- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.861
Bu panikatak hiç ummadığın mutlu anında bile gelebilir dedi psikoterapistim sizin de birden gelmiş içiniz rahat etmezse bir kardiyolojiye gidinBugün oruçluydum iş yerindeydim ayağa kalktım birden kalbimi hissetmeye başladım ve ne atıyordu nede duruyordu tuhaftı ölüyorum sandım müdüre dedim sakindim vucudum çok bitkindi 7 yıldır ek atım aşırı çarpımtı yaşadım ama bu çok daha farklıydı sanki o anda kalbim yerinde sayıyordu ve sertti ben ritim bozukluğu olduğunu düşünüyorum artık çıldıracam
Aa ne güzel ilacınızın adı nedir benim şu aralar ilaç hiç iyi gelmiyorKaygi bozukluğu
3 senedir ilaç tedavisi görüyorum, memnunum.
Ben de citoles kullanıyorum bi halta yarıyordu sanki bana da dedemin birden ölümü korkuttu her an ben de ölecekmişim annem babam her an ölecekmiş her an kötü bişey olacakmış hissi korona da var bi yere pek gidilmiyor sürekli vücudumu dinliyorum çok zor bişey bazen nefesim kesiliyor bu sefer yine nefesim kesilecek korkusu yaşıyorumNiloyatospikk canım ben citol kullanıyorum 10 mg. Ya normalde iyiydim biliyor musun ne zaman kii Ramazan'a girdik yine aynısı olacak korkusu çünkü geçen sene ramazanda çıkmıştı bu rahatsızlık halbuki ne olacak evdeyim ama bir türlü sakinlesemiyordum derken evvelsi gece bı anda tekrar nuksetti. Hemen gece ilacı almak istedim eczaneden, beş aydır da kullanmiyordum, eczacı abi dedi ki beş aydır kullanmadin bak yine başarırsın citole devam et. Öyle geri döndüm. Aslında almak da istemedim çünkü muhtemelen ramazan bitince bu sorun da biter bence. Bak İzzet güllü pek dinlemedim ama ne diyor, bircogunuz hala ataklariniz ile ilgileniyorsunuz, ataklarım geldi gitti sürekli dinlerseniz kendinizi bu iş olmaz duzelemezsiniz demisti
Citol iki ay sonra böyle tam anlamıyla yanıt veriyor sanki. Ne kadardır kullanıyorsun. Ben de bırakmıştım geri başladım işte üç dört gündür delirince :) o korku hep var sanki bu ara bende de bir ölüm korkusu oluştu. Amaan diyorum birgün iyiysem diğer gün kötü alıştım ben de. Sen nerde oturuyorsun. Birgün bu topikteki herkesi çaya kisira cagircam bak :))Ben de citoles kullanıyorum bi halta yarıyordu sanki bana da dedemin birden ölümü korkuttu her an ben de ölecekmişim annem babam her an ölecekmiş her an kötü bişey olacakmış hissi korona da var bi yere pek gidilmiyor sürekli vücudumu dinliyorum çok zor bişey bazen nefesim kesiliyor bu sefer yine nefesim kesilecek korkusu yaşıyorumdüzelmek istiyorum yine ben
CipralexAa ne güzel ilacınızın adı nedir benim şu aralar ilaç hiç iyi gelmiyor
Citol ü mü bırakmıştın tamamen ben daha önce efexor kullanıyordum uzun bir müddet iyiydim sonra yine nüksetti doz yükselttik işe yaramadı kontrollü bir şekilde onu bırakıp citolese geçtik 2.kutudayım daha ama pek işe yaramıyor nefesim kesiliyor o beni çok korkutuyor ya yine nefesim kesilirse korkusu ile ölüm belirtileri mi diyorum ben Bursada oturuyorum canım sen İstanbulmuş burdaCitol iki ay sonra böyle tam anlamıyla yanıt veriyor sanki. Ne kadardır kullanıyorsun. Ben de bırakmıştım geri başladım işte üç dört gündür delirince :) o korku hep var sanki bu ara bende de bir ölüm korkusu oluştu. Amaan diyorum birgün iyiysem diğer gün kötü alıştım ben de. Sen nerde oturuyorsun. Birgün bu topikteki herkesi çaya kisira cagircam bak :))
Ne güzel size iyi gelmiş bi arkadaş var benim ona pek iyi gelmiyor o ilaç ama devam ediyorCipralex ❤
Aynıları oluyor canım benim de üstüne bir de nefes darlığı nefes kesilmesi tamam bu sefer ölüyorum diye bağıracağım geliyor bitse şu korona da belki biraz iyi oluruzBazı günler göğsüme oturan on tonluk taş ve boğazımı düğümleyen o yumru bunlarla birlikte kalbimi çok tuhaf duracak gibi hissetmem ve bunlarında sonucu aşırı korku kaygı baş dönmesi odaklanamamak kısaca kafayı yemek bıktım yine bugün
O bende eskiden çok oluyordu. Şimdi onu yendim gibi. Hepsi o anksiyetenin yüzünden öyle düşünBir de ben de yemek yerken boğazımda kalacak ve ölecekmişim hissi geliyor tam boğazımdayken lokma nefesim kesiliyor çok kötü bişey Yarabbim
Abla o bende de son birkaç gündür yüksek ya. İlginç bir şekilde hepimiz bugünlerde daha kotu olduk sankiBenBende galiba majör depresyondayım içdaha bunaltsı çok yüksek
Iyi gelip gelmedigini soylemek icin 6 ay boyunca saatine dahi dikkat ederek kullanmak gerekiyor.Ne güzel size iyi gelmiş bi arkadaş var benim ona pek iyi gelmiyor o ilaç ama devam ediyor
Doğru etki etmesi için vücutta belli bir dozaja ulaşması lazım. Ben son zamanlarda pek atmadım hoop başa dondum şimdi dikkatli kullanıyorumIyi gelip gelmedigini soylemek icin 6 ay boyunca saatine dahi dikkat ederek kullanmak gerekiyor.
Bu ilaclarin en hafifi bile oyle kullandim bir haftada iyi geldi tipi ilaclar degil.
Cok gecmis olsun, dediğim gibi saatini bile onemsemeye çalışın. Sifa olsunDoğru etki etmesi için vücutta belli bir dozaja ulaşması lazım. Ben son zamanlarda pek atmadım hoop başa dondum şimdi dikkatli kullanıyorum