Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende istanbulda yaşıyorum evliyim bi kızım varvar elhamdülillah evlenince ilk ailemden ayrılıp sinoba gittim 7 yıl yaşadım sonra istanbula geldik 3 yıl oluyo istanbul yaramadı ailemin yanına gelmek için dua ediyodum oldu geldim geleli 2 senedir çok yoğun düşük yaptım sonra oldu bu kadar şiddetli

Vardır bir hayır abla. Bu arada nisanlimgiller de Sinoplu :) vardır bir hayır sabredecegiz, destek olacağız birbirimize

Bende bile var o korku sonuçta bilerek evleniyo canım kimsenin sağlıklı kalmaya garantisi yok
Ben geçen sene daha nişanlı degilken söyledim. Zorunda değilsin benimle uğraşmaya, istersen git dedim. Gitmedi. Yanımda durdu hep. Zordu çok zordu. Bugün de konuşurken nerden buldun bu deli kızı dedim :) güldü baya. Dediğin gibi abla kimin neyi garanti ki

Neresinden sinobun olsun belki evlilik hayırlı gelir iyi gelir

Aday ablam kaç çocuğun var ben seni görmeden baya sevdim bu arada baksana rahatsizliklarimiz bile tıpatıp aynı :)
Bir canım ikinciyi yapamıyorum iyileşipte benim.eşimde Gerzeli benimki daha yoğun sanki iki.senedir.kesintisiz kaygı korku huzursuzluk bazen yoğunlaşıyo işte o zaman daha zor yemek yapmak yemek çocuğa bakmak yeterli olmak zorlaşıyo

Allah'ın izniyle o da olur ablam. Allah bagislasin bu arada. Sen iki diyosun bak ben de daha o da yok kendimi salmisim :) seni çok iyi anlıyorum Ramazan'ın başında evdeki tüm işleri ben yapar anneme iş birkamazdim şimdi de yapamıyorum hiçbirsey

Benim de son 1 senedir çok yoğun ilaçlar niye iyi gelmiyor anlamıyorum 2.çocuğa cesaret edemem ben böyle olursa bazen kızıma bakarken bile zorlanıyorum atak geldiğinde

Ben bu sene eşime bırak boşan benden kurtul dedim böyle hep çek çek nereye kadar bu hastalık bitmiyor

Kızlar hep birbirimize yakın duygular hissediyoruz destek olalım birbirimize lütfen bizi bizden başkası anlamıyor çünkü
Ben artık bu hastalıkla mücadele edemeyip hastanelik olup hastaneye yatırılmaktan korkuyorum bazı günler çok zorluyor bugün ağlamaklıydım hüzün içime çöküyor niye içimde huzur yok sıkıntılıyım diye üzülüyorum bazen öyle bir huzur geliyor ki keşke o huzur hep içimde olsa diyorum

Ne tesadüf hastaneye yatırılma fobisi uykusuz kalma fobisi bendede var sanırım netten çok araştırma yapıyoruz hastaneye yatmakla tedavi olunsa herkes yatardı Allahım düşürmesin

Ne tesadüf hastaneye yatırılma fobisi uykusuz kalma fobisi bendede var sanırım netten çok araştırma yapıyoruz hastaneye yatmakla tedavi olunsa herkes yatardı Allahım düşürmesin
Amin amin benim kardeşim bir dönem çok ağır panikatak geçirdi hastaneye yattı günlük hayatını idame ettirecek kadar iyi oldu çıktı ama panikatağı devam ediyor tabi ki ama o zamanki kadar ağır değil çok şükür ben de bazen bu hastalığa karşı dayanamıcam diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…