- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.841
Bende bile var o korku sonuçta bilerek evleniyo canım kimsenin sağlıklı kalmaya garantisi yokKorkuyorum bazen benim bu halim yüzumden birgün benden sıkılıp bunalirsa
Vardır bir hayır abla. Bu arada nisanlimgiller de Sinoplu :) vardır bir hayır sabredecegiz, destek olacağız birbirimizeBende istanbulda yaşıyorum evliyim bi kızım varvar elhamdülillah evlenince ilk ailemden ayrılıp sinoba gittim 7 yıl yaşadım sonra istanbula geldik 3 yıl oluyo istanbul yaramadı ailemin yanına gelmek için dua ediyodum oldu geldim geleli 2 senedir çok yoğun düşük yaptım sonra oldu bu kadar şiddetli
Ben geçen sene daha nişanlı degilken söyledim. Zorunda değilsin benimle uğraşmaya, istersen git dedim. Gitmedi. Yanımda durdu hep. Zordu çok zordu. Bugün de konuşurken nerden buldun bu deli kızı dedim :) güldü baya. Dediğin gibi abla kimin neyi garanti kiBende bile var o korku sonuçta bilerek evleniyo canım kimsenin sağlıklı kalmaya garantisi yok
Neresinden sinobun olsun belki evlilik hayırlı gelir iyi gelirBen geçen sene daha nişanlı degilken söyledim. Zorunda değilsin benimle uğraşmaya, istersen git dedim. Gitmedi. Yanımda durdu hep. Zordu çok zordu. Bugün de konuşurken nerden buldun bu deli kızı dedim :) güldü baya. Dediğin gibi abla kimin neyi garanti ki
İnşallah abla ya. Şey diyor seneye ben bir sistem yapcam sahur için uykun bolunmicek sen rahat ol diyor iki Ramazan'da da aynı şey olunca tabi. Sinop Dikmen abla, sizzNeresinden sinobun olsun belki evlilik hayırlı gelir iyi gelir
Aday ablam kaç çocuğun var ben seni görmeden baya sevdim bu arada baksana rahatsizliklarimiz bile tıpatıp aynı :)Neresinden sinobun olsun belki evlilik hayırlı gelir iyi gelir
Bir canım ikinciyi yapamıyorum iyileşipte benim.eşimde Gerzeli benimki daha yoğun sanki iki.senedir.kesintisiz kaygı korku huzursuzluk bazen yoğunlaşıyo işte o zaman daha zor yemek yapmak yemek çocuğa bakmak yeterli olmak zorlaşıyoAday ablam kaç çocuğun var ben seni görmeden baya sevdim bu arada baksana rahatsizliklarimiz bile tıpatıp aynı :)
Allah'ın izniyle o da olur ablam. Allah bagislasin bu arada. Sen iki diyosun bak ben de daha o da yok kendimi salmisim :) seni çok iyi anlıyorum Ramazan'ın başında evdeki tüm işleri ben yapar anneme iş birkamazdim şimdi de yapamıyorum hiçbirseyBir canım ikinciyi yapamıyorum iyileşipte benim.eşimde Gerzeli benimki daha yoğun sanki iki.senedir.kesintisiz kaygı korku huzursuzluk bazen yoğunlaşıyo işte o zaman daha zor yemek yapmak yemek çocuğa bakmak yeterli olmak zorlaşıyo
Benim de bugün biraz yoğundu ataklar kalbim pır pır attıSabahtan beri böyleyim sanırım bir süre daha böyle olacağım..
Benim de son 1 senedir çok yoğun ilaçlar niye iyi gelmiyor anlamıyorum 2.çocuğa cesaret edemem ben böyle olursa bazen kızıma bakarken bile zorlanıyorum atak geldiğindeBir canım ikinciyi yapamıyorum iyileşipte benim.eşimde Gerzeli benimki daha yoğun sanki iki.senedir.kesintisiz kaygı korku huzursuzluk bazen yoğunlaşıyo işte o zaman daha zor yemek yapmak yemek çocuğa bakmak yeterli olmak zorlaşıyo
İnsanın ruhu çıkıverecekmiş gibi oluyor sizin de öyle miİçim daralıyoooo sürekli
Benim de öyle daha bu sene bir tane bile teravih namazı kılmadımİki ramazandir oruclarim zorlu geçiyor. Geceden beri taş olmuş midemle mi ugrasayim, daraltan anksiyete ile mi sürekli gelen panik ataklar ile mi anlamadım
Allah tamamına erdirsin inşallah canımNe güzel canım Allah kabul etsin. Ben de çok kötüyüm. İstanbul'da yaşıyorum sen. Yok abla ben nişanlıyım kısmetse Ağustos da evlencegiz
10 senedir eşim çekiyorKorkuyorum bazen benim bu halim yüzumden birgün benden sıkılıp bunalirsa
Gündüz ilacın ne canım senin ben de içiyorum ama niye fayda etmiyorlar çok panikatak geliyor hastaneye yatırılmaktan çok korkuyorumİki ramazandir oruclarim zorlu geçiyor. Geceden beri taş olmuş midemle mi ugrasayim, daraltan anksiyete ile mi sürekli gelen panik ataklar ile mi anlamadım
Ben bu sene eşime bırak boşan benden kurtul dedim böyle hep çek çek nereye kadar bu hastalık bitmiyorBen geçen sene daha nişanlı degilken söyledim. Zorunda değilsin benimle uğraşmaya, istersen git dedim. Gitmedi. Yanımda durdu hep. Zordu çok zordu. Bugün de konuşurken nerden buldun bu deli kızı dedim :) güldü baya. Dediğin gibi abla kimin neyi garanti ki
Ne tesadüf hastaneye yatırılma fobisi uykusuz kalma fobisi bendede var sanırım netten çok araştırma yapıyoruz hastaneye yatmakla tedavi olunsa herkes yatardı Allahım düşürmesinKızlar hep birbirimize yakın duygular hissediyoruz destek olalım birbirimize lütfen bizi bizden başkası anlamıyor çünkü
Ben artık bu hastalıkla mücadele edemeyip hastanelik olup hastaneye yatırılmaktan korkuyorum bazı günler çok zorluyor bugün ağlamaklıydım hüzün içime çöküyor niye içimde huzur yok sıkıntılıyım diye üzülüyorum bazen öyle bir huzur geliyor ki keşke o huzur hep içimde olsa diyorum
Amin amin benim kardeşim bir dönem çok ağır panikatak geçirdi hastaneye yattı günlük hayatını idame ettirecek kadar iyi oldu çıktı ama panikatağı devam ediyor tabi ki ama o zamanki kadar ağır değil çok şükür ben de bazen bu hastalığa karşı dayanamıcam diye çok korkuyorumNe tesadüf hastaneye yatırılma fobisi uykusuz kalma fobisi bendede var sanırım netten çok araştırma yapıyoruz hastaneye yatmakla tedavi olunsa herkes yatardı Allahım düşürmesin