- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.921
Yalnız bırakmayalım birbirimize destek olalım ben yalnız daha çok korkuyorum çünkü yaşamayan anlamıyor yakınımdan biri dedi ki seni anlamaya çalışıyorum elbette ama nasıl bişey diyor sen de beni anla biraz diyor ne sen beni anlayabilirsin ne de ben seni dedim eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmışKizlar bugün ben de hiç mi hiç iyi değilim mübarek ramazan serifine nolur destek olalım birbimize
Ahh Niloya ne doğru dedin canım. Ben de nişanlımla konuştum biraz sabahlari kötü oluyorum ben üstüne uyuyamayinca tabi. Ağlayarak onla konuştum. Benim dediklerimi dinlemiyorsun diye bir bağırdı daha kotu oldum nerdeyse. Ya kimse anlamiyor, annemlere belli etmiyorum zatenYalnız bırakmayalım birbirimize destek olalım ben yalnız daha çok korkuyorum çünkü yaşamayan anlamıyor yakınımdan biri dedi ki seni anlamaya çalışıyorum elbette ama nasıl bişey diyor sen de beni anla biraz diyor ne sen beni anlayabilirsin ne de ben seni dedim eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış
Önceden annemlere anlatıyordum artık pek belli etmemeye çalışıyorum bana çok üzüldüler bi dönem çok evden kaçtım annemlere benim eşim de kızıyor ama napsın terapiste de götürüyor bir dönem evliliğimiz çok etkilendi ben cesaretimi toplayıp annemlerden evime geliyordum bi panikatak bi geliyordu kızımın temel ihtiyaçlarını bi çantaya atıp hopp yine annemlere eşim de çok üzüldü o dönem yaşayan bilir terapiye başlayınca biraz değiştim çok şükür bağırır benim eşim de bana bağırıyor belki ben senden önce ölcen diyor bi sen ölmüceksin diyorAhh Niloya ne doğru dedin canım. Ben de nişanlımla konuştum biraz sabahlari kötü oluyorum ben üstüne uyuyamayinca tabi. Ağlayarak onla konuştum. Benim dediklerimi dinlemiyorsun diye bir bağırdı daha kotu oldum nerdeyse. Ya kimse anlamiyor, annemlere belli etmiyorum zaten
Bende de hep yatma modu var hiçbir iş yapmak istemiyorumAklıma yatak yatmak uyumak geldiğinde huZursuz oluyorum şimdide dünya başıma yıkıkmış gibi üZgünüm
Pek iyi değilim az önce çok kötü panikatak geldi ölüyorum sandım hayırlısıyla şu Ramazanı bi tamamlasak sağlıkla onun için bolca dua ediyorum bu akşam hepimize dua ettim iyi olalım diyeNasılsınız kızlar
Allah razı olsun canım benimde uykum yokPek iyi değilim az önce çok kötü panikatak geldi ölüyorum sandım hayırlısıyla şu Ramazanı bi tamamlasak sağlıkla onun için bolca dua ediyorum bu akşam hepimize dua ettim iyi olalım diye
O saate kadar uykun gelmedi mi sahurdan sonra da gelmiyorAllah razı olsun canım benimde uykum yok
Tam böyle en keyifli anında birden gelen o iç sıkıntı ve ağrı bütün keyfini kaçırır sonra çok sinirlisin serap eee nasıl sinirli olmayım içimde ne mücadeleler var kimsenin anlamadığı bilmediğiiç sıkıntısı bir düş yakamdan artık yaa
Seri kaç gündür keyif nedir unuttum ya. Hep bir kaygı korku endişe. Ne güzel normale de dönmüştüm. Allah hepimize şifa versin insTa
Tam böyle en keyifli anında birden gelen o iç sıkıntı ve ağrı bütün keyfini kaçırır sonra çok sinirlisin serap eee nasıl sinirli olmayım içimde ne mücadeleler var kimsenin anlamadığı bilmediği
Aminnnnn inşAllah bende çok sinirliyimSeri kaç gündür keyif nedir unuttum ya. Hep bir kaygı korku endişe. Ne güzel normale de dönmüştüm. Allah hepimize şifa versin ins
Aynı beni anlattın içimde ne mücadeleler var kelimesi tam da beni anlatıyor birden gelen ruh daralması sık sık gelen panikataklarTa
Tam böyle en keyifli anında birden gelen o iç sıkıntı ve ağrı bütün keyfini kaçırır sonra çok sinirlisin serap eee nasıl sinirli olmayım içimde ne mücadeleler var kimsenin anlamadığı bilmediği
Ben de öyle normale döndüm diye sevinirken yeniden hortladı o kadar terapi aldım iyiyim dedim doktorum bile baya yol katettik dedi nerdeee en başa döndümSeri kaç gündür keyif nedir unuttum ya. Hep bir kaygı korku endişe. Ne güzel normale de dönmüştüm. Allah hepimize şifa versin ins
Ben de öyleyim Niloya yalnız değilsin bunu bill. Ben de baya iyilesmistim iki ilaç kullanıyordum biri gündüz biri gece ilacı, düşün geceyi bırakalı beş ay olmuştu, gündüzü de arada bir içerdim o derece iyiydim. Ben de baya bildiğin başa dondum. Rabbimden geldi derman da onda inşallah bugunler de geçecek kizlarSabah kalkıyorum keyifsiz keyifsiz bu aralar o kadar sıklaştı ki panikatak gelmesi