Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Lokmaları çiğneye çiğneye küçücük yapa yapa yuttum boğazımda kalacak korkusuyla ne zor yedim Yarabbi bu aralar yoğun bir şekilde bu takıntı oldu biri bitiyor biri başlıyor 😔

Akşam kendimi gayet iyi hissettim hatta temizlik bile yaptım. Sabah yataktan çıkamayıp yatağın içinde hastaneye yatırılma fenalaşma senaryoları bile kuruyordum. Genelde sabahları daha kötü oluyorum. Acaba silkelenip kalksam iş falan yapsam kendime gelir miyim diyorum. Ama sonra bu fikirden cayıyorum çünkü içimden yapmak gelmiyor.
Çok sakin olmalısın her zaman ve her böyle düşündüğünde öncelikle çocuğun annen baban ve eşin gelsin onlarda senin kadar yıpranıyor bu süreçte ve sürekli gittiğin bir doktorun olsun ayrıca İnternetten kesinlikle belirtilerine bakma

Sen ilaç alıyor muydun ilaç alıyorsan o da ter yapıyor

en son bir gün önce sahurda içmiştim günde tek aldığım için sahurda kullanıyorum mecburen. Ter ilaçla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü ben sadece atak anında yoğun şekilde terliyorum. Fazladan normalde kullanmadığım haptan da yarım içtim. Şuan halen çarpıntım var ve çok korkuyorum gün nasıl bitecek eve gideceğim diye.

Ve tabi iftara yemek Lazım onuda düşününce daha çok geriliyorum 😔

Ben bu hastalık yüznden çok sinirli ağzından çıkanı duymayan tahammülsüz bambaşka çekilmez biri oldum çıktım

Senin neyin var bugün :KK43: Allah ımm hepimize şifalar versin cumanın yüzü suyu hürmetine dua edicem bugün yine hepimiz için
Ben de aday abla gibiyim. Bir huzursuzluk iç sıkıntısı ağlamaklı haller, gece gelen ataklar ile uyuyamamak ne ararsan var. Çok huzursuzum. Rabbim hepimize şifa versinn

Çok sakin olmalısın her zaman ve her böyle düşündüğünde öncelikle çocuğun annen baban ve eşin gelsin onlarda senin kadar yıpranıyor bu süreçte ve sürekli gittiğin bir doktorun olsun ayrıca İnternetten kesinlikle belirtilerine bakma
Sürekli gittiğim terapistim var aslında dönem dönem iyi oluyorum ama birşeye üzüldüğümde yine tekrarlıyor bu hastalık annem babam kardeşlerim eşim hep yanımda ama nereye kadar düşünceler geldiğinde onlar engel olamıyor ki insan kendi başına mücadele etmeyi öğrenebilmeli öğrensek de başarmak zor

en son bir gün önce sahurda içmiştim günde tek aldığım için sahurda kullanıyorum mecburen. Ter ilaçla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü ben sadece atak anında yoğun şekilde terliyorum. Fazladan normalde kullanmadığım haptan da yarım içtim. Şuan halen çarpıntım var ve çok korkuyorum gün nasıl bitecek eve gideceğim diye.

Ve tabi iftara yemek Lazım onuda düşününce daha çok geriliyorum 😔
Şuan evde değil misin canım eve gideceğim demişsin panikatakta insan çok terliyor ateş bastığı için aynı anda üşüme de geliyor titreme sabah mesela çenelerim titriyordu uyandığımda ölücem işte deidm durdum sonra zora ki kalktım kızım var 3 yaşında ben de günde tek sahurda alıyorum ilaç Allahım hayırlısıyla Ramazanı çıkarmak nasip etsin iftarı demişsin en güzel saatlerimizi bile bu hastalık korkarak geçirtiyor

Amin Rabbim acil kalıcı şifalar versşnversin bir gün buraya yolumuz düşerse ey gidi ne günlerdi çok şükürki geçti gitti demek nasip olsun ne diyim çaresiziz ne doktor ne ilaç fayda yok Allah acısın halimize
Aminnn ne güzel dua etmişsin çok duygulandım acaba gelecekte bizi öyle günler bekliyor mu umudum var Rabbimden inşallah birgün olur 😔😪

Aynı doğru.düzgün uyuyamadım huzursuzum uyku uyanıklık.arası bol rüyalı saçma sapan işte yaşama sevinci ni kaybediyo insan hep hüzünlü
Ben uyku ilacı aldım zanax Ramazanda alıyorum paniğimi biraz hafifletsin diye Dr um aslında sadece panik anında al dedi ama gündüz oruç alamam diye sahurda alıyorum o da uyutuyor

Ben de bir iyi bir kötüyüm kizlar bugün de kötüyüm işte gece baya bir huzursuzluk bunaltı geldi..
Bugün dışarı çıktım biraz işim vardı eve geldim ya korona bulaştıysa diye korku geldi nefesim kesiliyor bazen ben de öyle bi iyiyim bi kötüyüm korona olmasa belki çıkar gezeriz biraz iyi gelir dışarısı ama gezilmiyor 2 gün şimdi dışarı çıkma yasağı da var Allahtan hava güneşli çok şükür yağmurlu oldu mu ben biraz daha kötü oluyorum önceden ne çok severdim yağmuru yağmur sesini 😔şimdi hava kapalı oldu mu daha çok korkuyorum

Ben bu hastalık yüznden çok sinirli ağzından çıkanı duymayan tahammülsüz bambaşka çekilmez biri oldum çıktım
Bazen o sinirli hal bana da geliyor eşime patlıyorum ama bu aralar sinirden ziyade içime hüzün çöküyor ağlıcağım geliyor sonra biraz düzeliyorum bi öyle bi böyle

X