçma düşünce var üşüşecek zaten. herşey boğazıma dizilip kalacak.

Seni çok iyi anlıyorum korktuğun için titreme üşüme geldi panikatak da ter de çok oluyor ben de şapır şapır terlerim hatta kendimi korkuturum ecel teri mi döküyorum diye o üşüme yine mesela gece birden ben aşırı üşüyerek uyanıyorum bazen felç belirtisi mi diye ödüm kopuyor bunun için dr a gidecektim korona çıktı kaldı Allah muhafaza bişey olmadan şu dönemi de bi atlatsak hayırlısıyla ondan sonra da inşallah biraz dışarı çıkarsak belki iyi oluruz yalnız değilsin korkma hepsi panikatak

Sen ilaç alıyor muydun ilaç alıyorsan o da ter yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…